Падна и Свищов копирано от www.atakavt.com

преди 20 години 1 месец #8972

nik писа: 1. Въпреки, че форумите бяха заляти от привърженици на Памир и замърсиха пространството.

2. Калоян явно е от нейният кръг и си кара линията,но днес закачи и Горна,като каза че сме били "правилна"организация.

3. Освен това,който ме познава, би трябвало да знае,че не съм човек, който ляга на началството и си продава каузата, да не говорим,че не съм "кацал" по други партии и за първи път членувам в партия.

4. В.Търново още нямаха хабер за организация,дори инцидентно сме пращали предизборни материали по наши хора за търновци.От Г.О. беше излъчен и кандидат депутат.

5. Първата организация на АТАКА В.Търново беше разбита от Сотирова,тъй,като за нея йерархия не съществува и в името на целите си прегазва всичко по пътя си.

6.Влизайки в организацията тя моментално започна да игнорира бившия председател М.Колчев/потърсете го/ и през главата му да ходи за щяло и нещяло до София.

7. Веднага след това обаче се прицели и в мястото на обл.координатор и не е вярно,че той е виновен,въпреки,че лично аз съм го критикувал за някои неща и то жестоко и той ще потвърди.
Това е истината,а не че бил масон или комунист и т.н.

8. Отново пътешествия до София,демонстрация на важност и близост с ръководството на София игнориране на структурата и обл.координатор.Всеки на негово място вкл. и аз щях да реагирам.

9. Между другото по едно време беше тръгнала по нареждане на П.Чернев /нали и двамата са от ВМРО/да оправя работите на Горна,без въобще да ме потърси или да помоли за съдействие,като координатор на общ.организация.
Идвала е и при мен да ми говори против областния,търсеше си съюзници,но аз вече бях резервиран по отношение на нея.

10. По отношение на общ.Лясковец.Там организацията благодарение на бившия обл.координатор Кожухаров/АТАКА му беше шеста партия/,попадна в ръцете на 4-5 неподходящи човека,а отвън чакаха близо петнадесет.Освен това успяхме да спечелим за общ. координатор,/много трудно,уверявам ви/г-н Славчев-възрастен,безпартиен,изключително почтен човек и историк-патриот.

11. Казвам това,защото след изборите при готова работа и след като замириса на власт,нещата се промениха.

12. Така,че това е истината и историята на това,което се разиграва тук.Претенциозното и помпозно позоваване на национализма,мазохистичната привързаност към идеала и лично към В.Сидеров нямат отношение към действителното състояние на нещата и са само параван на Сотирова и няколкото човека увлечени от нея.Тук искам да кажа,че ако ръководството на партията беше реагирало по друг начин/да я одобри за обл.координатор/,аз щях да си подам оставката,защото я гледах как се "издига", не ми харесваше и се питах,така ли ще я правим, отново ли ще издигаме не тия,които работят,а тези,които демонстрират лична преданост?Сега малко "дребни",след като се стигна до тук.Ст.Стоянов е член на Ротари и лично аз, като разбрах изказах недоумение, но той не го е крил,не участва,а пък и много хора не са наясно с това какво представлява РК и участват за престиж.Но няма укоряеми действия.Другото е преекспонация.За депутата Ноев-прекрасен човек /сравнявам го с други пак от АТАКА,за които не бих казал същото/,отзивчив,спокоен,уравновесен,не се надува и винаги е готов да помогне.Е вярно-"строи" два ,три,може и повече защо не, хотела по морето, ама някой да е проверил?Имал фирми,деен бил-ама вярно ли е?Господа,винаги има хора готови да наклепат и дори да поднесат документи.Няма да е вярно,но важното е да бъде пуснато в публичното пространство,други да доказват обратното.И колкото си по-полезен за каузата,толкова повече удари можеш да очакваш!Вервайте ми!Моето предложение,обаче е да не се вярва! На никого но и същевременно да не се бърза с присъди, да се изслушат всички страни /_досега слушахме изчерпателните обяснения само на Сотирова,която се опита да си присвои националистическото пространство/,сега чухте/прочетохте/ и това.НЕ ВЯРВАЙТЕ, НО ПРОВЕРЯВАЙТЕ И НЕ БЪРЗАЙТЕ С КВАЛИФИКАЦИИ! И само гледайте какво ще последва!

Здравей, драги nik!
Добре би било, когато говориш нещо да се позоваваш на факти и да не клеветиш хора, които не са тук и няма как да те оборят. Сега обаче ще го направя, за да се научиш да бъдеш коректен.

1. Ти в качеството си на какъв преценяваш дали едно пространство е замърсено, или не? Може би това се дължи на дългите ти години живот по времето, когато единствената чиста линия беше тази на БКП. Сега обаче нещата са променени и няма как да се върне "славното комунистическо минало", когато самият ти си бил на една много примамлива служба, където определено случайни хора не са попадали. Защо не казваш нищо за това?

