Падна и Свищов копирано от www.atakavt.com

преди 20 години 1 месец #8879
Стефан Стоянов разби още една структура в област Велико Търново

Така наречения областен координатор на ПП АТАКА в област Велико Търново не се спира пред нищо. Явно с „благословията” на г-н Ибришимов той успя да разбие още една структура, този път в Свищов.
Без да има каквото и да е право както по Устав, така и по функционална характеристика, той провежда в Свищов събрание, на което присъстват и хора, които не са членове на ПП АТАКА. На въпросното събрание е разиграна ТОМБОЛА!? „ЗА” и „ПРОТИВ” председателя на общинския сбор там г-н Марин Мариянов. Вследствие приложените, до болка известни поне на нашето поколение, комунистически апаратни игри, г-н Мариянов вече не е председател на общинския сбор.
В Свищов е „избран” инициативен комитет, който до края на месец август трябва да предложи ново ръководство. Всичко това става при съществуваща и действаща структура на ПП АТАКА в град Свищов от почти една година.
Какви са „греховете” на г-н Мариянов? Ами на първо място това, че е дръзнал да пише писмо на г-н Волен Сидеров, в което е изказал възмущение от действията на г-н Стефан Стоянов. Явно това писмо е попаднало в ръцете на г-н Ибришимов, на когото не случайно общинската организация във Велико Търново поиска оставката. Той и г-н Тодор Попов, чиято оставка също сме поискали, с вопиющата си некомпетентност доведоха ПП АТАКА до тотално комунизиране. След всичко случващо се обаче възниква въпрос дали това е поради некомпетентност, или просто такъв е планът, който тенденциозно се следва. Не е зле сам председателят на партията – г-н Волен Сидеров, да уточни този въпрос, за да стане ясно на бъдещите избиратели за кого ще гласуват – за националисти, или за комунисти.
В област Велико Търново има 10 общини. В три от тях Стефан Стоянов вече изпълни поръчката. В началото на декември „падна” Лясковец. С Велико Търново той все още се „бори”, но нещата са ясни. Свищов стана поредна жертва на основателя и секретар на ротари клуба в старата столица, бившият партиен секретар г-н Стоянов, който незнайно как се преформи на националист миналото лято и стана пръв приятел на г-н Георги Ибришимов, г-н Тодор Попов и г-н Борислав Ноев - и тримата „истински патриоти”.
Ще следим развоя на събитията тук. Само за сведение да уточним, че в общините Елена и Горна Оряховица на този етап сривове не се очакват, защото там са „правилните” хора. Павликени и Полски Тръмбеш са под въпрос. Всичко зависи от послушанието на председателите на общински сборове там. В останалите три общини – Сухиндол, Стражица и Златарица няма все още структури на ПП АТАКА, което означава, че още не са намерени „правилните” хора.

