Какви са доказателствата че Тангра е "ден грее"

преди 18 години 7 месеца #24210
Жоре,там дето му стопиха лагерите мисля му стига.Ще му държи влага баят време. :-x
Този сайт си е поставил доста по-сериозни цели от занимавките с неккъв...

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 7 месеца #24211
Така е Мещер - с много по сериозни неща сме се заели.
Обаче има нещо друго: зад танкиста стоят също сериозни сили, иначе той е слаба ракия. Като разгледаш подробно всичко постнато от него - виждат се и неща измислени не от него, а от някой достоен съперник.
Явно НЯКОЙ дебне за такива младежи с мъх по горната устна, с неустановена ценностна система и бродещи из националистическите форуми. Запознава се случайно точно с тях и "добронамерено" им услужва с помощни материали за да им е по-лесно в споровете. Не е никакъв проблем после с някоя НЛП хватка да го накара да пише в желаната посока.

Ние знаем вече за един такъв агент (от малцинството - еврейското) на руското ГРУ, изгонен от тук и създал ни не малко проблеми и най вече на Елтимир. Същия тоз агент е заслужил място в "Невидимата атака". Ника му май-беше с 4 букви.

преди 18 години 7 месеца #24232

Мещера писа: ташо бе,ти де намери че Тангра е български бог?
Кажи и на нас,че да знаем Великият ти източник...

Или май наистина партийния секретар ти е издал бележката...

Изказвам категоричното си мнение,че е абсурд всичките постове на танкиста да са писани от човек на възраст 18 години.има умишлени грешки,има и "сянка"-още нечие присъствие.
Изключително добре сглобена провокация.
Още с появяването на темата усетих клопка,наблюдавах я постоянно и бях доволен,че никой не поства в нея.но после се почна...
Предлагам Запознат да ИЗТРИЕ тази тема!

Жоре,казал съм го вече това..
Ще ги има винаги натрапниците,провокаторите и вся остольная сволоч...мани ги!

преди 18 години 7 месеца #24233

Мещера писа:
Предлагам Запознат да ИЗТРИЕ тази тема!

Понеже той го няма сега , а оторизира мен - мога да я дялна темата с теслата. И не само аз мога да го направя - има и други модератори.

Обаче необратимо ще изчезнат писанията на всички дето сме писали там. Не е ли по добре да я заключим?
Предлагайте какво да направим. И каквото решим - това ще е.

Това и направих - състезател с ник курокур го декласирах за неприлично поведение.

Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 20.1.2008, 23:30

преди 18 години 7 месеца #24234
Аз предлагам да се изтрие темата едва на 5-та страница.При сегашното развитие на нещата ,тази тема стана наистина добра,актуална.В нея се появи информация.затова според мен е добре да остане.Без автора й,естествено.Не вярвам да внесе повече яснота по въпроса.
Цитирах себе си,за да ти покажа откога съм го усетил това мекеренце,и него,и сянката му...

преди 18 години 7 месеца #24235

georgi_nz писа:

Това и направих - състезател с ник курокур го декласирах за неприлично поведение.

Пропуснах да поясня, че "курокур" от горния ми пост е новия ник на танкиста.
То какъвто човека - такъв и ника.

преди 18 години 7 месеца #24236
И аз мисля, че темата не трябва да се трие.
Георги е прав в констатациите си, че зад Паразита стоят сериозни сили, а ти Мещер, че не е на 18 год.
Паразита си е провокатор и целта му ми стана ясна. В този сайта се пишат Истини, а на него, и тези около него Истините не им изнасят. Може лесно да се убедите като му влезете в профила на БГ-националисти и му разгледате постовете от начало. Този си е защитник на иранската теза, а тука тя не върви и това му вади очите. Сега тръби, че сме секта наляво и дясно за да не влизат хора тук. Мани, ясен е като Бял Ден!

преди 18 години 7 месеца #24237

antijew писа: Сега тръби, че сме секта наляво и дясно за да не влизат хора тук. Мани, ясен е като Бял Ден!

