ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРЧЕТА !!!???

преди 20 години 6 месеца #4672
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРЧЕТА !!!

Аз съм българаче !!!???

Аз съм българче,
имам конци само у главето
имам и сиджимка на вратлето
потропвам забързано хорце
като истинско балканско мече

Аз съм българаче
истинско марионетче,
подръпвата ме,
кога с веригата,
кога с конците,
подхвърлят ми само огризките
Височайшите дресьори
с палките и медалите,
обират лаварите с парите в шапките

Аз съм българче,
живея само от милостиня
на властуващи господари,
забравили, що е това
народ и свобода,
уяли се алчни просудняци,
извратени народни садисти

Аз съм българче,
но не живея,
вегитирам и медитирам,
клюкарствам и критикувам
само на борба не излизам

Аз съм българче
Но, докага ли ? -
се питам сега,
българската нацията
пред очите ми се стопява,
потънала в цялата си мизерия.

:devil: Дяволът в своя поход
за унищожението на човечеството,
реши първо да се справи
с българското войнство.

:thumbsup:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 6 месеца #4674
" ... Като живеем в тайнствен енергиен свят, идеите и претенциите ни, че владеем природата не означават нищо. Вечното ни "скитане" из тази "неопределеност", изгредена от вездесъщи енергийни полета, не ни е накарало да се откажем от глупостта си на въображаеми господари, защото всъщност сме "приемаща" и "излъчваща" единица. И сред този "хаос" от неоправдано самочувствие и невежество блещука надеждата за щастливите случайности в живота ни. И кои са тези "сили", които случайно ще се грижат за нас, ако не сме част от "системата" им? Молим Бога за подкрепа, а не искаме да повярваме, че създадени по негов образ и подобие, сами решаваме какви да бъдем и как да живеем. Къде ли не "пътуваме" енергийно, докато спим, и с кого ли "общуваме"? Ако малко преди да отворите очи чуете "глас": "Имаш ли две ризи, дай едната", бъдете сигурни, че сте "посетени" от висш посланик. Събудихте ли се? "
Опитайте "... днес да забравите недоволствата, разочарованията и страховете и просто да правите добрини, т.е. да "сънувате" наяве. Сложно ли ви звучи? Ще разпънете ли егото си на кръста на любовта и ще го попитате ли готово ли е да мисли за другия - всеотдайно и щедро? Изненадани, обичаните хора около вас ще ви гледат с възторг. Красив сън, нали?"
"... Дори ако около вас е "населено" с резервирани хора - мълчаливците, предпочитащи затвореното пространство на собственото си страдание, "ослепете" ги с шеметната си щедрост, любов и внимание. Смаяни и объркани, те ще ви благодарят с душата си, защото просто сте се досетили да разрушите мрачния им стереотип, като сте показали, че заслужават обичта, радостта и щастието на земята. Превърнете ли се в защитници на доброто, надеждата и любовта, вие вече сте "пратеници" на космическата хармония. Трудно ли е?"
www.novinar.org

:thumbsup:

преди 20 години 6 месеца #4677
Празникът беше вчера, Елена, но да ти е честит! Българко.

преди 20 години 6 месеца #4678
ООООО, музо Блажева ,
ВЪЗПЕЙ българчето ЮНАЧЕТО,
С ПОТУРКИТЕ И КАЛПАЧЕТО 8-)
по тертип НАДЕЖДЕН ,
ОТ НАДЕНЕЦЕТО-МОДЕРЕН :hammer:
Аз съм българаче !!!???

