Зенит,нямам навик да лъжа.Аз съм от АТАКА,той е обл.координатор.Бил е ротарианец.Знам го от него,не го крие,а и вече не е.Това е декларирано пред партийното ръководство.Тук го нападат без достатъчно факти,а мен ме интересува фактологията,за да взема решения.Няма такава.Форумът е на доста високо ниво,тук има знаещи и с информация хора.Но има и по-бойни,на които емоцията взема връх над разума/или омразата,което е почти също ,но още по-вредно/.Аз не харесвам злоба и плюене.Харесвам благородство и мотивирана критика.Не съм и бояджия,че да влизам или излизам в партия,само защото някой преценява някого по един или друг начин.Говорят и срещу Волен,но годни факти няма.Самият В.С. каза:"Не ми вярвайте,наблюдавайте ме!" и аз бях там,когато го каза и следя всичко.Имам развито чувство за справедливост,имам и достатъчно смелост да критикувам/което никога не ми е било от полза/. Така че винаги мога да взема решение,ако възникнат обстоятелства,но това ще бъде лично мое и непродиктувано от никого решение.Това,което мога, правя, за да имаме бъдеще всички българи.Според силите и възможностите си.И още,ако някой вземе и направи обобщение на изказванията във форума,като цяло градивни ли са,споровете водят ли до нещо,обединяват ли ни,има ли антагонистични противоречия,какви са и до колко са продиктувани от незнание и до колко от прочутата ни народопсихология,ще излезе може би нещо интересно.Отдалеч нещата се виждат по-ясно и дреболиите не могат да попречат.Така,че това,което написах за теб е и към всички участници във форума.СНОПЧЕТО С ПРЪЧКИ!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.