Предложения за БАН на участници

преди 18 години 7 месеца #24146
Крайно време беше да стъпи на противотанкова мина..!!!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 7 месеца #24151
То си е за негово добро. Щото можеше наистина да се подхлъзне някъде, а по-лошото е, че може да стане това, което Гилгамеш го предупреди. Надявам се един ден да му уври тиквата, освен ако не е тоя за който се представя и е въобще българин. Един ден може да е благодарен за този бан.

преди 18 години 6 месеца #25052
Предлагам БАН за участника с еврейския ник Ашдод!
Ашдод както и Хайфа са градове в Изсраел!
Явна провокация!

Това съобщение е редактирано от antijew на 18.2.2008, 22:15

преди 18 години 6 месеца #25055
Ами който изпревари - той да го банира. Старт!

преди 18 години 6 месеца #25064

georgi_nz писа: Ами който изпревари - той да го банира. Старт!

Изхлопаха му сандалите на чифута. :fu:

Обаче си мисля да променим правилата за регистрация.
Да си пише че е забранено за евреи и мислещи по чифутски. Както за всякакви еврейски имена, празници и дати. Щом датата е еврейска - не може.
А чифутите да се оплакват на равина - през оная работа ми е за равина и за йеховата им изпедерасчен. :tooth:

Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 18.2.2008, 22:56

преди 18 години 6 месеца #25118

georgi_nz писа: Изхлопаха му сандалите на чифута. :fu:

Нещо друго ще да е изхлопало, а ти да си си помислил, че са неговите сандали. Объркал си. :aham:

Ето по-голяма част от "бисерите" на евреина.
Сигурно е засипал и пощите на участници с плювни по мен. Няма да се очудя.
Ще ви направи впечатление в постовете му най-споменавания ник. Явно и целенасочено заяждане без да се пише по темата.
Ашдот:
1.antijew , как успяваш да си компетентен по всички въпроси. Теста ти за интелигентност 130 ли е? Политолог ли си или политик? Отговори ми , моля те!

2.нямам нищо общо с евреите

3.никого не ангажирам с това но не знам защо е тая атака срещу мен и кмета

4.явно antiju не поназя нови

5.Аз харесвам изказването на кмета и харесвам неговите възгледи.Ето пак antijew с неговите яростни изявления показва характера на евреина от ХХ век.Нека някой да го оспори, дори и той. Поздравявам кмета с добре дошъл.

6.много съм разочарован от агресивното поведение на antijew всички останали са мъдри и толерантни не съм сигурен какво прави този човек в такова силно българско движение на което се покланям затова казах че държанието му е проеврейско

преди 18 години 6 месеца #25127

antijew писа:

georgi_nz писа: Изхлопаха му сандалите на чифута. :fu:

Нещо друго ще да е изхлопало, а ти да си си помислил, че са неговите сандали. Объркал си. :aham:

Изгонен е вече.

преди 18 години 6 месеца #25143

преди 18 години 5 месеца #25590

Запознат писа: Предлагам да се наложи бан на участника с ник "SPRVEDLIV".
Справедлив по никакъв начин не се вписва в мисията ни. Никой от участниците не споделя призивите му! Не желае да участва в дискусии на други теми, освен на тема Атака. Все пак, както вече каза Севар, тук не е място за реклама на ПП Атака. Атака си имат сайт, там може, а тук НЕ! Не виждам с какво той допринася за движението "Воини на Тангра", освен с увеличаване броя на постингите. Предлагам на Севар да му сложи бан за да може да спре да ни спами и разсейва от дискусиите на теми, които наистина ни вълнуват!

До колкото знам този "Справедлив" е Владо Лалов от бившата младежка организация на ПП Атака, сега работи в централата и предполагам, че това му е основната задача - да пълни и-нет пространстовото и форумите с агитация за жалката му партийка. Той, както и Деница Гаджева - бивша приятелка на Димитър Стоянов, бяха натоварени със задачата да сформират т. нар. младежка организация, но благодарение на нечовешките си услилия да станат значими партийци (Гаджева даже мисля, че е вече депутат - с образование на локомотивен машинист), бързо разпиляха и малкото хора, които бяха успели да съберат край тях. Повечето преминаха към БНС на Расате.
Иначе Лалов коли и беси във форума на вестник Атака, и дума не дава да се обели срещу вожда, кохортата му или вестника. Но колкото и да се подмазва на началството, не вярвам да има чак такива позиции, че да уреди когото и да било в Скат:)
Не знам дали сте чели статия за него (мисля, че беше в 168 часа), в която бивш член на младежката организация го овинява в сексуален тормоз, преследване и любовни излияния:) Все пак за това последното, не мога да твърдя до колко е истина...но, както е казал мъдрият български народ - "Там, където има дим, има и огън...":)

П.П. Юзъра на Д. Гаджева в кю-то е Чинцана и доколкото мернах сред Баннатите има един такъв ник...Но не знам кой е и какво е писал, тъй като съм от скоро. Може да е просто съвпадение:)

преди 18 години 5 месеца #25598
Името на СПРАВЕДЛИВ е Александър Балевски.В грешка си.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.