Предложения за БАН на участници

преди 17 години 11 месеца #32521
Мещер, много зор видехте докато ритнете Елтимир, ама не ти ли е сега кофти да си пиеш сам? Като гледам, голема навалица се събира, откакто ме изритахте.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 11 месеца #32522
Аз също не мога да разбера за какво говори лидера ви. Уж движението има идея, а лидера постоянно дърпа вниманието към себе си и личните си проблеми, които той твърди и заплашва, че ще станат общи. Аз година чета в сайта и това съм забелязала. Такива самонадеяни изцепки не са ми приятни и много се дразня и ме боли като се боричкат хора помежду си. а уж са приятели :axe:

преди 17 години 11 месеца #32524
"Не съм Водач, ние сме Заедно" - това е моята формула. А ти коя си? Със своя въпрос ти сама казваш коя си. Аз го разбирам. Дали обаче и другите ще го разберат.
Е, вече не сме заедно. Можеш да рапортуваш. Само че никой не може да върне обратно освободената Идея. Една Идея не може да бъде убита. Тя, Идеята е вече сред хората и върши своето Дело.

преди 17 години 11 месеца #32525
За идеята е ясно, ама ти с кого си заедно не ми просветлява. Нали това исках да кажа, че ти се изпокара с всички тук, сега и с мен се заяждаш. Някакви комплекси избиваш вероятно, ама това си е твоя работа. Нали си чувал за тази поговорка, че човек каквото сам си направи и комшията не може.

На твоя въпрос ти отговарям какво искаш да чуеш:
Аз съм агентка на държавна сигурност и съм дошла тук да бъда провокатор. :pint:

преди 17 години 11 месеца #32526
Една от многобройните анонимни. И искаш да ти отговарям? Аз да отговарям на теб? Коя си ти?
Да съм се изпокарал с някого? Не съм забелязал. По-друго е, но ти явно не го разбираш. Е, аз пък си спомням за "Акордьора на пиана", който направил така, че един да не може да намари вратата. Няма да го разбереш, със сигурност няма да го разбереш, но пък и аз изобщо не държа да го разбереш. Достатъчно е да ти го кажа.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.