Материали на Елтимир

преди 15 години 3 месеца #41646
"Те не разбират как злобата и омразата в тях ще ги изпепелят. Злото ще изгори, но ако то е преобладаваща същност в самите нас, ще изгорим и ние заедно с него. Толкова е просто, как не го осъзнават, как не го разбират?"
Темата беше заключена.
преди 15 години 3 месеца #41648

exist писа: се сетих за едно старо стихче:
„Аз плюя,
ти плюеш,
той плюе…
Всуе!”

Ще прекъсна МОНОЛОГА за да продължи ДИАЛОГА ;-)
Ще отговоря на стиховете в стихове:

Дълбоко вдишвай въздуха. Под тебе

земята е съдба, живот и ден.

Пътувай над зеленото поднебие

с човешки стъпки - прост, обикновен.

И ако в припозната траектория

достигнеш само себе си, мини

край някой огън с уморени хора

и ако те приемат - остани.

Но ако ти не се познаеш в никой

и никой в теб не се познае, то

очите им безкрайно ще те викат

да сториш хляб от тяхното тесто.

Да седнеш на трапезата им проста,

застлана от добрите им ръце

и дъх на хляб да преминава моста

от твоето до тяхното сърце.

Но ако не побързш, безпощадно

ще гасне огънят, ще вее хлад,

а хората ще пренощуват гладни

и ти ще си останеш непознат.

Напуснеш ли ги във такова време,

жестоко в съвестта ти ще боде

онази страшна мисъл, че си вземал

и все не си успявал да дадеш.

С последен дъх, с изпоранени длани

спасявай огъня, дърва сечи,

като усмивка щедра да останеш

във твоя хляб до техните очи.
Темата беше заключена.
преди 15 години 3 месеца #41667

exist писа: Не, във форумите и сайтовете ние предлагаме ракия, точим я направо от мониторите. Изглежда някои тук или са идиоти, или мен ме имат за такъв.
Опитах се да ви дам знанието, което ще се окаже животоспасяващо съвсем скоро. Не го взехте. Ваша работа, вие решавате. Моята работа аз си я свърших и ще се върна у дома. А вие къде ще отидете? Подигравайте се, но още малко ви остана да се подигравате. А после ще видите горящите без дим, само с тъмночервен пламък градове и села.

Ти Етимир ли си?
Е ако си ти добре че мога да повторя пред теб това което съм казвал тук на други.

Благодаря ти за това което правиш - да даваш ценна информация на хората които са се събудили и искат да се спасят. Чета статиите на сайта ти - някои неща са ми нови, други са ми познати ти ги потвърждаваш.
Приемам напълно сериозно нещата които пишеш и нещата които пише на сайта на Движението. Лично съм разговарял с хора, чел съм книги не се съмнявам в предсказанията и съответно полагам усилия в личен план и приказвам на хората около мен.
Наистина съжалявам че е настъпил такъв раздор между вас и съжалявам че съм ви открил чак сега. Каквото било било - за мен няма значение - както казах по-горе:
Залога е много по-голям от личната чест и благоденствие на един или една група от хора - Българи.

Питал съм и други - искам да те попитам и теб екзист, ако си Елтимир:

Какъв съвет би дал ти лично на Българите, които са вдигнали очи и са се устремили към Слънцето, положили са усилия за собственото си спасение:
- да стоят мирно и да чакат преломния ден - каквото замине-замине че после да видим какво ще се прави?
- да действат активно за да спасят повече от своите братя?
Темата беше заключена.
преди 15 години 3 месеца #41668
Предлагам да забравим дребните междуособици и да преминем към единодействие. Очакват ни големи, огромни изпитания. Не си важен ти, не съм важен аз, важен е единствено българския народ, който трябва да се съхрани като такъв и да премине в следващата Епоха. Онова, което мога лично аз да направя, е да дам знания, повече не очаквайте от мен. Друг може да направи друго. Но всички ние можем да спасим България и българите. не го ли направим, не обърнем ли гръб на раздорите, не загърбим ли дребните недоразумения - ще загинем.
Темата беше заключена.
преди 15 години 3 месеца #41669
Аз наистина не разбирам злобата и истеричната омраза, непрекъснато демонстрирана от индивиди като "Запознат" и Мещера, а и от някои други. Да, със знанията, които давам искам да спася и своите близки. Искам да спася най-вече едно детенце, което още нищо не е видяло на този свят, и което още нищо не разбира. Но същите знания ще спасят и тях, и техните близки. Нищо лошо не съм им направил, и когато съм могъл да им направя зло не съм го направил. Откъде тогава идва омразата?
Аз мисля, че им е внушена. В моя сайт някой пусна линк към една статия:
30dumi.pozicii.net/2011/05/dumite-mogat-...ubivat-i-da-lekuvat/
Статията не обяснява действието на НЛП, но служи като основа за осъзнаванета на реалността на това въздействие. Жалко, ако е така. И "Запознат", и Мещера, и останалите всъщност жертват и себе си, и своите близки в името на една омраза, която не могат да обяснят.
Да, някои от злодеите умряха. С човека, който идва до мен говорихме и за тези случаи. Не съм ги убил аз. Уби ги Сила, която винаги се намесва, когато става въпрос за оцеляването на Българите. Не препоръчвам на никого да се опълчва срещу тази Сила. Ще има още смърт, но смърт в името на Живота. Запомнете го, ще ви е нужно.
Аз се уморих. Един от вас, който дойде до мен видя с очите си колко хора в Ботевград ме поздравяват и с какво име се ползвам в тоя град. Видя доста неща. Ако има желание, той сам ще ви разкаже. Все още не е късно. "Още не е вечер!" - както пееше Висоцки. Да, още не е вечер, но вече мръква. Това е последният ми опит да ви призова към осъзнаване. Пръстите ме сърбят да цитирам нещо, казано преди около сто години, но ще се въздържа. То ще е накрая. Надежда има, стига да я потърсите и да не я отблъснете.
Темата беше заключена.
преди 15 години 3 месеца #41671
Ангеле, що ми дърпаш езика..., бре?

