Добре дошли,
Гост
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРЧЕТА !!!???
Nadejda
Автор на темата
Посетител
преди 20 години 5 месеца
Ех, Блазе, Блазе,
маймунджулукът ти продължава !!!
Мислех, че бях ясна с въпроса за маймунките
и тяхното особено голямо самодовоство от имитацията.
Аз казах и нещо за нивата и спирам до тук.
Кой разбрал, разбрал, кой не толкова по-зле.
Ще бъдете всички принудени в близки време, не само да го разберете, но и много ячко да го почувстствате.
Музуверлъкът също е типичен за маймуняците.
До този над теб :
Аз не мога да отида до кьоска да си купя вестник, без някой да ми диша във врата, ти искаш да организирам бунтът на мравките.
маймунджулукът ти продължава !!!
Мислех, че бях ясна с въпроса за маймунките
и тяхното особено голямо самодовоство от имитацията.
Аз казах и нещо за нивата и спирам до тук.
Кой разбрал, разбрал, кой не толкова по-зле.
Ще бъдете всички принудени в близки време, не само да го разберете, но и много ячко да го почувстствате.
Музуверлъкът също е типичен за маймуняците.
До този над теб :
Аз не мога да отида до кьоска да си купя вестник, без някой да ми диша във врата, ти искаш да организирам бунтът на мравките.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Искрица
Посетител
преди 20 години 5 месеца
Eeeee, Надежда, в началото си мислех, че ги пишеш тия глупости, защото си далеч години от Родината си и някак си тя ти липсва, мислиш за нея и искаш да и помогнеш. Днес, след всичко написано до тук от теб за мен доказваш, че ти си с объркан мозък с невъзможност за ясна преценка! Стой си в глупавата Щвейцария и си живей живота. Не виждам по-зомбиран човек от теб в този форум и на всичкото отгоре се опитваш да всееш заблуденото си състояние и на нас. Какво правиш в този сайт на 'мишите опашки'? И стига си ни тикала в очите съседите си от долния етаж! Нали Елтимир искаше да дойде при теб? Защо се направи на 'ударена', когато той заяви своята готовност да дойде в Швейцария? Стига си пяла една и съща песен! Хората в България за разбрали истините повече, отколкото искаш да втълпиш с мнението си. Писна ми от твоите безнадеждни и вятърничави заявления за знанията и мненията на хората пишещи и правещи този сайт! И сега, аз ще заявя своята подкрепа за точно тези Българи и ще гласувам за бан на твоята объркана и отдавна откъснало се от корените си същество! Форумци, стига сме отговаряли на брътвежи!
Този сайт е духовен център, Надежда!!! На Българщината!!! Ако не си го разбрала проблема си е твой.
Този сайт е духовен център, Надежда!!! На Българщината!!! Ако не си го разбрала проблема си е твой.
blag009
Посетител
преди 20 години 5 месеца
Искрице предлагам ДРУГ вариант:
-Нека всеки да я БАННЕ В СЕБЕ СИ? Иначе това БАННВАНЕТО си е тежка и обидна работа? Като спреш да отговаряш на един ЧУВЕК , ранно или късно бил той и ВРАЧАНСКИ МУЗЕРВЛЪК , леко и с финес макар и късно се ОТЕГЛЯ! Така че ЛЮБИМИАТ ми довод е "Ако го нямаше ЮДА,НЯМАШЕ ДА ИМА ХРИСТОС"!!!!! Така,че за мен Неденцето е ЖАЛОН , който ми ПУКАЗВА , 100% истина за радказа "Пази , БОЗЕ сляпо да прогледне "!!! Така,че ако ТЯ изпитва чуството да си ИЗЛЕЕ помията във форума-НЕКА иначе как ще разбереме КВО Е ЧИСТА БЪЛГАРСКА ВОДА , ВОЛЯ И ЖАЖДА ЗА ЗНАНИЕ ЗА СВОЯТ КОРЕН И ТРАДИЦИЯ?????