2. На погрешна писта си. Калоян не е от т.нар "мой" кръг. Аз такъв нямам. Присъщо е на такива като тебе да се преориентират към "правилните". Нали не си забравил колко патетично се включи в т.нар. пресконференция, която дадохте ти и Стефан Стоянов на 23 юни? Ако си забравил, аз мога да ти го припомня с видеоматериял. А, че сте "правилната" структура на АТАКА, ще го потвърдя и аз. Ти защо гониш инакомислещите и не ги приемаш за членове? Защо не проведе общинско събрание, както е изискването по Устав? Или Уставът не важи и за теб, както и за Стефчо, както и за Волен Сидеров. Браво! Това е правилната линия, която обаче страшно напомня за нещо отминало.

3. По този въпрос може много да се поспори. Хайде, бъди малко по-откровен. Не е излишно, особено когато така се застъпваш за една партия, влязла в парламента с обещания за честност и прозрачност. Не пропускай факта, че може пък и да те познават доста хора и да знаят много неща за теб, които няма как да се покрият.

4. Кандидатът за народен представител си ти и именно поради тази причина си е било в реда на нещата да си организираш собствената кампания. Защо пишеш глупости за В. Търново? Тук също е имало предизборен щаб и го знаеш много добре. Проблемът обаче е бил в това, че още тогава сте се дърлели кой да е по, по, най. И каква общинска организация си създавал, когато регистрацията на ПП АТАКА е от 22 юли. Общинската организация във Велико Търново е учредена три дни след официалното регистриране на партията - 25 юли. Това, което ти си направил в Горна Оряховица е щаб на КОАЛИЦИЯ Атака. Не обърквай понятията.

5. Доказателствата за глупостта, която си написал ги има в сайта на общинската организация на АТАКА във Велико Търново. Та няма да влизам тук в подробности а обяснявам как лъжеш. При разрешение на форумното ръководство тук обаче ще дам линк към всичко, което ще разбие на пух и прах измислиците ти, с които целиш само едно - подмазване на Стефан, за да не ти се случи случка.

6. Колчев беше отстранен от поста председател на общинската организация с подмолните и грозни игри на Борислав Ноев и на Стефан Стоянов, който още през септември е работил в тази посока. Като не си бил там, защо си фантазираш? Ние тук за разлика от тебе разполагаме с документи, които ще сканираме и ще качим в сайта си. А ти продължавай да вярваш в приказки за деца.

7. О, свещена простота! Единият лъже, а другият - бивш партиен секретар и настоящ ротарианец, ще потвърждава кой казва истината. Имаме документи!!! Това е, което ви изкарва от равновесие и сипете глупости наляво и надясно. Че и за теб имаме документи - кои хора и защо не приемаш в струстурата в Горна Оряховица. Ще ти стане много неприятно, като видиш всичко това - фактите, такива каквито са, в сайта ни. Но проблемът си е твой.

8. Само не намесвай структурата, че София е на 230 километра и пак са готови да отидат там и да потърсят сметка от Волен Сидеров за грандиозната измама, която направи спрямо българския народ, а Горна Оряховица е само на 14 километра оттук. Не ме карай да им казвам какви си ги наприказвал тук. Да не ти се наложи да си търсиш убежище при Стефан в хотела му в Арбанаси, където много често отсяда депутатът Борислав Ноев с изгората си Живка. Не съм убедена обаче дали и там няма да те намерят. Трудничко ще се пребориш не само словесно, но и физически с близо 50 души. Просто не ти завиждам.

9. Това ли ти роди мисловния напън накрая? Я дай факти - кога и как аз и Павел Чернев сме правили това. Вие като лъжете, дори не ви минава през болшевишките мозъчета една простичка истина - трябва да докажеш това, което си надрънкал, защото иначе се счита като клевета и се наказва по законите в България. Това да не ти е сталиново време?

10. Ти надмина дори Волен Сидеров в лъжи. В Лясковец просто Стефан съсипа една добра структура, за да направи председател г-н Славчев, който сигурно не си знае партиите, в които е бил. Хората обаче знаят и помнят, та не се напъвай повече в опита си да замазваш с полуистини и отявлени лъжи действителността. Драги, комуняги, времето ви отмина. Просто го приемете и стига сте ревали по форумите. Съжалявам, но това е положението. Годината е 2006.

11. Абе то на тебе на власт ти е миришело още преди изборите, та затова си цъфнал в листата на коалиция Атака. Сега обаче, като виждаш, че властта ти се изплъзва, нещо започна да изпускаш нерви. Помниш ли как ми крещя един ден, че ти е трябвало да си парламента, а не Георги Димитров например. И защо? Защото Георги Димитров ти каза на 28 април в София, че поема нещата в Лясковец. Това те извади от равновесие, защото ти стана ясно, че ще вземе да се поинтересува и от ситуацията в Горна Оряховица например. Много зле лъжеш. Дори за това не ставаш.

