Материали на Елтимир
НЕ ТИ ВЯРВАМ! ИСКАШ ВЯРА-НЕ Я ПОЛУЧАВАШ-ИЗЧЕЗВАШ!exist писа: Исках да предотвратя една лошо бъдеще за вас. А такива като теб, Тачо, зомбирани от Мирчева и от покойния Радев искате българите да загинат. Жалко.
Хора от тоя сайт навлязоха масирано в моя сайт и почнаха да пишат всякакви гадости. Трябваше някак да отговоря. Впрочем длъжен съм да кажа, че напълно споделям написаното от Йордан в последните му статии. Има някакво недоразумение, ама още не знам какво е. И четки не правя на никого. Велин ме видя, разговаряхме и той поне може да ви каже, че не съм от тези, които ще тръгнат да правят четки. Но за Йордановата позиция лошо няма да кажа. Защото не виждам нищо лошо в нея. Останал съм 45 кила, но духът ми превъзхожда духа на много от вас. Може би защото съм видял онова, което вие никога няма да видите.Запознат писа:
И с какви очи? Ако търсиш нови вярващи прави го от своите сайтчета. В този форум такива, които да ти вярват няма вече. Махай се оттук навлек! И без тебе се справяме, не ни трябват твоите предсказания. Достатъчно си напатихме с тебе.exist писа: Обръщам се към тези, които ми вярват.
Проблемът е само твой. Ако искаш вярвай, Тачо. Реалността никак не се влияе от твоята вяра или недоверие.Запознат писа:
НЕ ТИ ВЯРВАМ! ИСКАШ ВЯРА-НЕ Я ПОЛУЧАВАШ-ИЗЧЕЗВАШ!exist писа: Исках да предотвратя една лошо бъдеще за вас. А такива като теб, Тачо, зомбирани от Мирчева и от покойния Радев искате българите да загинат. Жалко.
Имаме си цели и задачи, които ще се постигнат с помощта на всеки един участник, какъвто ти отдавна не си и които изключват отношение като твоето. Интригата, лъжата, манипулацията и привличането на внимание към личността нямат място тук. Така е решено и така ще бъде. Сърди се на който си искаш.
Не се сърдя. Обичам българите. Но обичам и чувашите, и етиопците. Също и кхмерите. И австралийските абригени. И племето Лакота. Също инки, маи, ацтеки. Вие сте наши потомци, даже да не го съзнавате. А аз, аз съм просто един изгнанник, който е на края си. Но аз съм видял това, което вие не можете и да си представите. И дори с това винаги ще ви ви превъзхождам.Запознат писа: Това тук е форум на Движение, не е хоремаг.
Имаме си цели и задачи, които ще се постигнат с помощта на всеки един участник, какъвто ти отдавна не си и които изключват отношение като твоето. Интригата, лъжата, манипулацията и привличането на внимание към личността нямат място тук. Така е решено и така ще бъде. Сърди се на който си искаш.
Не ми отговори. Страх ли те е?exist писа: Да, за навлеците. Ние със Севар създадохме този сайт. Ако има навлеци, един от тях си ти, Тачо. Ти дойде значително по-късно. Искаш ли да сложим всички карти на масата? Да публикувам твоите и моите снимки? И твоят и моят домашни адреси? Да се знае кои сме, все пак. Аз не се страхувам. А ти?
Толкова долно, че не може повече да бъде.
Една седмица издържа - от 20.05 до 27.05 и пак почна.
Спиртосвай си мозъка и знай, че поне аз нямам нужда от твоите повърни, с които се опитваш отново да залееш форума!
"Трябваше някой да каже някои истини и аз ги казах. Може би затова ме атакуват. Сега ми се пие прясно мляко, а нямам пари да си купя. Може би затова, че казах онова, което не биваше да се казва. Не съжалявам. Ще ми мина и без мляко. Но как вие ще минете без Истина?"
Ракия ти се пие, Ангеле, ракия ти се пие.
Недей лъжи хората! Дано не ти се вържат, както аз навремето ти се вързах!
Ама ще ти се вържат, защото всеки някога е бил баламурник в един момент.
Дано се освяткат по-скоро и да ти спрат кранчето!
Дайте ми парички за ракия, за да продължавам да ви баламосвам. Това казваш с горното!
"Искам да кажа нещо друго. Някой запитал ли се е защо съм дал админски права на толкова много хора? Защото искам да докажа, че хората по своята човешка същност не лоши и гадни. Досега само един злоупотреби с доверието, като почна да трие коментари на други участници. Това говори, че все пак от доверието има смисъл."
Админски права дава, за да се почувстват поласкани и приповдигнати новите администратори. Е, след това е по-лесно да бъдат дообработени с хленч, и да пратят някоя паричка за ракийка по пощата. Тънка манипулациийка от класа.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.