На вярващите все още в почтеността на някои самозабравили се в АТАКА люде - ЧЕСТИТО! Чакаме изказване от г-н Волен Сидеров по въпроса. Дали пък няма да се окаже, че и г-н Мариянов е "изключен" преди да речем няколко месеца или седмици? Ще е много интересно да чуем какво ще каже лидерът на националистите за комунизирането на структурите в област Велико Търново под нечия диригентска палка от централата и послушкото изпълнител Стефчо Усмивката.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 1 месец #8883
До сега не желаех да взема отношение по въпроса за Великотърновската организация макар и да съм един от очевидците по създаването и развитието и,и не само на нея. Въпреки, че форумите бяха заляти от привърженици на Памир и замърсиха пространството.До сега съм прочел само няколко,сравнително различни от общия фон, критични неща по отношение на Памир.Калоян явно е от нейният кръг и си кара линията,но днес закачи и Горна,като каза че сме били "правилна"организация.В такъв случай да си берат ядовете,щом ни предизвикват.За по-голяма яснота на всички ще кажа,че АТАКА Г.Оряховица е втората в България организация,създадена от самите нас и ръководството на АТАКА, като изключим призива на В.Сидеров- няма никакъв дял за създаването и.Освен това,който ме познава, би трябвало да знае,че не съм човек, който ляга на началството и си продава каузата, да не говорим,че не съм "кацал" по други партии и за първи път членувам в партия.По време на изборитеза 40 НС,/по точно преди това/, в Г.Оряховица вече беше създадена партийна организация на абсолютно повтарям-абсолютно доброволни начала.Със собствени средства проведохме предизборната кампания в цялата община и станахме трета политическа сила.В.Търново още нямаха хабер за организация,дори инцидентно сме пращали предизборни материали по наши хора за търновци.От Г.О. беше излъчен и кандидат депутат.Четирима от Г.О.станахме основатели на 17.04. на ПП АТАКА, докато В.Търново беше представено единствено от бившия зам обл. управител Иван Спиридонов,но до организация така и не се стигна.Така,че наясно съм от "рождението "на търновската организация до ден днешен с това,което става и никога не съм искал да говоря по въпросите,колкото и да не ми харесваха,за да няма раздори и да може да се работи съвместно.Явно обаче не става.Моето мнение:Първата организация на АТАКА В.Търново беше разбита от Сотирова,тъй,като за нея йерархия не съществува и в името на целите си прегазва всичко по пътя си.Влизайки в организацията тя моментално започна да игнорира бившия председател М.Колчев/потърсете го/ и през главата му да ходи за щяло и нещяло до София.Направи впечатление,не може да и се отрече енергията,и успя да влезе на някои хора под кожата.Колчев естествено усети,реагира,организацията се раздвои,започнаха крамоли и се стигна до изключването на Сотирова,но не беше спазен устава,ръководството взе нейна страна и тя стана председател.Успя!Веднага след това обаче се прицели и в мястото на обл.координатор и не е вярно,че той е виновен,въпреки,че лично аз съм го критикувал за някои неща и то жестоко и той ще потвърди.Това е истината,а не че бил масон или комунист и т.н.Отново пътешествия до София,демонстрация на важност и близост с ръководството на София игнориране на структурата и обл.координатор.Всеки на негово място вкл. и аз щях да реагирам.Между другото по едно време беше тръгнала по нареждане на П.Чернев /нали и двамата са от ВМРО/да оправя работите на Горна,без въобще да ме потърси или да помоли за съдействие,като координатор на общ.организация.Че от тогава тази липса на лоялност към колега и неистовата и задъханост за изпълнение на задачи от горе ми направи впечатление.Идвала е и при мен да ми говори против областния,търсеше си съюзници,но аз вече бях резервиран по отношение на нея.По отношение на общ.Лясковец.Там организацията благодарение на бившия обл.координатор Кожухаров/АТАКА му беше шеста партия/,попадна в ръцете на 4-5 неподходящи човека,а отвън чакаха близо петнадесет.Освен това успяхме да спечелим за общ. координатор,/много трудно,уверявам ви/г-н Славчев-възрастен,безпартиен,изключително почтен човек и историк-патриот.Там нещата за създаване на организация вървяха още преди изборите,за което г-жа Сотирова и понятие си няма разбира се ,но аз имам.Нашата организация тогава беше единствена в областта.Казвам това,защото след изборите при готова работа и след като замириса на власт,нещата се промениха.Така,че това е истината и историята на това,което се разиграва тук.Претенциозното и помпозно позоваване на национализма,мазохистичната привързаност към идеала и лично към В.Сидеров нямат отношение към действителното състояние на нещата и са само параван на Сотирова и няколкото човека увлечени от нея.Тук искам да кажа,че ако ръководството на партията беше реагирало по друг начин/да я одобри за обл.координатор/,аз щях да си подам оставката,защото я гледах как се "издига", не ми харесваше и се питах,така ли ще я правим, отново ли ще издигаме не тия,които работят,а тези,които демонстрират лична преданост?Сега малко "дребни",след като се стигна до тук.Ст.Стоянов е член на Ротари и лично аз, като разбрах изказах недоумение, но той не го е крил,не участва,а пък и много хора не са наясно с това какво представлява РК и участват за престиж.Но няма укоряеми действия.Другото е преекспонация.За депутата Ноев-прекрасен човек /сравнявам го с други пак от АТАКА,за които не бих казал същото/,отзивчив,спокоен,уравновесен,не се надува и винаги е готов да помогне.Е вярно-"строи" два ,три,може и повече защо не, хотела по морето, ама някой да е проверил?Имал фирми,деен бил-ама вярно ли е?Господа,винаги има хора готови да наклепат и дори да поднесат документи.Няма да е вярно,но важното е да бъде пуснато в публичното пространство,други да доказват обратното.И колкото си по-полезен за каузата,толкова повече удари можеш да очакваш!Вервайте ми!Моето предложение,обаче е да не се вярва! На никого но и същевременно да не се бърза с присъди, да се изслушат всички страни /_досега слушахме изчерпателните обяснения само на Сотирова,която се опита да си присвои националистическото пространство/,сега чухте/прочетохте/ и това.НЕ ВЯРВАЙТЕ, НО ПРОВЕРЯВАЙТЕ И НЕ БЪРЗАЙТЕ С КВАЛИФИКАЦИИ! И само гледайте какво ще последва!