Аз съм българче,
ЮНАЧЕТО!!!
имам репа на раменете,
мисли разни мърдат там
И ВСИЧКИ СА В 7/8 НЕРАЗДЕЛЕН ТАКТ
като БАШ мече БАЛКАНСКО.
ИХУХУХУ ИХУУУУУ
"Дръж се земо ШОП ТЕ ГАЗИ". :hammer:
ЧЕ И ДЯВОЛА НЯМА ДА ТЕ ОПАЗИ :fu:
Аз съм българаче
ДУША БАЛКАНСКА
ВСИТЕ ВРАГОВЕ НА ...
МАРИОТЕКА ГИ ПРАВА
кога с веригата,
кога с конците,
подхвърлят им само огризките
ААА,Височайшите дресьори
ИЗ НЕБЕСНИТЕ ПРОСТОРИ
САМО БЪЛГОРСКОТО ГОНИ!!!!
ИИИ т.н. , ИИИИИИ т.н...И-иииии
ДЕ ЩО ИМПЕРИЙКА ВИДЯ
АЗЪ -БЪЛГАРЧЕТО СМЕТКА
РАННО ИЛИ КЪСНО МУ ДИРЯ!!!!
ИМПЕРИЙКА В НЕБИТИИЕТО ИЗЧЕЗНЕ
И В АДА...
С ДЯВОЛА КОМПАНИЙКА СИ МЕНКА!!!!!
:karte4: :devil: :karte4: :devil:
АЗЪ СИ Е БЪЛГАРЧЕ ВО ВЕКИ ВЕКОВ,
НАПУК НА ДЖОН , МОШЕ И тов. ПЕНКОВ.
И...КАТО СЪМ СИ ЖИВ СИРОМАХ
ДОРИ И ДЯВОЛА МИ Е ЧИРАК!!! :tooth:
ИИИИ ЗНАЕ ДЯВОЛА СТРАР
НАЙ-ХУБАВ Е БЪЛГАРСКИЯТ КРАЙ!!!!!
И КОЙТО НЕ НИ ЗАЧИТА
ПРЕЗ РОГЦАТА МУ,
КЪМ НАС ШЪ ЗАНИЧА!!!!!
Това е Наденце , АЗЪ Блаже българчето -
ДЕТО ЗА РОДНОТО СИ МИЛЕЯ,
И ДА РАСИПВАМ ИМПЕРИЙКИ УМЕЯ !!! :hammer:
ХААААА :pint:
БЛАЖЕ :tooth:

преди 20 години 5 месеца #4680
Наздраве, Блаже! Съжалявам, че не се видяхме на 3-ти в София!

преди 20 години 5 месеца #4689
LETO,привет съжалявам и аз , но първо нямаше транспорт,колата ми не бачка и ПРИДВИЖВАНЕТО ми е проблем.Живот и здраве , ШЪ , ШЪ се видиме!!!Макар ,че в интерес на истината , вече на два пъти съм се виждал със съфорумци от други форуми , по други места иии...туко ми теглат БАЛТИЯТА, че много съм бил ПРИКАЗЛИВ И НЕ ПИША ПО ТЕМАТА И ТЕМ ПОДОБНИ ГЛЮПОСТИ!!!С една дума пълно покритие на поговорката:
-"Ама ,МОЛЯ ТИ СЕ БЕЕЕ ... ХЕМ ШУТО , ХЕМ БОДЕ"!!! ИИИ... :hammer: по репата МУ нещасна!!!
Иначе навсякъде съм казвал ,че ако има нещо което съм научил за древените българи , КОЕТО Е ВЪЗБУДИЛО МОЕТО ЛЮПОПИТСТВО е било тук във "Воинни на Тангра".По принцип съм СКЕПТИК по конспирации и ченгенски истории ,НО начина по който бе БАТИСАН предният форум на Тангра си е чиста ТЪПА БАЛКАНСКА ЗАВИСТ????
Е,когато вида ТАКОВА писимисткично СТИХЧЕ на уважаемата от мен Надежда-МУЗАТА БЛАЖЕВА ме сецва по кръсто :yeah:

преди 20 години 5 месеца #4690
Айде, да не ти пука! Ще видим следващия път :thumbsup:
А за музата на Надежда някакси немога да я поема, съжалявам. Идва ми малко множко!

преди 20 години 5 месеца #4691

LETO писа: Айде, да не ти пука! Ще видим следващия път :thumbsup:
А за музата на Надежда някакси немога да я поема, съжалявам. Идва ми малко множко!

