Светилище на връх "Свети Илия" село Лилково, Чернатишки дял, Родопи
antijew писа: Извинявай Йордан, но баба му наистина е египтянка, ама от по-новите, не от старите....
Данайчето явно се прави на улаво, че незнае откъде му са корените.
"Фараони в Тракия"
www.ossem.eu/Flash/2010_10/Default.html
Позитива е, от всичко това е, че извадиха на бял свят слънчевия диск с крилете от Палеокастро, да го видим, най-сетне и скарабея от село Любча (да го видим и него), където се намира Орфенското или Орфеевград.
Негатива: пеят си пак старата песен, подценяват доста културата на нашите деди, като я смятат за второстепенна на египетската, а тя е бащина.
Важното е, че още с темата за Щутград отворихме въпроса за връзката България- Египет и тя повече няма как да бъде оставена на тъмно в килера. Щат не щат, трябва да говорят по нея.
Сега те, ще си разботят по линията Египет-България, а ние по линията България - Египет.
Фараоните, които са идвали по нашите земи? Ами нищо повече от това - идвали са да посетят родните си места.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Ако имас ниакакви други доказателства освен този камак мозем да обсадим,но само с него си за никаде,покази керами4ната пло4ка с календара за да имаме поне за какво да се хванем и да разискваме ина4е темата е из4ерпана или ниакои надпис,керамика,4аст от сад или каквото и да е,не мозе култура коиато дава на4ало на една от наи големите и напреднали за анти4носта империи като Египетската да не е оставила доказателства
=======================================================
Хе, хе, керамичната плочка с календара, а? Ще ти се... Когато й дойде времето, ще я видите всички. Просто не съм я открил аз, а и дори да бях, едва ли щях да я покажа на всеослушание и в неподходящ времеви момент. Имах голям късмет, че бях в точното време, на точното място и срещнах точния човек. И можах да я заснема, т.е. ми беше позволено.
Да, темата е изчерпана, от тази гледна точка е така. Иначе, аз ще я развия още малко за твое неудоволствие, в нежелана за теб посока.
===================================================
в Египет идва от Тракиа и там се доразвива smil3dbd4e5e7563a.gif smil4334aa44c7e89.gif ако успеес да го доказес това аз ли4но сте ти вра4а Нобелова награда
====================================================
Не, предпочитам да хвана Пътя към Небето, отколкото да получа Нобелова награда
хромели
А от този тип, ощше по-съвършени ги имам и на двора си.
Ако погледнеш камъка от Свети Илия, той е малко по различен. Дупката му в центъра е съвсем плитка, за да задържи, каквато и да е ос.
А вторият камък с дупката е откъртен нарочно от голям коничен камък, т.е. и той не е бил самостоятелно.
Можеше да предположиш, че е просто тежко древно грънчарско колело или двете каменни колела/кръгове, са били част от техническата система на голям каменен храм.
Сокола е съседната на Родопи планина, Сакар. Етимологията за сокол на старобългарски (а дори и сега на казашки) е сакар. И пак по една неслучайност, същото име го има и в Египет - платото Сакар.Ра е верно бог на слантсето но тои се изобразиава като 4овек с глава на сокол и слан4ев диск,каде ти е сокола
Ей , гръкос, в спорос не се откривас истинатас -в спорос се цели единия да смацка другия , да го притисне и унизи.psaxtiris писа: Когато 4овек има други визданиа от тука писестите му се забраниава да писе ли,нали в спора се открива истината,това ли е политиката ви.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.