МИТИНГ на АТАКА пред джамията в София - 18.Юли !! срещу воя на мюсулманското куче !

преди 20 години 1 месец #8638
До запознат.Не ти са сложни въпросите.Има един удар в карате,с който чупиш тухли.Ако нямаш вътрешна нагласа и подготовка/от тренировки/-не удряй,ще си счупиш това с което удряш.Освен това количеството води до качество.На нас сега това ни е подготовката.Освен това и с тази изява будим народа,окуражаваме го,показваме проблема,интернационализираме го,изпълняваме гражданския си дълг и реагираме на нашата вътрешна потребност,като патриоти.НИКОГА не забравяй,че капката пробива камъка с постоянство,нищо,че е пренебрежимо малка.Иначе те разбирам и аз знам,че няма време,но преди да бъде създадена ситуация,не само че не може,а и не бива да се действа кардинално.В момента е полезно това,което правим.ПОДКРЕПЯЙТЕ,НАЛИ СМЕ БРАТЯ!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 1 месец #8648

SPRAVEDLIV писа: Ела поне да ти набия ДВА ШАМАРА на живо !

SpRAveDLIV, може ли да дойда аз вместо него,че нацяло да се "изкефиш"??? :plamp:

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 20 години 1 месец #8691
единственото което ме кефи на атака и скат е ,че събуди много хора ,те прозряха истината и започнаха да мислят по друг начин.но дали това ще даде някакви резултати ,времето ще покаже

преди 20 години 1 месец #8693
Този митинг е по поръчка на ДПС.Съвсем скоро всичко ще излезе наяве. :aham:

преди 20 години 1 месец #8695
Единственото което излезна на яве е, че лъжеАТАКА събра има нема 200 червени бабички и неколцина червени дядовци пред джамията!

Та в тоя ред на мисли, кога ще е опелото на лъжеАТАКА???

преди 20 години 1 месец #8696
Вчера минах да видя и да бяха най много 400 човека.Както е тръгнало догодина ако изобщо ще има митинги сам ще си говори.

преди 20 години 1 месец #8701
Калоянчо,батиното,не си останал до края да видиш,че доста повече бяха.А за ДПС не си прав-не уважаваш гражданската позиция на сънародниците си.Не мога да разбера какъв е проблема на хората,които критикуват-всеки критикува от последна инстанция,повечето с информация от "Ганкиното кафене".Това не е позиция на българи.Едно трябва да се разбере! Воят на имама от джамията не е религиозен въпрос-ни най-малко.С това само се оправдават. Това е създаване на навик и част от формирането на структурата на новата мюсюлманска държава! Още преди да са ни превзели,те заявяват претенциите си за господство -в центъра но столицата на една православна държава.ТЕ ПОДКЛАЖДАТ ЕТНИЧЕСКО НАПРЕЖЕНИЕ,НЕ НИЕ!НИЕ СМЕ У ДОМА! А това ,че не дойдоха сто хиляди софиянци,например може само да се съжалява ...и да се работи по въпроса.НО НЕ ПЛЮЙТЕ!

преди 20 години 1 месец #8703

nik писа: Калоянчо,батиното,не си останал до края да видиш,че доста повече бяха.А за ДПС не си прав-не уважаваш гражданската позиция на сънародниците си.Не мога да разбера какъв е проблема на хората,които критикуват-всеки критикува от последна инстанция,повечето с информация от "Ганкиното кафене".Това не е позиция на българи.Едно трябва да се разбере! Воят на имама от джамията не е религиозен въпрос-ни най-малко.С това само се оправдават. Това е създаване на навик и част от формирането на структурата на новата мюсюлманска държава! Още преди да са ни превзели,те заявяват претенциите си за господство -в центъра но столицата на една православна държава.ТЕ ПОДКЛАЖДАТ ЕТНИЧЕСКО НАПРЕЖЕНИЕ,НЕ НИЕ!НИЕ СМЕ У ДОМА! А това ,че не дойдоха сто хиляди софиянци,например може само да се съжалява ...и да се работи по въпроса.НО НЕ ПЛЮЙТЕ!

Не видях обаче къде съм написал колко хора били на митинга? :shock: А за ДПС скоро ще разбереш.Малко останаха такива като теб,но и вие ще прогледнете.

преди 20 години 1 месец #8733
Някой написа -хиляди и мисля,че е прав.Аз бях на самия митинг и няма как да имам поглед върху нещата.Явно знаеш нещо повече от мен щом упорито си поддържаш тезата за АТАКА,но ти виждаш личности,подозираш,а аз виждам ИДЕЯ! А такива като мен са хиляди.Ние също внимаваме и наблюдаваме.Без да ме разбираш грешно,дано не си прав!

преди 20 години 1 месец #8740
Мда.Сега електоратът на Доган ще бъде по-сплотен отвсякога...

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.