Калояне,за какво дясно и ляво говориш.Какво ме интересуват либерали и демократи и прочие боклуци.ПАРТИИТЕ СА ИНСТРУМЕНТА С КОЙТО СЕ УНИЩОЖАВА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД.ИЗПЪЛНИТЕЛИ НА ЗЛОВЕЩА ПРОГРАМА.АЗ ТЪРСЯ БЪЛГАРИ,РАЗГОВАРЯМ С БЪЛГАРИ,ОПИТВАМ СЕ ДА ПОМОГНА НА /И ОЧАКВАМ ПОМОЩ ОТ /БЪЛГАРИ.Това е цялото ми верую.Имам идея и инструмента с който тя може да се осъществи в момента е АТАКА!Винаги има риск, да бъдем излъгани,враговете не спят.Колкото до Чернев не ми говори за този мазен кариерист,който се изживяваше,като много велик/имам лични наблюдения/,не успя във ВМРО,опита в АТАКА и сега ще отиде да сере другаде.Не бързай да даваш предварително оценки за една партия.Там всички не сме овци и лоялността ни е докато всичко се върши в името на България.Лично аз за сега нямам причини да бъда нелоялен,което не ми пречи да се боря със всички сили за единството на всички националисти в България!Това не трябва да излиза от ума на всички ни и всички трябва да се стремим към това!Не уча никого,това е мое виждане,уважавам разбиранията на всички българи -патриоти.Дано да узреем,че всеки ще трябва да се раздели с нещо в името на общата ни цел.Иначе -"Бог да пази България",че ние няма да успеем!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.