преди 20 години 1 месец #8884
Стефан Стоянов е един от тримата съучредители на "Ротари" в България, което е създадено чрез израелско пратеничество в България през 1990 г. Стоянов е и бивш посланник в Гърция. Също масон и комунист, както казват хората от Търново - старата столица окупирана от мазни евреи и масони като тоя.

преди 20 години 1 месец #8888
Това не го знаех,но това не променя с почти нищо това,което съм написал,претендирам да познавам ситуацията.Всичко се случва ,всичко може да се случи!

преди 20 години 1 месец #8906
Като стана дума за евреи, които се намират в Търново, си спомням че преди месец и половина бях там и видях, че градът е пълен еврейски групи. Съжалявам за дето не им направих снимки! Едни такива дебели, тлъсти, грозни и тъпи неприличащи на хора. Градът е исторически, може би първо него ще се опитат да узюрпират. Затова е важно да имаме наши хора там. Засега само Памир дава информация, какво се случва в тоя древен град.

преди 20 години 1 месец #8927
Разбира се,че съм на страната на Памир.Аз също много добре познавам ситуацията и знам как я заплашваха "братята" преди конференцията.Не ми убягна и това за "прекрасния човек" Борислав Ноев.Приятелю,ако знаеш тоя човек колко много бракониерства заедно с масончето Стоянов нямаше да бъдеш толкова добронамерен към него.Да не говорим за други неща около него.Гнусотията е пълна. :mad5:

преди 20 години 1 месец #8934
Следя всичко много внимателно и се старая да не влагам емоции.Ще разберете по-късно.В момента срещу писаното няма изказвания,а аз и не възнамерявам особено да влизам в полемика.На мен ми е ясно и всичко останало ще е реакция за запазване на "достойнство" или "излизане от положение".По повод Ст.Стоянов и Б.Ноев засега обвиненията /изпускам това за лова,много е зловещо,напомня Дундаров,само дето мащабите са други/,съветвам да се консултирате с адвокат.Начина по който са поднесени,какво представлява:състав на престъпление,укорително деяние,национално предателство?Съпоставимо ли е с това,което в момента вършат?Надеждни ли са свидетелите и не преувеличават ли?Аз решение за себе си по това,което чета тук и написано по този начин,не мога да взема!Грешил съм много,но сега не искам!Каквото и да стане,каквото и да се случи,аз нито ще се радвам,нито ще злобея.по скоро ще съжалявам.Обичам да градя.

преди 20 години 1 месец #8935
Не е нужно да се злобее.Какво друго можеше да се очаква от една живковистка партия като "Атака"?Иначе нещата са твърде прости за да се влага каквато и да е емоция-Стефан Стоянов е масон-ротарианец.Той бе подкрепен от Централното ръководство.Масоните нямат място в една националистическа партия.Това е достатъчно.Останалото са приказки,кой бил прав,крив и т.н. :aham:

преди 20 години 1 месец #8938
Ето го въпросният стефан стоянов.

Нищо чудно и онзи до него (не желая да му оиша името ) също да е ротарианец.

преди 20 години 1 месец #8958
Калояне ти си безогледен-масон и край.Не даваш доказателства за нищо.На какво правиш демонстрация.Да не си единственият националист тук.Едни ругаеш,други не виждаш.От интернет списъка на масоните не го виждам Ст.Ст.плюс това засягаш чувствата на хиляди привърженици на АТАКА,които вярват.ТОВА Е ОРГАНИЗАЦИЯ С ХОРА И ИДЕЯ!Може и да не ти харесва някой,може и да си прав но не каляй вярата на толкова хора.Бъди сдържан националисте и дай и на другите хора да имат собствено мнение по въпроса.Ако зависи от теб,в България никога няма да бъде създадено националистическо движение или партия.Ти опитвал ли си създаване на парт.организация?Знаеш ли какво е липса на кадри и финанси за такова начинание?И при това трябва да го свършиш с хора,които поне по моите разбирания са доста далеч от възрожденски дух и патос/не ги обвинявам защото са принудени от живота/.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.