Падна и Свищов копирано от www.atakavt.com

преди 20 години 1 месец #9039
Зенит,нямам навик да лъжа.Аз съм от АТАКА,той е обл.координатор.Бил е ротарианец.Знам го от него,не го крие,а и вече не е.Това е декларирано пред партийното ръководство.Тук го нападат без достатъчно факти,а мен ме интересува фактологията,за да взема решения.Няма такава.Форумът е на доста високо ниво,тук има знаещи и с информация хора.Но има и по-бойни,на които емоцията взема връх над разума/или омразата,което е почти също ,но още по-вредно/.Аз не харесвам злоба и плюене.Харесвам благородство и мотивирана критика.Не съм и бояджия,че да влизам или излизам в партия,само защото някой преценява някого по един или друг начин.Говорят и срещу Волен,но годни факти няма.Самият В.С. каза:"Не ми вярвайте,наблюдавайте ме!" и аз бях там,когато го каза и следя всичко.Имам развито чувство за справедливост,имам и достатъчно смелост да критикувам/което никога не ми е било от полза/. Така че винаги мога да взема решение,ако възникнат обстоятелства,но това ще бъде лично мое и непродиктувано от никого решение.Това,което мога, правя, за да имаме бъдеще всички българи.Според силите и възможностите си.И още,ако някой вземе и направи обобщение на изказванията във форума,като цяло градивни ли са,споровете водят ли до нещо,обединяват ли ни,има ли антагонистични противоречия,какви са и до колко са продиктувани от незнание и до колко от прочутата ни народопсихология,ще излезе може би нещо интересно.Отдалеч нещата се виждат по-ясно и дреболиите не могат да попречат.Така,че това,което написах за теб е и към всички участници във форума.СНОПЧЕТО С ПРЪЧКИ!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 1 месец #9041
Само аз ли усещам, че темите на Движение "Воини на Тангра" се подменят?

Справедлив се махна.
Сега Ник, Памир и още други "решават" проблеми - лични или партийни.

Хора, предлагам ви да се включите в духа на нашия форум.
Движение "Воини на Тангра" е идеен център, като не претендираме да сме единствен център. Движението не е партия, нито ще бъде. Партийните въпроси не ни интересуват повече, отколкото слънчевия вятър.
Ако искате да излезете от системата, макар и да не можете още (стереотип, принуда) или не знаете как (липса на воля, беден светоглед), сте добре дошли.

Но форум за политика или за чат между разни обидени хорица, няма да правим.

Не забравяйте - обсъждаме идеи, предлагаме решения. Споровете са именно между идеи, подходи и процедури. Не между факти и събития. Дадена личност се разглежда само като носител (приносител) на съответната идея. Но той не е самата идея. Така, че няма никакво значение кой е носителя. Това сваля необходимостта от лични нападки, омраза, хвалебствия и пр.

Има ли несъгласни с това?

преди 20 години 1 месец #9042

Иван писа: Само аз ли усещам, че темите на Движение "Воини на Тангра" се подменят?

Справедлив се махна.
Сега Ник, Памир и още други "решават" проблеми - лични или партийни.

Хора, предлагам ви да се включите в духа на нашия форум.
Движение "Воини на Тангра" е идеен център, като не претендираме да сме единствен център. Движението не е партия, нито ще бъде. Партийните въпроси не ни интересуват повече, отколкото слънчевия вятър.
Ако искате да излезете от системата, макар и да не можете още (стереотип, принуда) или не знаете как (липса на воля, беден светоглед), сте добре дошли.

Но форум за политика или за чат между разни обидени хорица, няма да правим.

Не забравяйте - обсъждаме идеи, предлагаме решения. Споровете са именно между идеи, подходи и процедури. Не между факти и събития. Дадена личност се разглежда само като носител (приносител) на съответната идея. Но той не е самата идея. Така, че няма никакво значение кой е носителя. Това сваля необходимостта от лични нападки, омраза, хвалебствия и пр.

Има ли несъгласни с това?

Съгласен!

преди 20 години 1 месец #9052
Това беше отговор и беше предизвикан във връзка с положението в Търново.Нито съм започнал нито аз го правя лично.ПРЕКРАТЯВАМ!

преди 20 години 1 месец #9055

nik писа: До Памир.До някъде владееш изкуството да говориш неща,които би трябвало да се харесат на хората.В същност ти няма в какво да обвиниш истината.Можеш само да подреждаш думи и да се надяваш да подведеш хората,което ти е присъщо.Теб те нямаше,когато аз почнах,дойде по-късно за да градиш кариера.Разликата между теб и мен е ,че аз във всеки един момент мога да си хвърля шапката,даже и при най.малкият намек ,че не съм желан,а ти не можеш.И не си прави труда да отговаряш,освен ,ако не искаш както винаги да си права и отгоре, и което предвидих.РР-да не си помислила,че съм ти чел цялото словоизлияние,хвърлих едно око.

аз съм един от тези, които намазаха саита на ДПС-тя не си мръдна пръста за нас! изчака да се увери че, са я ритнали за да се прероди във :Светица: когато плюеха по Елтимир никаква я нямаше сега я виждам тук? :hmm:

преди 20 години 1 месец #9063
Бг-Гвардия, не ми отговори по кой закон е регистрирана "Гвардия".... - не знаеш или не искаш да ми отговориш? :hmm:

(просто любопитство)

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.