Запознат и Мещера едва ли таят омраза, по-скоро погнуса от държанието ти!

Спри се, стига рови.
Темата беше заключена.
преди 15 години 3 месеца #41672

exist писа: Предлагам да забравим дребните междуособици и да преминем към единодействие. Очакват ни големи, огромни изпитания. Не си важен ти, не съм важен аз, важен е единствено българския народ, който трябва да се съхрани като такъв и да премине в следващата Епоха. Онова, което мога лично аз да направя, е да дам знания, повече не очаквайте от мен. Друг може да направи друго. Но всички ние можем да спасим България и българите. не го ли направим, не обърнем ли гръб на раздорите, не загърбим ли дребните недоразумения - ще загинем.

Когато прочетох това,за миг се зарадвах и ти повярвах,че си искрен в думите си....Казваш,че можеш да дадеш знания:

Онова, което мога лично аз да направя, е да дам знания

И както винаги ти блестящо представи себе си:
-чакахме ЗНАНИЯ...получихме поредната интрига:

Аз наистина не разбирам злобата и истеричната омраза, непрекъснато демонстрирана от индивиди като "Запознат" и Мещера, а и от някои други

Нека бъдем честни...Аз не мога да премълча,с риск да отнеса тоягата на модератора...Като дългогодишен и редовен участник в този форум,мога с чиста съвест да заявя,че със злоба и истирична омраза винаги си бил изпълнен само ТИ,към хората, които деляха хапки от залъка си за теб...хора които те подържаха и ти помагаха с едничката надежда ДА СЕ ВЪЗКРЕСИ БЪЛГАРСКОТО...ДА СЕ ДАДАТ ЗНАНИЯ...
Знаеш ли Елтимире,в последните времена подобни мерзости ще се разкриват веднага и ще бъдат жестоко съдени!Има една поговорка:
Живите затварят очите на мъртвите - мъртвите отварят очите на живите.
Хората ,които цитираш са с отворени очи...Твоята злоба и истерична омраза ги доведе до отношение на РАЗОЧАРОВАНИЕ И ПРЕЗРЕНИЕ!Не споменаваш други защото те е СТРАХ...защото знаеш,че някой от другите може с един замах да те прати по близо до ТАНГРА (сигурна съм ,че оня дивия планинец с радост ще го стори от някоя свещенна скала ).

Отминаха щастливите времена,когато всяка маймуна е можела да се надява да стане човек ...и ако ти не си на страната на маймуните ,би могъл да се извиниш на Запознат и СИЕ за думите си - те знаят,че всяка извратеност почива върху една немощ...Това ще е единственния знак ,че си способен да дадеш полезни Знания!
Темата беше заключена.
преди 15 години 3 месеца #41673

18j писа: Какъв съвет би дал ти лично на Българите, които са вдигнали очи и са се устремили към Слънцето

Узрелият слънчоглед не гледа слънцето!
В този форум узряха много слънчогледи и най-качествените от тях разпространиха семената и засяха много ниви!

"Войните на Тангра" е сайт с особенно предназначение.За много хора ,може и изобщо да не се забележи отсъствието на "Материалите на Елтимир",защото този сайт е карта на много нива.Световете са съчетани,разделени,изследвани и слети отново...показани са с яснотата и хаоса ,които очертават ПЪТЯ.
Живеем във време на голямо сливане.Повечето от нас са свободни да изберат собственните си пътища и да открият собствена формула на базата на многото предлагана информация.Изборът е произволен,със свобода на ума и съзнанието.Чертаем собствени карти по пътя.Съчетаваме мъдрости от всеки източник,за да задълбочим връзката си с АЗА,с Природата и Духа.Разбираме че само собственият ни опит може да ни донесе мъдрост.Само собственният ни опит може да ни озари,защити и посвети.
В това време на сливане можем да упражняваме правата си на водолейци и да създадем собствена роля по пътя.Можем да съчетаем дълбоката вътрешна целенасоченост със споделената външна насоченост....Можем да създадем шаманизма(колобърството) на Водолея.Това е наш избор.Живеем във време на съзнателен избор.

18j много правилно си го усетил :-)

човека изглежда ерудиран, но играта му стои мътна! Какво, защо, откъде... Все едно ми казва "стой далече".

:thumbsup:
Темата беше заключена.
преди 15 години 3 месеца #41674
Тази тема за мен приключва,каквото и да се напише в нея!Стига дрънканици и деградивни уловки!
Ще пусна една обява, от която се надявам да се възползва най-вече Елтимир...това е в знак на уважение към материалите му:

О Б Я В А

ЗАМЕНЯМ ДАР СЛОВО СРЕЩУ ДАР МИСЪЛ! iss
Темата беше заключена.
преди 15 години 3 месеца #41675
Да, приключвайте. Стига ви толкова. Те не заслужават. Да бъде каквото е видяно, не съм аз тоя, който ще го променя.
Темата беше заключена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.