Така,че КАКО пиши не пречиш ПОНА ЗА СЕГА НА БЛАЖЕ!!!!!
БЪДИ ЗДРАВА
БЛАЖЕ
-Нека всеки да я БАННЕ В СЕБЕ СИ? Иначе това БАННВАНЕТО си е тежка и обидна работа? Като спреш да отговаряш на един ЧУВЕК , ранно или късно бил той и ВРАЧАНСКИ МУЗЕРВЛЪК , леко и с финес макар и късно се ОТЕГЛЯ! Така че ЛЮБИМИАТ ми довод е "Ако го нямаше ЮДА,НЯМАШЕ ДА ИМА ХРИСТОС"!!!!! Така,че за мен Неденцето е ЖАЛОН , който ми ПУКАЗВА , 100% истина за радказа "Пази , БОЗЕ сляпо да прогледне "!!! Така,че ако ТЯ изпитва чуството да си ИЗЛЕЕ помията във форума-НЕКА иначе как ще разбереме КВО Е ЧИСТА БЪЛГАРСКА ВОДА , ВОЛЯ И ЖАЖДА ЗА ЗНАНИЕ ЗА СВОЯТ КОРЕН И ТРАДИЦИЯ?????
Така,че КАКО пиши не пречиш ПОНА ЗА СЕГА НА БЛАЖЕ!!!!!
БЪДИ ЗДРАВА
БЛАЖЕ
Nadejda
Автор на темата
Посетител
преди 20 години 5 месеца
Ех, Блазе, Блазе,
Аз, знам защо ми въртиш този музавърлек,
а и притихналата по едно време публиката знае,
защото е като тебе
Но, ти не знаеш, аз защо ти отговарям,
освен че си попълвам колекцията от зомбари.
Ще ти трябва поне сто пъти да се преродиш, за да го разбереш.
И като въртиш музаверлъци, не бъди толкова сигурен, че ти си по-големият музаверчия.
По схемата, по която ти се опитваш да ми въртиш музаверлъци, целият народ се работи по същата схема, един друг и виждаш резултатите.
Ех, Блазе, Блазе,
лоша кърма трупаш,
ядове ще имаш ?!!!
Аз, знам защо ми въртиш този музавърлек,
а и притихналата по едно време публиката знае,
защото е като тебе
Но, ти не знаеш, аз защо ти отговарям,
освен че си попълвам колекцията от зомбари.
Ще ти трябва поне сто пъти да се преродиш, за да го разбереш.
И като въртиш музаверлъци, не бъди толкова сигурен, че ти си по-големият музаверчия.
По схемата, по която ти се опитваш да ми въртиш музаверлъци, целият народ се работи по същата схема, един друг и виждаш резултатите.
Ех, Блазе, Блазе,
лоша кърма трупаш,
ядове ще имаш ?!!!
Nadejda
Автор на темата
Посетител
преди 20 години 5 месеца
ПОПЪЛВАМ СИ КОЛЕКЦИЯТА
ОТ ВСИЧКИ ВИДОВЕ ЗОМБИТА
МАКАР И МЪРТВИ ДУШИ,
ДЪРПАНИ НА КОНЦИ,
ЗАПАЗВАТ НЯКОИ ЛИЧНИ И
СПЕСИФИЧНИ РАЗАЛИКИ.
ПОПЪЛВАМ СИ И ПРАЗНИТЕ МЕСТА
В КОЛЕКЦИЯТА МИ ОТ МЕТОДИТЕ
НА СВЕТОВОНАТА КОНСПИРАЦИЯ
ЗА ПРОМИВКИ НА МОЗЪЦИ,
МАНИПУЛАЦИИ И ЗОМБАЖИ
НАД МИЛИОНИ ХОРА ПО СВЕТА
МАЛКО ОПАСНА РАБОТА,
КАТО ГИ ОСТАВЯМ ДА СЕ ИЗЯВЯВАТ
ЗА МОЯ ЛИЧНА СМЕТКА,
НО КОЛЕКЦИОНЕРИТЕ ВИНАГИ
СА ГОТОВИ НА ЖЕРТВИ,
ЗА ПОПЪЛВАНЕ НА БОГАТИТЕ СИ,
МНОГО СКЪПИ КОЛЕКЦИИ.