Лето, ти кажи за МОЯТА МУЗА?????? :lol: :lol: :lol: Нещо ми се видя много ПИСИМИСТИЧНО стихчето на НАДЕТО, пък рекох да и ПОКАЖА , все пак КАК ние ТУК на място гледкаме на нещата???? В "Медиапоол" имаше една статия на х.Генчо за "Гетата"-и по моя преценка ВАЖНОТО беше , разделението на хората на "ЛОВЦИ" т.е. скитници-имигранти и "ЗЕМЕДЕЛЦИ" тия които пазат РОДНОТО ОГНИЩЕ-според мен де!!!!!!Ако искаш може да я пусна с някой мой коментар по нея.Статията третира преди всичко "Гетата на циганите" - понеже ми е писнало от тази тема за МЕН важно бе преди всичко УВОДА!!!

преди 20 години 5 месеца #4693
:hammer:

ЕХ, БЛАЖЕ, БЛАЖЕ,

ГЛЕДАМ БЛАГО ТИ Е
ТОВА ИМИТИРАНЕ
НЕКА БЛАГО ДА ТИ Е,
ТИПИЧНО ЗА МАЙМУНКИТЕ
ПАПАГАЛИТЕ И ЗОМБИТЕ

ЕХ, БЛАЖЕ, БЛАЖЕ,

НЕКА БЛАГО ДА ТИ Е
НА БЛАГОВЕЗНИ
АПНИ СИ БЕЛА ХАЛВИЦА
ДА ТИ Е МИРНА ГЛАВИЦА

ХАЙДЕ БЛАЖЕ, КАКИНОТО,
ЯДЕЦ ОТ НАДЕЦ :thumbsup:

П.П. Приведена главица, сабя не я сече, но си остава мизерна душица !!!

:karte4: :devil:

преди 20 години 5 месеца #4694
Та Наде един учен от ранга на Павлов изследвал реакциите на МАЙМУНКИТЕ.Като за начало ги затворил в една стая . Излезнал от стаята заключил ЯЯЯЯЯ, и...КАЖИ Наде кво е направил УЧЕНИЯТ следващият момент?????
Да не те МЪЧА , веднага СЕ е навел и погледнал ПРЕЗ ключалката да ВИДИ кво става. ИИИ ... НАСРЕЩА МУ СЕ Е ОБЛЕЩИЛО ЕДНО ЛЮБОПИТНО КАФЯВО ОКО НА ЕДНА ОТ МАЙМУНКИТЕ?????? Та права си с туй:
-"ТИПИЧНО ЗА МАЙМУНКИТЕ
ПАПАГАЛИТЕ И ЗОМБИТЕ"
Колкото до туй:
-"АПНИ СИ БЕЛА ХАЛВИЦА
ДА ТИ Е МИРНА ГЛАВИЦА

ХАЙДЕ БЛАЖЕ, КАКИНОТО,
ЯДЕЦ ОТ НАДЕЦ "
Права си КАКИНОТО , с твойте родители и ХАЛВИЦА за мирна главица шъ си хапнеме , и с ТЪГА ЗА ТЕБ ШЪ ПОХОРТУВАМЕ.
Това:
-"П.П. Приведена главица, сабя не я сече, но си остава мизерна душица !!!"
Не ти препоръчвам на ТВОИТЕ родители да го КАЗВАШ,иначе стар лаф,ЩЕ ТИ ОКНО ! КАК ЗЕТ С ПЕЧЕНА КОКОШКА СЕ ПОСРЕЩА, И С ПЕЧЕНА КОКОШКА СЕ ИЗПРАЩА ??? А СИНЧЕТО СУХ ЛЕБ И ЛУЧЕЦ ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ НАБИВА И ПЕТ КОЛИ ТОР , ДВА ДНИ ИЗРИВА :tooth:
Така,че Наденце радвай се ДУШИЧКЕ НА ТАЗ РОБСКА БЛАЖЕВА ОРИСИЯ-УВЕРЯВАМ ТЕ НЕ СЪЖАЛЯВАМ КАКИНОТО, ЧЕ КОЙ КАТО МЕН ШЪ ЗОМБИРА?!?!?!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.