'Анархисти и неонацисти си размениха обиди'

преди 19 години 4 месеца #16380

Tangru писа:

Metoman писа: Само да ти кажа,че тези неонацисти по скоро са Skinheads....А лично познавам много "скинари" наркомани,престъпници,пияници и дегенерати.Е и сред тях се намират свестни национал социалисти.Те дори не знаят за какво се борят......Пък да не говорим за вида им :aura:

Но не съм съгласен за анархистите

А и според мен самия анархизъм се основава на древни източни философии. Знам че сега се смята за поитическа ориентировка, но според мен първият анархист е бил
китайският Учител Лао Зи (Лао Ци) - основателят на Таоизма и философията за Естественият Ход на Нещата във Вселената

Така че до известна степен им симпатизирам :-)

Деца, чете си интернета, и оставете, хората, който имат сърца да излезнат на улицата.

Никой не е против протеста на самите "анархисти" (ако тези асоциали могат да се нарекат така),а заради антинационалистическите им настроения на някой персони.Дори беше говорено с един от тяхните неформални лидер, който пише тук.

И ако мислите, че по това, кой как се облича е израз на нещо, мога да ви кача цялата поредица от тяхния процес.

Ти Tangru нещо средно между националист и анархист ли си?Някак си не се връзва, хора който открито са против идеята за българския национализъм ти да им симпатизраш, кое не си съгласен за анархистите ми е интересно?

П.С.
Който и да излезне днес по улицата с знаме на България бива обвиняван за нацист,фашист,ксенофоб и т.н.
Но все пак живеем в демокрация и имаме "свободни медии", по който в едно интервю един от "анархистите" беше запитан: "Защо протестираш? ... Ми... щото сме надрисани.."

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 4 месеца #16381

Tangru писа:

Metoman писа: Само да ти кажа,че тези неонацисти по скоро са Skinheads....А лично познавам много "скинари" наркомани,престъпници,пияници и дегенерати.Е и сред тях се намират свестни национал социалисти.Те дори не знаят за какво се борят......Пък да не говорим за вида им :aura:

А и според мен самия анархизъм се основава на древни източни философии. Знам че сега се смята за поитическа ориентировка, но според мен първият анархист е бил
китайският Учител Лао Зи (Лао Ци) - основателят на Таоизма и философията за Естественият Ход на Нещата във Вселената

Това за Българина Боян е съвършена глупост, недостойно изтърсена за тоя сайт. По добре си изтрий мнението. Колобърът Боян (Лао Дзъ) не е анархист и никога няма да бъде. В своя Трактат "Книга за Пътя и неговата Сила" той дава духовните правила за управлението на Държавата, но не и анархизъм. По-съвършена глупост днес не бях чувал.
И двете групички, които толкова се обсъждат в тая тема, нямат место в бъдещето на България.

преди 19 години 4 месеца #16382

Metoman писа:

Tangru писа:

Metoman писа: И двете групички са пълни идиоти!

Ма ти, май си много запознат, щом се обосноваваш по този начин :roll:

Само да ти кажа,че тези неонацисти по скоро са Skinheads....А лично познавам много "скинари" наркомани,престъпници,пияници и дегенерати.Е и сред тях се намират свестни национал социалисти.Те дори не знаят за какво се борят......Пък да не говорим за вида им :aura:

браво браво виждам поредния лумпен....няма ли най-накрая някой да проумее,че между НС, скинхедс, интернационалисти, националисти и нео-нацисти и неофашисти има разлика?! Направо бахти жалката и профанизирана история...били наркомани и отрепки...наркомани и отрепки има навсякъде...само че проблема е че има едни тъпнари дето обичат да си седят в къщи пред компа и да съдят за другите хора по техните дрехи...браво...това е похвално...най-добрият начин да си избиеш комплексите!

преди 19 години 4 месеца #16384

Raubtier писа:

Metoman писа:

Tangru писа:

Само да ти кажа,че тези неонацисти по скоро са Skinheads....А лично познавам много "скинари" наркомани,престъпници,пияници и дегенерати.Е и сред тях се намират свестни национал социалисти.Те дори не знаят за какво се борят......Пък да не говорим за вида им :aura:

браво браво виждам поредния лумпен....няма ли най-накрая някой да проумее,че между НС, скинхедс, интернационалисти, националисти и нео-нацисти и неофашисти има разлика?! Направо бахти жалката и профанизирана история...били наркомани и отрепки...наркомани и отрепки има навсякъде...само че проблема е че има едни тъпнари дето обичат да си седят в къщи пред компа и да съдят за другите хора по техните дрехи...браво...това е похвално...най-добрият начин да си избиеш комплексите!

