МИТИНГ на АТАКА пред джамията в София - 18.Юли !! срещу воя на мюсулманското куче !

преди 20 години 1 месец #8607
Митингите на Атака удивително много приличат на тези на БСП...

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 1 месец #8609
Справедлив, я обясни сега каква беше целта на митинга на 3 или 27- няма значение, и сподели какъв беше ефекта от него. Какво стана накрая има ли резултати човек от тези митинги, кажи съвсем справедливо!
Такава позьорщина е че само БНС по този признак минават Атака. Те там са като комсомолци-манекени! А иначе красота има.

преди 20 години 1 месец #8611
На мен ми се струва че енергията на хората се насочва в погрешна посока.Не пред джамията трябва да се прави митинга а пред кметството разрешило високоговорителите.

преди 20 години 1 месец #8614
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

преди 20 години 1 месец #8616

ime писа: Ами по добре нещо отколкото нищо. Аз не знам но тия митинги каква им е целта? Има ли някаква полза от това? Не е ли по добре хора в района където се чува да осъдят или нещо от сорта тая джамия. Нямат ли тия партии адвокати или те всичките адвокати работят за чифутите? Не ги знам законите ама доколкото знам това го няма в никоя държава в която официалната религия е християнството. Представете си в турция някоя църква да има високоговорители и да проповядва 5 пъти на ден? Ми те дйонметата ще я запалят или взривят на втория ден. Не знам какво трябва да се направи, но по добре е с митинг отколкото без митинг.

Нее нужно да се съди джамията а общината която не си върши работата,а най добре конкретния чиновник който не си върши служебните задължения защото като се осъди общината глобата се плаща от данъкоплатеца,тоест идин вид осъждаш себеси а на чиновника му дреме.От митингите ако са еднократни ефект няма никакъв инак се води налагане на обществено мнение.Например евала на французите,ако не им обръщат внимание почват да трошат и палят докато не стане тяхното.За закона който дискриминираше студентите излязоха доста хора и със сила си отстояваха правата.Ако бяха направили един митинг и после се разотишли то нямаше да се случи нищо.Не казвам че нищо не трябва да се прави но си мисля че малко се бърка посоката.

преди 20 години 1 месец #8620
Боже,Боже! Като гледам как националисти във форума се репчат за дреболии,а ще правим ЕДИНСТВО.Не може ли все пак, някой, някога да спести нещо,да прояви такт,разбиране и да не се прави на най- умния.Тези неща не са лесни,всички има много да учим.Ако някой тръгне напред- всички вкупом да му помагаме,а не да го дърпаме надолу понеже сме по-умни или по-прави.Някой може ли да предложи в момента алтернатива на АТАКА?Някой не харесва едно, друг друго-недейте-ще падне къщичката. Утре е рождения ден на Дякона и митинга пред джамията /19ч./е съвсем навреме и на място.Турската инвазия трябва да спре.Зависи от нас и не виждам какво против това имате.Там борбата ще бъде не за АТАКА,а за българщината.БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

преди 20 години 1 месец #8621
Айде да те питам и теб, ти какво ще искаш да се получи в крайна сметка от тоя митинг? Целта да се съберат много хора на едно място за няколко часа ли е? Какво трябва да стане накрая кажи де? И защо от предните нищо не стана мамка му? Отговори на тези въпроси и да видим така ли ще се борим за България.

Боже,Боже! Като гледам как националисти във форума се репчат за дреболии,а ще правим ЕДИНСТВО.Не може ли все пак, някой, някога да спести нещо,да прояви такт,разбиране и да не се прави на най- умния.Тези неща не са лесни,всички има много да учим.

Първо не са никакви дреболии, а и не се правя на умен, както намекваш! Просто винаги гледам крайния резултат. НЯМА ГО! Питай ги сега тези, които и писна от митинги, защо не им се ходи вече. Обясни им след това, че никак не е важно да се постигне резултата от иначе простичката цел на митинга!

Просто грешката на Атака е, че събра енергията на хората, а не я използва в момента.

преди 20 години 1 месец #8626

bg_gvardia писа:

SPRAVEDLIV писа: ВСИЧКИ НА МИТИНГА !!

ЩЕ ИМА ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ !! СРЕЩУ ДПС !!

............... никаде няма да ходим, достатачно беще че АТАКА се, ИЗГАВРИ със много българи като им пренасочи компютрите към ДПС :tooth: ония дядо със инвалидната количка ще го поканите ли пак :tooth: :tooth: :tooth:

Ела поне да ти набия ДВА ШАМАРА на живо !
.

преди 20 години 1 месец #8627

Запознат писа: Спрведлив, ти така и така изпълняваш PR функциите на Атака, искай от централата да те назначат официално като PR на партията. Поне така ще сме сигурни, че човек от "кухнята" ни говори за събития и процесите течащи в Атака. Помоли ги сигурно няма да ти откажат.

ХИ ХИ - нещо не си разбрал !

АЗ СЪМ ТОЗИ КОЙТО НАЗНАЧАВА !!

в 19 часа - да насерем от страх ходжите и плашливите про-турски мекерета !!

Ще запушим движението от Витошка до Лъвов мост !

преди 20 години 1 месец #8633

SPRAVEDLIV писа:

bg_gvardia писа:

SPRAVEDLIV писа: ВСИЧКИ НА МИТИНГА !!

ЩЕ ИМА ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ !! СРЕЩУ ДПС !!

............... никаде няма да ходим, достатачно беще че АТАКА се, ИЗГАВРИ със много българи като им пренасочи компютрите към ДПС :tooth: ония дядо със инвалидната количка ще го поканите ли пак :tooth: :tooth: :tooth:

Ела поне да ти набия ДВА ШАМАРА на живо !
.

Къде да доида? аз съм от Пловдив ела ще се почустваш 100 процентова жена :tooth: ела и във форума на БНС чакаме те. :tooth: :tooth:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.