Какви са доказателствата че Тангра е "ден грее"
Това е така - за подбудите му аз също нямам илюзии...georgi_nz писа: ........
Танкиста-фадромист според мен не е отворил там тази тема за да се образова и да научи нещо повече, а за да ни отмъсти и да говори на широко и на дълго неща които ние не приемаме и от които е сметнал че се дразним. Щом тука не може да си развява байрака - там е намерил поле.
Затова не виждам нужда да му доказвам, нещо което той не иска да бъде доказано.
...........
Даже го предвиждах
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Аз наистина не искам да влизам в схемите на Ташко, защото даже и по законите на неговата си логика да е прав (формално той отговор и дискусия не получи) не е прав в главното - в отношението към българи.antijew писа:
Пасков, моите уважения към теб, но не ти отива да влизаш и ти в схемите на този, че и нас да ни навиваш.Пламен Пасков писа: Войни на Тангра и Ден Грее. Въпроси и отговори. Ринг свободен!
Мисля, че бе казал, ако видим персонални обиди във форума в който си модератор да ти кажем да ги изтриеш. Ето една такава в отговор номер 12:
www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=5102.0
Отговор номер 4:
www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?...50.msg49774#msg49774
П.П. И ако обичаш не играй ролята на рефер, че и те по някой път го отнасят...
Не се опитвам да ставам рефер: Ташко отвори тема, и понеже формално нарушение на правилата в нея няма, аз не мога да я изтрия, без да ме обвинят в предубеденост.
За сметка на това вие бихте могли да му опонирате, ако имате желание. Което не значи, че ви навивам, или агитирам за това. Просто инфо, нищо повече, и моята морална подкрепа там.
В едната е изтрито, в другата сложих предупреждение.
Ще ги редактирам към края на деня, за да могат повече хора да прочетат предупреждението и да разберат, че оскърбленията срещу Елтимир са нарушение на правилата.
Така добре ли е?
Пламен Пасков писа: Така добре ли е?
[/QUOTE]Что значит трезубец для булгар?Мещера писа: www.topreferats.ru/history/table4366_1.html
ДА ЧЕТЕ И ТАШКО
ДЕН ГРЕЕ!!!
Вначале он был символом самого Тангры (Тенгри) Бога, который часто принимал вид Солнца (булгары говорили: "Солнце - это око Тангры") . Так что трезубец первоначально символизировал не что иное, как лучи восходящего Солнца.
Слънцето какво прави?
Кога го прави Слънцето?
Ден Грее
Това беше началото на темата.tankista писа: Защо Тангра да е непременно - Ден Грее? Откъде се съди за това? Лингвистичен анализ ли е, или просто предположение?
Доколкото съм запознат Тангра/Тура е култ произхождащ от Шумерския Бог Дингир ИЛИ от митичната иранска личност Тур, която е обожествена малко след смъртта си.
Та - какви са доказателствата че Тангра значи Ден Грее, и кои сериозен учен може да застане зад това виждане?
Продължението е тук:
www.vestnikataka.com/forum/index.php/topic,10318.0.html
След като погледнах някой и друг пост на автора на темата там, както и какво са му отговорили - ми стана едно такова особено чувство.
Ми танкиста не бил много наред, а ние му се вързахме на акъла и чак го обвинихме в връзка със служби и други такива лоши неща.
Човека си е наказан от Бога, а ние го нападаме. Такива трябва да се подминават със съжаление и снизхождение.
Пази Боже!
Верно весело!georgi_nz писа:
Това беше началото на темата.tankista писа: Защо Тангра да е непременно - Ден Грее? Откъде се съди за това? Лингвистичен анализ ли е, или просто предположение?
Доколкото съм запознат Тангра/Тура е култ произхождащ от Шумерския Бог Дингир ИЛИ от митичната иранска личност Тур, която е обожествена малко след смъртта си.
Та - какви са доказателствата че Тангра значи Ден Грее, и кои сериозен учен може да застане зад това виждане?
Продължението е тук:
www.vestnikataka.com/forum/index.php/topic,10318.0.html
След като погледнах някой и друг пост на автора на темата там, както и какво са му отговорили - ми стана едно такова особено чувство.
Ми танкиста не бил много наред, а ние му се вързахме на акъла и чак го обвинихме в връзка със служби и други такива лоши неща.
Човека си е наказан от Бога, а ние го нападаме. Такива трябва да се подминават със съжаление и снизхождение.
Пази Боже!
Голям купон
Хич не весело според мен! Жалко е! Три форума/незнам, може и да са повече/ оставят някакъв паразит да си "развява коня", както си иска. Тук вече си получи заслуженото, ама гледам на другите места го траят още, че се и чудят на забележки. Визирам Императора, на забележката на Миро. "човека" явно има задача да осира националистически форуми, показва го с действията си! Сега гледам Пламен ти си му на мушката. Даже и анкета дали да продължаваш да си модерато е отворил. Някакъв никъквец е център на внимание с безобразията си навсякъде. Срам!Пламен Пасков писа: Верно весело!
Голям купон![]()
![]()
П.П. Вземи мерки ако обичаш. Продължава да обижда и днес Ангел! Ако не знаеш къде, отговор-26:
www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=5102.msg49942#new
Ако видите и другаде, сигнализирайте.
Да видях, и благодаря.Пламен Пасков писа: Почистено.
Ако видите и другаде, сигнализирайте.
Ваша си работа е дали ще продължавате да търпите паразита!
Аз повече нямам намерение да гледам и да показвам къде има обиди там. За това сте вие-модераторите. Първо да предупреждавате, а след това да действате както трябва...Само, че действието нещо се губи! Но както установи Миро, много меко пипате...Лошо говори за форума ви това!!!
Докато тук - не беше възможно. Той директно се помоли от сърце да бъде баниран.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.