Е добре професоре и за какво се борят Skinheads?Да съм казал,че сам скиновете са наркомани?Да съм казал нещо против немския Skinheads?Или против combat18?

преди 19 години 4 месеца #16385

Metoman писа:

Raubtier писа:

Metoman писа:

Tangru писа:

Е добре професоре и за какво се борят Skinheads?Да съм казал,че сам скиновете са наркомани?Да съм казал нещо против немския Skinheads?Или против combat18?

Ще предложа на Севар да те изгони.Боли ме к*ра за немските "скинхеадс" или к18.
:fu: това ми е мнението за чуждопоклоничеството ти, за всички, който смятат Хитлер,Сталин,Рузвелт или друга отрепка за по-велико нещо от България.

преди 19 години 4 месеца #16386

НСъпротива писа:

Tangru писа:

П.С.
Който и да излезне днес по улицата с знаме на България бива обвиняван за нацист,фашист,ксенофоб и т.н.
Но все пак живеем в демокрация и имаме "свободни медии", по който в едно интервю един от "анархистите" беше запитан: "Защо протестираш? ... Ми... щото сме надрисани.."

Напълно съгласен!Амин!

преди 19 години 4 месеца #16387

Ти Tangru нещо средно между националист и анархист ли си?Някак си не се връзва, П.С.

медии", по който в едно интервю един от "анархистите" беше запитан: "Защо протестираш? ... Ми... щото сме надрисани.."

Ами тук съм за да обсъждам истината - не съм никакъв 'ист' - и второ мисля че идеите на анархистите са изопачени

И Йордане...

Това за Българина Боян е съвършена глупост, недостойно изтърсена за тоя сайт. По добре си изтрий мнението. Колобърът Боян (Лао Дзъ) не е анархист и никога няма да бъде. В своя Трактат "Книга за Пътя и неговата Сила" той дава духовните правила за управлението на Държавата, но не и анархизъм. По-съвършена глупост днес не бях чувал.
И двете групички, които толкова се обсъждат в тая тема, нямат место в бъдещето на България.

Прабългарите са управлявали добре, но е имало и много повече свобода, отколкото днес

И как можеш да си толкова сигурен че Лао Дзъ е Колобърът Боян :confused:

преди 19 години 4 месеца #16388

Tangru писа:

Ти Tangru нещо средно между националист и анархист ли си?Някак си не се връзва, П.С.

медии", по който в едно интервю един от "анархистите" беше запитан: "Защо протестираш? ... Ми... щото сме надрисани.."

Ами тук съм за да обсъждам истината - не съм никакъв 'ист' - и второ мисля че идеите на анархистите са изопачени

И Йордане...

Прабългарите са управлявали добре, но е имало и много повече свобода, отколкото днес

И как можеш да си толкова сигурен че Лао Дзъ е Колобърът Боян :confused:

Истината се търси в часовете по философия, замисли се над това
Kaкво разбираш под идеята? За власт на народа?
Щом е толкова гот да е анархия, защо примерно в Русия, където е необятна страна и има близо 2-3 хиляди анархисти, не си основат свое селце и не живеят там, да покажат на света, че туй нещо анархията е готино при нас?В Русия има достатъчно място за това, не ми казвай само, че "властите" няма да го позволят на свободомислещите да живеят така :)

преди 19 години 4 месеца #16389

НСъпротива писа: Истината се търси в часовете по философия, замисли се над това

Ами да, истината -
за това какво се случва в България

Не се ли борят за това националистите?

преди 19 години 4 месеца #16390

Metoman писа:

Raubtier писа:

Metoman писа:

Tangru писа:

А кви са тия немски скинхедс?! Ти въобще наясно ли си с тази субкултура бе?! Я се осъзнай че си много смешен....к'во общо имат скинхедс със комбат18 и секви такива интернационалисти и нацисти и не знам к'ви още?!
К'во веднага биеш отбой като женски полов орган и се оправдаваш че не си казал т'ва и онова....ти наистина не си казал нищо...щотото доса пишеш само пълни простотии...смешен си бате, аз нямам намерение да просвещавам профани и лумпени...поинтересувай се сам, за да не се излагаш другият път!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.