И мисля че добра услуга ни прави след като тръби да не влизат хората тук. А хората не са тъпи като него и все ще погледнат да видят за какво става дума.
Няма лоша реклама.

Аз бих се зарадвал неистово ако и по еврейската БТВ да почнат да тръбят за нас - колко сме лоши и нетолерантни. Ама те не са глупави. Знаят че ще ни популяризират и си мълчат.

преди 18 години 7 месеца #24238

antijew писа: И аз мисля, че темата не трябва да се трие.
Георги е прав в констатациите си, че зад Паразита стоят сериозни сили, а ти Мещер, че не е на 18 год.
Паразита си е провокатор и целта му ми стана ясна. В този сайта се пишат Истини, а на него, и тези около него Истините не им изнасят. Може лесно да се убедите като му влезете в профила на БГ-националисти и му разгледате постовете от начало. Този си е защитник на иранската теза, а тука тя не върви и това му вади очите. Сега тръби, че сме секта наляво и дясно за да не влизат хора тук. Мани, ясен е като Бял Ден!

Сериозните сили на Петър Костадинов - ташко танкиста от София, са само дивата му омраза към вас. Защото е решил, че вие сте секта, която заплашва с неправилните си (пак според нескромната му персона, естественно) виждания за тенгрианството.
Родил се е преди 17-18 години, но вече смята, че вие сте узурпатори на това учение (или религия), а вероятно той и е носителя.
Впрочем, от два дни изведнъж стана православен, и се заявява като яростен антисектант (каквито могат да са само християни, какъвто той преди това настояваше, че не е). За да може да търси поддръжници срещу вас, грозната и страшна секта откачалки.
За 2 дни успяха да напълнят форума на императора с гадости, форума на бр-зо, и в крайна сметка поставих условие във форума на Императора Калоян - или най-после правилата започват да се прилагат за привилигерования ташко, или от утре аз не само, че не искам да си губя повече времето с модераторството на форума му, но и не искам да имам нищо общо с него и трия акаунта и всичките си материали.
Императора направи избор в полза на Ташко, само след 1-2 часа, сложи си даже за автара символа на форума на ташко.
С което само ми помогна, защото времето, посвещавано на форума му, ще посветя за много по-важни и нужни неща.
Единственната причина, поради която пишех там и приех да му помогна с модериране, беше, че му повярвах за 2 неща:

първо, че правилата не са декорация, а наистина правила, и псувни, обиди, гневни и груби обръщения и отношение към форумците е недопустимо и не се толерира.

Второ - че форумът има мисия, която заслужава разхода ми на време и усилият ми.

Аз го приех на сериозно, и се опитах да я прилагам и доразвия тази мисия - повечето вероятно помнят.
За съжаление, и двете се оказаха неверни.
Калоян от Пловдив не можа или не пожела да застане зад собственните си правила и да поддържаме линията на обединение и интеграция между националистите, които заявява като мисия на форума си.
31 годишен мъж се върза на интригата на 18 годишно хлапе, координирана с 22 замърсител на всички форуми Фелдмършала - във форума на бр-зо и в лична кореспонденция.
Аз започнах да трия постингите си, но след известно време получих бан.
От Калоян.
Съжалявам за усилията си да му помогна за форума му.
Човек се учи и греши, докато е жив.
Така че, ташко фадромата (танкиста) не го надценяйте. Омразата и възрастта му са достатъчна мотивация, а многото свободно време - достатъчна възможност.

преди 18 години 7 месеца #24239
Пламене, жалко единствено за погубеното ти време там. Понеже аз нямам поглед в императорския форум и след като ти си там, си мислех че е свестен форум. Сега разбирам от теб за какво става дума.

Този Калоян да не би да е онзи MZK-Калоян от детството на ПП Атака?

Не се кахъри - всички ние имаме житейски уроци и колкото по-рано ги получим, толкова по добре.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.