Предложения за БАН на участници

преди 19 години 3 дни #20100
Ако Калоян е решил да се поправи и да помага, ще намери няколко начина да го направи. Засега няма такава заявка или съобщение. Забраната му за този сайт остава.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 1 ден #20241
Предлагам роза сатанаилова да получи като награда за пребиваванети си тук екскурзия до БАНгладеш или БАНгкок.Дестинацията да е по нейно желание! :tooth:

преди 19 години 1 ден #20247
Ако продължава да ни дразни с глупостите си, ще я спра. Ако ли се поправи и вземе да помага-няма. Сама да реши какво да прави. Съвета ми е да не и отговаряте засега, докато не реши какво да прави.

преди 19 години 1 ден #20249
След като бях помолена да спра с постовете за въпросната партийна формация,аз престанах.Не че ми беше лесно да възпра гнева си. Но наистина сте прави всички:този сайт си има определени правила и всички трябва да ги спазваме. И нека никой не се опитва да ни занимава със странични неща и да ни разсейва от нашата мисия. Нека не приличаме на Оня сайт и форум, но да се опитаме да убедим тези,които идват от там да се съобразяват с правилата тук. И ако не искат,тогава нека си изядат БАНичката.

преди 19 години 9 часа #20308
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

преди 18 години 11 месеца #20389
Аз предлагам Бан на участника Бахрам по прякор МАГИАН!! :mad2:

преди 18 години 11 месеца #20419
Що бягаш пред вятъра бе, Байряме?? :-D

преди 18 години 11 месеца #20455

antijew писа: Предлагам роза сатанаилова да получи като награда за пребиваванети си тук екскурзия до БАНгладеш или БАНгкок.Дестинацията да е по нейно желание! :tooth:

Подкрепям! :thumbsup:

Черната роза, не я харесвам и честно казано не споделям голяма част от нейните вредни мнения. Като прибавим към това и че имам информация, че е стара провокаторка, не знам какво друго да кажа. От вас зависи, но аз подкрепям антиевреина! Мисля, че аз бях първия който влезе в пререкание с нея, а когато го правя винаги има защо.

преди 18 години 11 месеца #20457
Доколкото забелязвам, някои готвят за бан и Елтимир. Или поне така ми се струва.

преди 18 години 11 месеца #20464
Всъщност може да мине без БАН. Не съм навлек като Спас Минков - Сабазий и мога да си тръгна сам.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.