Материали на Елтимир

преди 15 години 3 месеца #41699
Искам само да вметна - преди един месец когато пак се бяха надигнали бесовете. От нищото се стигна до раздор с близък приятел с когото имаме общи дела - той не успява винаги да се владее. От което обаче не пострадаха общите ни дела - напротив той намери нови партньори. Аз макар и още да ми тежат думите му -съм ги преглътнал и сега сме още повече и действаме координирано. Е приятелството ни пострада леко, но това е малка загуба пред новите възможности които се разкриват.
Темата беше заключена.
преди 15 години 3 месеца #41759
А защо никой не се заинтересува от предсказанията на Елтимир, които се сбъдват над 90%? Дали е случайно?
Темата беше заключена.
преди 15 години 3 месеца #41761
Само трима от вас не са срещу мен. Слагам и Йордан в това число. Йордан осъзна, че не съм му враг, и че той не може да ми е враг. Останалите... Тангра да ви съди.
Темата беше заключена.
преди 15 години 3 месеца #41763

exist писа: От месеци насам се страхувам да заспя. Страшното е, че виденията, които преди много години съм получавал насън почти всички са се сбъдвали. Сега се събуждам от поредния ужас, ставам, паля цигара и дълго не мога да се успокоя и да заспя. А тези сънища стават все по-чести.

Намали ракията, цигарите и вземи да поработиш физическа работа. Откъсни се от зомбажа и ще спре да ти бъде лайна в главата.
Темата беше заключена.
преди 15 години 3 месеца #41764

Запознат писа:

exist писа: От месеци насам се страхувам да заспя. Страшното е, че виденията, които преди много години съм получавал насън почти всички са се сбъдвали. Сега се събуждам от поредния ужас, ставам, паля цигара и дълго не мога да се успокоя и да заспя. А тези сънища стават все по-чести.

Намали ракията, цигарите и вземи да поработиш физическа работа. Откъсни се от зомбажа и ще спре да ти бъде лайна в главата.

Проблемът е, че "лайната в главата ми" се сбъдват над 90%. За справка - предсказанията на Ванга се сбъдват на 85%.
Темата беше заключена.
преди 15 години 3 месеца #41765

exist писа:

Запознат писа:

Проблемът е, че "лайната в главата ми" се сбъдват над 90%. За справка - предсказанията на Ванга се сбъдват на 85%.

И каква полза от това?! На колене ли искаш да ти падат?
Темата беше заключена.
преди 15 години 3 месеца #41766
Обръщам се към тези, които ми вярват. Обърнете се към чувашите, към балкарците, към народите, които вярват в своя български корен. Не се ли събере отново Снопът на Кан Ювиги Кубрат, с нас е свършено. Те ни обичат, нека и ние се обърнем с обич към тях. Чувашите имат една песен "... булгар, блуггар, обичам те, булгар." Ние нямаме такава песен за тях. Замислете се.
Темата беше заключена.
преди 15 години 3 месеца #41767

exist писа: Обръщам се към тези, които ми вярват.

И с какви очи? Ако търсиш нови вярващи прави го от своите сайтчета. В този форум такива, които да ти вярват няма вече. Махай се оттук навлек! И без тебе се справяме, не ни трябват твоите предсказания. Достатъчно си напатихме с тебе.
Темата беше заключена.
преди 15 години 3 месеца #41768

Запознат писа:

exist писа:

Запознат писа:

И каква полза от това?! На колене ли искаш да ти падат?

Исках да предотвратя една лошо бъдеще за вас. А такива като теб, Тачо, зомбирани от Мирчева и от покойния Радев искате българите да загинат. Жалко.
Темата беше заключена.
преди 15 години 3 месеца #41769
Да, за навлеците. Ние със Севар създадохме този сайт. Ако има навлеци, един от тях си ти, Тачо. Ти дойде значително по-късно. Искаш ли да сложим всички карти на масата? Да публикувам твоите и моите снимки? И твоят и моят домашни адреси? Да се знае кои сме, все пак. Аз не се страхувам. А ти?
Темата беше заключена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.