Падна и Свищов копирано от www.atakavt.com
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Аз пък имам един простичък въпрос към nik. След като е толкова принципен и винаги може да си вземе шапката и да си тръгне (от АТАКА доколкото разбирам) защо се изплаши като момиченце, когато му нареди Стефан Стоянов (по-известен като Стефчо Усмивката в старата столица) да не идва на събранието в Търново на 25 юни? Въпреки, че ми обеща по телефона да дойде. Ама то шубето било голям страх. Освен това само той отиде на оная пресконференция на 23 юни заедно с ротарианеца комунист, за да хвърля кал по структурата тук и да говорят глупости, на които журналистите искрено се смяха.
Та нека nik знае, че ние сме тези, които не се страхуваме и не правим кариера. Ние - почти 50 души в Търново. Такива са фактите. Другото са опитите на такива като nik да прикрият собствения си кариеризъм зад думи, които нищо не казват. А това, че не е чел постинга ми си е направо измислица. Даже ще го принтира и ще го поднесе на Стефчо, Ибришимов, Попов и Волен. Като доказателство за сервилността си. Именно заради таква АТАКА просто си отива от политическия спектър в България. Вече се носят слухове, че скоро и самият лидер на партията ще си тръгне. Но не от този свят, а някъде по света. На спокойствие. Далече от този неразбран народ, който не иска да вярва в празните му приказки. Е, тогава блюдолизците горко ще плачат, защото няма да има за чия пола да се държат и да се правят на националисти.
Pamir писа: Като гледам как nik не гради кариера, направо ми става смешно. Като е толкова принципен и точен да вземе да отговори на въпросите, които са му зададени. За хотелиерството например. Би било интересно да каже как така преди 1989 година такива чисти и непорочни отвсякъде, нечленуващи в партията майка и неподвластни на службите, изведнъж ги харесваха за управители на едни от най-големите хотели. Интерхотела във Велико Търново беше най-скъпо платения и освен това там отсядаха основно чужденци. Необходимостта те да бъдат "наблюдавани", а така също и българите, които се срещат с тях ни е до болка позната на ималите щастието да живеят в ония "славни" времена. Та тия неща не се поверяваха в ръцете на аматьори. Хайде, да не се лъжем сега.
Аз пък имам един простичък въпрос към nik. След като е толкова принципен и винаги може да си вземе шапката и да си тръгне (от АТАКА доколкото разбирам) защо се изплаши като момиченце, когато му нареди Стефан Стоянов (по-известен като Стефчо Усмивката в старата столица) да не идва на събранието в Търново на 25 юни? Въпреки, че ми обеща по телефона да дойде. Ама то шубето било голям страх. Освен това само той отиде на оная пресконференция на 23 юни заедно с ротарианеца комунист, за да хвърля кал по структурата тук и да говорят глупости, на които журналистите искрено се смяха.
Та нека nik знае, че ние сме тези, които не се страхуваме и не правим кариера. Ние - почти 50 души в Търново. Такива са фактите. Другото са опитите на такива като nik да прикрият собствения си кариеризъм зад думи, които нищо не казват. А това, че не е чел постинга ми си е направо измислица. Даже ще го принтира и ще го поднесе на Стефчо, Ибришимов, Попов и Волен. Като доказателство за сервилността си. Именно заради таква АТАКА просто си отива от политическия спектър в България. Вече се носят слухове, че скоро и самият лидер на партията ще си тръгне. Но не от този свят, а някъде по света. На спокойствие. Далече от този неразбран народ, който не иска да вярва в празните му приказки. Е, тогава блюдолизците горко ще плачат, защото няма да има за чия пола да се държат и да се правят на националисти.
Кога можем да очакваме твоето ново движение? Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Я кажи сега защо си ми ядосан и пишеш глупости. Кажи си честно, че просто си с БАН за една седмица във форума на общинската организация на АТАКА в Търново. Обясни и защо. Кажи каква каруцарска лексика използваш. След седмица ще бъдеш отново допуснат там, но ако започнеш да се държиш нормално.
Обясни на хората тук как измами приятел, вземайки паролите му на модератор и унищожи всичките ми постинги в един друг форум, защото беше безсилен да ме обориш с аргументи.
Та не се занимавай с мен. Ние тук сме помислили как да се справим със ситуацията. Съвсем скоро - до седмица - ще стане ясно. И ще го оповестим по форумите.
Та...искам да те питам по кой закон е регистрирана Гвардия ако знаеш???
А по темата кво да кажа освен, че то времето ще си покаже кой от вас е прав и кой крив, но като ви гледам само си потвърждавам някои мои тези...
За политиката знаем там кого допускат и какви неистови усилия се хвърлят срещу коравите българи-националисти!
Опасните български мъже и личности в България ги избиват или тотално обезвреждат по други начини - вековна тенденция, по която се работи с пълна сила и в годините на "прехода".......на фона на тая истина това, което вие разигравате е плачевно....нищо лично, просто плачевно!
Когато лъвът се нахрани и се отдалечи, хиените почват да се гърчат, коя да вземе повече от мършата на неговия улов...
А когато лъвът умре тогава е ред на лешоядите....
Не може павече да се съобразява човешкото същество с тая налудничева измислица! Колко глупаво да се прави ПАРТИЯ и да се издига нацията с ПОЛИТИКА!
Ръфайте се,бийте се...правете каквото щете.Ясно е че няма смисъл да си вършите работата.Никога не е имало нали?Краят на театъра е доста близо...
Ако нещо зависеше от ВАС,до сега да сте го разбрали.Винаги друг е решавал и все още е така.
Здравей nik,nik писа: Това не го знаех,но това не променя с почти нищо това,което съм написал,претендирам да познавам ситуацията.Всичко се случва ,всичко може да се случи!
Аз съм нов във този форум и за добро или лошо първо попаднах на тази тема.
Нещо не ми стана ясно - тук спорите заради един масон, бивш комунист и т.н.?
И до колкото разбирам той е твой приятел /с други думи - партиен другар/ и ти го защитаваш!
Не вземам под внимание взаимно изключващите се понятия комунист и масон - едва ли един истински комунист /такива май отдавна няма - избиха ги другите комунисти, ама и това е друга тема!/ ще стане някога масон, ако просто не е най-обикновен кариерист.
Интересно е превъплъщението в националист на същия този ротарианец.
Не ми стана много ясно -
ти националист ли си и с какво лице си тръгнал да хвалиш един масон?
сигурен ли си, че не си членувал никъде - хайде припомни си - да не стане така, че и чавдарче не си бил?
какви положителни качества виждаш в този ротарианец, че така ревностно го защитаваш
Дано да ми отговориш честно!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.