Дяволът не се помайва, слугите си пришпорва ячко, да му вършат дяволската работа !!!
Дяволска Слуга да си днес, на тази земя.
Мисли се за господар на света, а е само парцалена кукла, дърпани на кончета !!!
ОТ ВСИЧКИ ВИДОВЕ ЗОМБИТА
МАКАР И МЪРТВИ ДУШИ,
ДЪРПАНИ НА КОНЦИ,
ЗАПАЗВАТ НЯКОИ ЛИЧНИ И
СПЕСИФИЧНИ РАЗАЛИКИ.
ПОПЪЛВАМ СИ И ПРАЗНИТЕ МЕСТА
В КОЛЕКЦИЯТА МИ ОТ МЕТОДИТЕ
НА СВЕТОВОНАТА КОНСПИРАЦИЯ
ЗА ПРОМИВКИ НА МОЗЪЦИ,
МАНИПУЛАЦИИ И ЗОМБАЖИ
НАД МИЛИОНИ ХОРА ПО СВЕТА
МАЛКО ОПАСНА РАБОТА,
КАТО ГИ ОСТАВЯМ ДА СЕ ИЗЯВЯВАТ
ЗА МОЯ ЛИЧНА СМЕТКА,
НО КОЛЕКЦИОНЕРИТЕ ВИНАГИ
СА ГОТОВИ НА ЖЕРТВИ,
ЗА ПОПЪЛВАНЕ НА БОГАТИТЕ СИ,
МНОГО СКЪПИ КОЛЕКЦИИ.
Мисли се за господар на света, а е само парцалена кукла, дърпани на кончета !!!
Nadejda
Автор на темата
Посетител
преди 20 години 5 месеца
Искрица ли си там или скица, не знам, но по всичко личи, че комунягите са ти промили мозъка.
И на тях, като някой не им харесваше и им пречеше го бамваха, я в затвора,
я направо го трепеха, я цял живот го преследваха и т.н. и т.н.
Важното е принципът, по който действаха, няма значение дали бамването е много голямо и лошо или по-малко.
Та и ти скицо, действаш и отреагирваш, точно по същия комуняжки принцип.
То и без това този форум е затворена верига от няколко души, които едни други се лъжете и не допускате, точно както комунягите, някои да ви пречи в надлъгванията ви един друг.
На всичкото отгоре пък си и вяравате, нещо също много типично комуняжко...
Абсолютни гиньоли, дърпани на конци !!!
И на тях, като някой не им харесваше и им пречеше го бамваха, я в затвора,
я направо го трепеха, я цял живот го преследваха и т.н. и т.н.
Важното е принципът, по който действаха, няма значение дали бамването е много голямо и лошо или по-малко.
Та и ти скицо, действаш и отреагирваш, точно по същия комуняжки принцип.
То и без това този форум е затворена верига от няколко души, които едни други се лъжете и не допускате, точно както комунягите, някои да ви пречи в надлъгванията ви един друг.
На всичкото отгоре пък си и вяравате, нещо също много типично комуняжко...
Абсолютни гиньоли, дърпани на конци !!!
gеorgi_nz
Посетител
преди 20 години 5 месеца
Въпреки, че работата отива към караница аз съм съгласен с Надежда по един въпрос.
Този, че като кацнат тука американците , най важната им цел (според мен) е стратегическото положение да нападат който са си решили.