12. Последното дори не подлежи на коментар. Кариеристи като тебе си личат от сто километра. Продължавай да ближеш, знаеш какво, на Ноев, Стефан и сие. Браво! Ето защо АТАКА си отива - заради такива като теб и тия, които хвалиш. И основно заради Волен Сидеров. Я го попитай откъде и колко пари прибра, за да работи за ДПС и БСП под прикритието на национализма, гръмките фрази и пози?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 1 месец #8975

Pamir писа: И основно заради Волен Сидеров. Я го попитай откъде и колко пари прибра, за да работи за ДПС и БСП под прикритието на национализма, гръмките фрази и пози?

И основно заради Волен Сидеров. Я го попитай откъде и колко пари прибра, за да работи за ДПС и БСП под прикритието на национализма, гръмките фрази и пози?

Управителен съвет Ротари Клуб Велико Търново
Президент:
Пламен Караджов

Секретар:
Стефан Стоянов

www.formulam.com/rotarybg/sites/vtarnovo/directors.bg.php

Това последното за кой ли път се дава. :yawn:

преди 20 години 1 месец #8977
И въобще, нямате ли усещането, че си губите времето и енергията в спор за една система, която е повече от ясно, че е крайно неефективна и резултатите от нея са направо печални?

Памир, Ник, вие имате толкова много енергия, сили и желание да дадете за възхода на Българския народ, а разчитате някой друг да решава вашата(респективно нашата) съдба, само защото си мислите, че не е възможно друго? Ако ще спорим за нещо, нека това да е за системата, която сами си изградим. Това си заслужава!

преди 20 години 1 месец #8981
Правилно.Всичко,свързано със системата,основаващо се на нея,произлизащо от нея,остава във,никога вън...Нужно е нещо различно.

преди 20 години 1 месец #8982

Спорт-Здраве писа: Правилно.Всичко,свързано със системата,основаващо се на нея,произлизащо от нея,остава във,никога вън...Нужно е нещо различно.

Точно за нещо подобно говори Свръх човека във своята изповед. Че само "зъл гений" може да разбие системата.
Определението "зъл" е според неговите разбирания. Така както злото за нас - за него е добро. ( или погледнато от нащата камбанария едно и също нещо изглежда съвсем различно ако се погледне от покрива на свинегогата) :hammer: :lol:

преди 20 години 1 месец #8987
До Памир.До някъде владееш изкуството да говориш неща,които би трябвало да се харесат на хората.В същност ти няма в какво да обвиниш истината.Можеш само да подреждаш думи и да се надяваш да подведеш хората,което ти е присъщо.Теб те нямаше,когато аз почнах,дойде по-късно за да градиш кариера.Разликата между теб и мен е ,че аз във всеки един момент мога да си хвърля шапката,даже и при най.малкият намек ,че не съм желан,а ти не можеш.И не си прави труда да отговаряш,освен ,ако не искаш както винаги да си права и отгоре, и което предвидих.РР-да не си помислила,че съм ти чел цялото словоизлияние,хвърлих едно око.

преди 20 години 1 месец #8989
Другарю,не стига,че се злепоставяш с подкрепата на партийния ти червен другар-Стефчо,ами отгоре на всичко си невероятно нагъл. :tc: Така няма да стане.Достатъчно хора знаят що за марксическо комунистическа напаст си ти.Хайде сега отивай да жалиш за старите си другари от "службите" :karte4:

преди 20 години 1 месец #8991
Направо те съжалявам,преживяваш във форума от огризки от информация,при това не се и опитваш да смелиш и доста цапаш без да си наясно.Изглеждаш ми примитивен,точно,като тези против които пишеш и с чиито етикети кичиш нас.Сигурно можеш да направиш нещо за себе си,опитай се.Ще ти е от полза.Но както си тръгнал-винаги ще те използват.А аз защитавам по принцип.Без доказателства за мръсотии и престъпления не бих "осъдил" никого.Не ме интересува къде и какъв е бил,защото по принцип това не е достатъчно.Бъди здрав!

преди 20 години 1 месец #9002
Масон-националист?!? Що за черен хумор?

На такива боклуци трябва да им бъде забранено да се наричат Българи... пък какво остава за Български националисти...

преди 20 години 1 месец #9003
По-добре да съм примитивен отколкото жалък и лигав подлизурко,захапал панталона на един ротарианец,само за да получи по-голямо парче от тортата.Всички комунисти сте еднакви.Сега ще тръгнеш ли да ме убеждаваш,че никога не си имал нищо общо с хотелиерския бизнес във Велико Търново,а? :tc: ;-)

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.