Предложения за БАН на участници
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Ще бъде нещо друго,нещо съвсем различно от първоначалния замисъл и ще се опорочи.Аз не искам да участвам в подобен процес.
С толкова много врагове отвсякъде въпрос на сърце, самообладание и трезва оценка е да вземем някакво решение. А кому самообладанието и трезвата оценка не изневерява понякога?
Черни Рози в интернет има поне две. Тук във форума имаше преди време друга Черна роза. А бановете в сайта ги раздаваме аз и Запознат. За Запознат съм убеден, че няма такова намерение. Та нека да се знае кой иска банване на Елтимир (ако въобще е вярно), понеже ми дотегнаха тези недомлъвки и полунамеци. Пък, ако не, предпочитам да се оттегля и да почакам истината сама да изплува. Омръзна ми да се лепи всичко по мен. Надявам се, че Елтимир ще го прочете това и ще намери начин да отговори.Биляр писа:
Подкрепям!antijew писа: Предлагам роза сатанаилова да получи като награда за пребиваванети си тук екскурзия до БАНгладеш или БАНгкок.Дестинацията да е по нейно желание!
Черната роза, не я харесвам и честно казано не споделям голяма част от нейните вредни мнения. Като прибавим към това и че имам информация, че е стара провокаторка, не знам какво друго да кажа. От вас зависи, но аз подкрепям антиевреина! Мисля, че аз бях първия който влезе в пререкание с нея, а когато го правя винаги има защо.
Този въпрос задава Елтимир:"...Надявам се, че Елтимир ще го прочете това и ще намери начин да отговори.
защо когато се опитам да се регистрирам под друго име и уж регистрацията протича нормално, а като опитам да вляза и ми излиза следния надпис: "Неуспешен вход!
Ако страницата не се презареди автоматично, моля щракнете тук..."
Каква може да е причината за този проблем?
Аз вече предложих да ти напечатам некролог.Ти не се обади.За мое щастие,твоят път май привършва.Мъдростта на Боян гласи,че безсмъртен е онзи,който оцелява след смъртта.
Ние нямаме проблем със смъртта,кухи ен.Но пък ти,бидейки юдеиче мазно и келяво,имаш.Тежка да е пръстта над теб и прахта ти мир да не види
И все пак може би е по-добре Запознат да те изгони,преди да гушнеш топа.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.