МИТИНГ на АТАКА пред джамията в София - 18.Юли !! срещу воя на мюсулманското куче !

преди 20 години 1 месец #9050

nik писа: Бел,ами няма какво да кажа,имаме голяма обща цел и на нейния фон,различията са дребни.На всички ни грешката е,че когато се вторачим в различията обладани от собствените си виждания-ЗАБРАВЯМЕ ЗА ЦЕЛТА.Лично аз съм ЗА НАЦИОНАЛЕН ФОРУМ НА ВСИЧКИ ПАТРИОТИЧНИ ТЕЧЕНИЯ,ПАРТИИ И ОРГАНИЗАЦИИ.Да бъде създаден национален комитет с участието на всички значителни формации.Нека най-голямата и с най-много последователи да стане гръбнак на движението.И най сетне да се работи както трябва.Първо да се постигне целта-спасението на България!След това ще има място за всичко българско.Сега не е време за разделяне!Само,като си помисля колко силни може да бъдем!Със сигурност всеки ще жертва по нещо ценно за него,но то ще бъде в името на България.Спомни си от римското право за спора на две жени за дете.Всяка казвала,че е нейно.Накрая съдията казал да го разсекат на две!Майката не издържала и отстъпила!Ами от това може всеки от нас да се поучи.

Движение "Войни на Тангра" постъпва точно като майката в примера ти nik...ето защо не води борба на политическата арена, но е намерило начин по който може да помага на своето "дете"...търси пътя по който само една майка би могла да бъде полезна за да расте това "дете" здраво и щастливо.
Мисля ,че това има място и тук:

Иван писа: Само аз ли усещам, че темите на Движение "Воини на Тангра" се подменят?

Справедлив се махна.
Сега Ник, Памир и още други "решават" проблеми - лични или партийни.

Хора, предлагам ви да се включите в духа на нашия форум.
Движение "Воини на Тангра" е идеен център, като не претендираме да сме единствен център. Движението не е партия, нито ще бъде. Партийните въпроси не ни интересуват повече, отколкото слънчевия вятър.
Ако искате да излезете от системата, макар и да не можете още (стереотип, принуда) или не знаете как (липса на воля, беден светоглед), сте добре дошли.

Но форум за политика или за чат между разни обидени хорица, няма да правим.

Не забравяйте - обсъждаме идеи, предлагаме решения. Споровете са именно между идеи, подходи и процедури. Не между факти и събития. Дадена личност се разглежда само като носител (приносител) на съответната идея. Но той не е самата идея. Така, че няма никакво значение кой е носителя. Това сваля необходимостта от лични нападки, омраза, хвалебствия и пр.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 1 месец #9053
iss,тук намерих много неща и интересни събеседници.Хареса ми и затова съм тук.Опитвам се да науча и ако мога да дам.Разбирам,че сте общество и уважавам Вашите порядки.По един или друг начин не се чувствам чужд,все пак съм между българи.Не бих разделял начина, по които патриотичните формации работят за България.Трябва всичко-от просвещение до политическа борба и всичко съпътстващо.Всеки да помага с каквото може.Но трябва координация и единство.Затова написах горното.

преди 20 години 1 месец #9064
Да....всеки говори за единство, но всъщност повечето търсят привърженици на тяхната визия и техния собствен начин на мислене!

Дано успеем да се срещнем някъде по средата ....

(малко лирическо отклонение 8-) )

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.