'Анархисти и неонацисти си размениха обиди'

преди 19 години 4 месеца #16392

Raubtier писа:

Metoman писа:

Raubtier писа:

Metoman писа:

Tangru писа:

Metoman писа: И двете групички са пълни идиоти!

Ма ти, май си много запознат, щом се обосноваваш по този начин :roll:

Само да ти кажа,че тези неонацисти по скоро са Skinheads....А лично познавам много "скинари" наркомани,престъпници,пияници и дегенерати.Е и сред тях се намират свестни национал социалисти.Те дори не знаят за какво се борят......Пък да не говорим за вида им :aura:

браво браво виждам поредния лумпен....няма ли най-накрая някой да проумее,че между НС, скинхедс, интернационалисти, националисти и нео-нацисти и неофашисти има разлика?! Направо бахти жалката и профанизирана история...били наркомани и отрепки...наркомани и отрепки има навсякъде...само че проблема е че има едни тъпнари дето обичат да си седят в къщи пред компа и да съдят за другите хора по техните дрехи...браво...това е похвално...най-добрият начин да си избиеш комплексите!

Е добре професоре и за какво се борят Skinheads?Да съм казал,че сам скиновете са наркомани?Да съм казал нещо против немския Skinheads?Или против combat18?

А кви са тия немски скинхедс?! Ти въобще наясно ли си с тази субкултура бе?! Я се осъзнай че си много смешен....к'во общо имат скинхедс със комбат18 и секви такива интернационалисти и нацисти и не знам к'ви още?!
К'во веднага биеш отбой като женски полов орган и се оправдаваш че не си казал т'ва и онова....ти наистина не си казал нищо...щотото доса пишеш само пълни простотии...смешен си бате, аз нямам намерение да просвещавам профани и лумпени...поинтересувай се сам, за да не се излагаш другият път!

Да,Skinheads са учени,занимаващи се с изкуството през Ренесанса ААААААААХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХААААААААААААААААХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХАААААААААААА
ААХХХХХХХХааааааа Ти си пълен :out: :out: :out: :out:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 4 месеца #16394
Вчера Скиновете според теб какви бяха,Traditional или NS?

преди 19 години 4 месеца #16396
Аз пак не разбрах разбирачо, имаш ли ти смелостта да ми кажеш че съм идиот в лицето или не? Комфортно ли ти е пред компа да хулиш и да останеш безнаказан?
Комбат 18, германски скинхед, НС, Трад иваило си е майката.
Цирка изгоря иначе там щях да те пратя!

преди 19 години 4 месеца #16397
Разбира се,че имам смелост!

преди 19 години 4 месеца #16398

Metoman писа: Вчера Скиновете според теб какви бяха,Traditional или NS?

hhhohohoho мисла си,че беха "олдскуул"?!Ма май имаше и некви "рууд бойс интернационалисти"?! Абе на тъп ли се правиш или наистина си много тъп?!
До момента не видях нито един логичен аргумент в подкрепа на твоите фикции...освен,че "скинхедс" са учени изследващи изкуството през ренесанса...(трябваше ли да се смеем?) "Мъката е безконечна", както казва един приятел...
Бате, приличаш ми на някой параноик честно...освен "Комбат18 скинхедс", "немски скинхедс", "НС скинхедс", "Нео-нази и нео-фаши скинхедс"... "ФБР скинхедс" не ти ли се привиждат някъде?!
А и бтв би ли ми обяснил к'ва е разликата между "немските скинхедс" и "българските скинхедс" и що едните ги заклеймяваш, а на другите им се кланяш...явно си некой чуждопоклонник....ма преди т'ва понаучи малко понятията(за последен път апелирам).

бгскин ти внимавай, че като го гледам тоа е способен да те зачисли към "ънтрадишанъл скинхедс" :frown2: :tooth:

преди 19 години 4 месеца #16400

Raubtier писа:

Metoman писа: Вчера Скиновете според теб какви бяха,Traditional или NS?

hhhohohoho мисла си,че беха "олдскуул"?!Ма май имаше и некви "рууд бойс интернационалисти"?! Абе на тъп ли се правиш или наистина си много тъп?!
До момента не видях нито един логичен аргумент в подкрепа на твоите фикции...освен,че "скинхедс" са учени изследващи изкуството през ренесанса...(трябваше ли да се смеем?) "Мъката е безконечна", както казва един приятел...
Бате, приличаш ми на някой параноик честно...освен "Комбат18 скинхедс", "немски скинхедс", "НС скинхедс", "Нео-нази и нео-фаши скинхедс"... "ФБР скинхедс" не ти ли се привиждат някъде?!
А и бтв би ли ми обяснил к'ва е разликата между "немските скинхедс" и "българските скинхедс" и що едните ги заклеймяваш, а на другите им се кланяш...явно си некой чуждопоклонник....ма преди т'ва понаучи малко понятията(за последен път апелирам).

бгскин ти внимавай, че като го гледам тоа е способен да те зачисли към "ънтрадишанъл скинхедс" :frown2: :tooth:

А тука аз трябваше да се смея или?

преди 19 години 4 месеца #16401
Не браточка, тука трябваше да изложиш своите аргументи и да отговориш на въпросите които ти зададохме...но поради липса на аргументация и поради това, че наистина си страшен профан...виждам,че отговаряш с поредната простотия... :frown2: тежко е наистина...

преди 19 години 4 месеца #16406
Ето една актуална снимка от 1 май :)

преди 19 години 2 месеца #17509
Подкрепям мнението на Йордан, а именно че и двете групички нямат място в бъдеща силна България.

за мен анархистите по презумпция са престъпници, мисля че бях писал по дълго в една друга тема защо мисля така. бръснатите, реално какво правят - напиват се, киснат по кръчмите, току виж пребият някой българин 20 души на 2-3, чупат кошчетата, драскат... за мен и двете групи са вандали и мозъчно ограничени, при това вредни. ако сме националисти всички, защо трябва да се разделяме по облекла и философии, обединяваме се за една идеи или цел на основата че сме всички българи и всички искаме това и го правим!!!

преди 19 години 2 месеца #17593
Да обаче докато всички пасуват скиновете се бият нали ? Скиновете строшиха главите на тъпите комуняги на концерта на експлоитед ония ден . Така , че стига сте ги плюли . Повечето хора си мислят , че футболните холигани и скиновете са едно и също и там им е грешката . Има скинове и скинове .

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.