А втората им задача е да разпънат антените за тотално облъчване на нацията ни . Това ще ни направи доволни и некритични към всичко. Болшинството от хората няма да имат вече желание за какъвото и да е протест. И тогава ще е още по трудно да се прави каквото и да е за нашете свобода. Такова събиране като на трети март няма да е възможно вече. А без критична маса от хора - нищо не става. Масовоста ще бъде изключена като възможност. Тази е опасноста за която надежда се опитва да ни предопреди.
Така ли е? Или аз нещо съм недоразбрал.
Този, че като кацнат тука американците , най важната им цел (според мен) е стратегическото положение да нападат който са си решили.
А втората им задача е да разпънат антените за тотално облъчване на нацията ни . Това ще ни направи доволни и некритични към всичко. Болшинството от хората няма да имат вече желание за какъвото и да е протест. И тогава ще е още по трудно да се прави каквото и да е за нашете свобода. Такова събиране като на трети март няма да е възможно вече. А без критична маса от хора - нищо не става. Масовоста ще бъде изключена като възможност. Тази е опасноста за която надежда се опитва да ни предопреди.
Така ли е? Или аз нещо съм недоразбрал.
Севар
Посетител
преди 20 години 5 месеца
Не стига, че само ние я допуснахме в нашия форум, ами и взе да ругае. Сигурно няма форум, където да не е банната, та затова си е направила блог.
С триста зора и обясних как да се регистрира и как да се логне. Не че ми пука много, но не искам някой да ни помни с лошо. След като беше сгрешила една буква в имейл адреса си, не получила активационното писмо и веднага ме заля с едни дълги писма, че съм бил "зомби" и че съм участвал в конспирация срещу нея. Айде, писна ми.
С триста зора и обясних как да се регистрира и как да се логне. Не че ми пука много, но не искам някой да ни помни с лошо. След като беше сгрешила една буква в имейл адреса си, не получила активационното писмо и веднага ме заля с едни дълги писма, че съм бил "зомби" и че съм участвал в конспирация срещу нея. Айде, писна ми.
gеorgi_nz
Посетител
преди 20 години 5 месеца
Тя Надето е ясна - с тея обиди дето ни изсипва няма кой да я търпи и все един ден ще си получи бан.
За безпричинните нападки никой не и е виновен.
А относно твърденията и за нейното облъчване - тъй ли една сниммчица поне не можа да направи и побликува тук? Тя фотографията отдавна е достъпна за всички.
А относно това дето всички сме били зомбирани - ще има много здраве!!!
Верно, че има хора които не смеят да си изкажат мнението , и дори на митинг на дойдат ги е страх, но ние не сме от тях.
Но е права за базите. Поне според мен - ако дойдат базите положението ни ще се стъжни.
За безпричинните нападки никой не и е виновен.
А относно твърденията и за нейното облъчване - тъй ли една сниммчица поне не можа да направи и побликува тук? Тя фотографията отдавна е достъпна за всички.
А относно това дето всички сме били зомбирани - ще има много здраве!!!
Верно, че има хора които не смеят да си изкажат мнението , и дори на митинг на дойдат ги е страх, но ние не сме от тях.
Но е права за базите. Поне според мен - ако дойдат базите положението ни ще се стъжни.
blag009
Посетител
преди 20 години 5 месеца
Жоро и аз зная ,ЧЕ ако се топна във една пълна вана с вода ТЯ ЩЕ ПРЕЛЕЕ, но това неме ПРАВИ Архимед.Най-много като малък да изям НЯКОЙ шамар ЗАЩО НЕ ВНИМАВАМ ??????
Така че нека КАКАТА НАДЕТО си плюе и се САМОКЪРМИ
Пак ви казвам ИМА нужда и от НЕЯ, като жалон - кво значи бля-бля!!!!!
Така че нека КАКАТА НАДЕТО си плюе и се САМОКЪРМИ
Пак ви казвам ИМА нужда и от НЕЯ, като жалон - кво значи бля-бля!!!!!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.