Материали на Елтимир

преди 15 години 3 месеца #41687
Поредното ЛС, след което излизам за малко:
"Аз нямам карма на тоя свят. Тук съм за други свои грехове, но то е отделен въпрос. Мирчева знае малко по темата, защото веднъж ме е чула да бълнувам нощем на сън на език, от който й настръхнала косата. Поне така ми каза на сутринта. Но това е друга тема. Сега тези, които се заканиха на детето да си спомнят как свършиха Цветомир Йолов и Димитър Радев. Заплахите срещу мен ги търпя. Заплахите срещу невинни се наказват."
Темата беше заключена.
преди 15 години 3 месеца #41688
Йордан, чак сега си давам сметка за разликата между просветен и посветен - благодаря за което ;)
Аз сам като че ли провокирах тази "трагикомедия" - дето обаче защо ли никак не ми е смешна като страничен наблюдател.

ИЗВИНЕТЕ СЕ БЕ - ИЗВИНЕТЕ СЕ ВСИЧКИТЕ И СЕ ПОКАЙТЕ!

Може и да сте по-знаещи и по-мъдри от мен но не ми изглежда достойно това което правите. Страстите са си страсти - достоинството си е достоинство. Кое искате да надделява? За кое си струва да се бориш?

И Йордан, ако мислиш, че в други теми съм по-полезен в някои дейности мога да съм още по-полезен. И съм сигурен че навън има още хиляди които могат да са кой от кой по-полезни. Вие как ги привличате и как ги организирате и какъв пример им давате?! Какво да си кажат те като гледат просветени и посветени да се разправят и да се сърдят като деца? Дали скоро ще се обедини вашата аудитория за съвместни действия като гледат че не можете да си поделите една клавиатура?!
Темата беше заключена.
преди 15 години 3 месеца #41689
В конкретния случай не мисля, че Йордан е страна в спора. Тук става дума за заплахи срещу дете, Йордан няма нищо общо.
Темата беше заключена.
преди 15 години 3 месеца #41690
Разбирам аз. И той знае, какво искам да кажа.
Темата беше заключена.
преди 15 години 3 месеца #41691

18j писа:
ИЗВИНЕТЕ СЕ БЕ - ИЗВИНЕТЕ СЕ ВСИЧКИТЕ И СЕ ПОКАЙТЕ!

А де!

Но тези дето трябва да се извинят ги води за носа егото и нарцисизма, и няма как да стане.

Аз бих се извинил, не не виждам за какво и на кого.

Ангеле, спри се, че ставаш смешен.
Темата беше заключена.
преди 15 години 3 месеца #41692
На мен трябва да се извиниш, Росене. Оня ден говорихме с Велин за теб. Нещо ме бе накарало да си въобраязя, че си разбрал грешката си. Сбъркал съм, за което се извинявам. Ти не само не си разбрал, но и сега заставаш на страната на типове, които заплашват деца. Съжалявам. Не искам тези последици, но и вече няма да преча те да натсъпят. Аз просто вече съм настрана. Каквото и да се случи, то ще е без мен. Също както без мен колата на Йолов се подлхъзна край Търговище. И също както без мен Радев го рязаха парче по парче във Военно-медицинска Академия. Жестоко е, но вие не ми позволявате да го спра.
Темата беше заключена.
преди 15 години 3 месеца #41693
...И НЕ ПОМИСЛЯЙ ДОРИ

е казал Иисус Христос, Сина Божи - единосъщностен с Господа Бога, нашия Господар.

Само това ще кажа на вниманието на всички!
Темата беше заключена.
преди 15 години 3 месеца #41694

exist писа: На мен трябва да се извиниш, Росене.

За?
Давай конкретно, точно и ясно.
Не говори на аба...
Темата беше заключена.
преди 15 години 3 месеца #41696
За това, че тръгна срещу мен, Росене. Да, помагали сте ми. Но срещу тая помощ аз съм стоял седмици и месеци денонощно пред компютъра. Това беше много повече, отколкото съм получил. И накрая ме оплюхте по волята на една хазарка, което се беше уплашила от мисълта кой съм и какво се опитвам да постигна. И ти, който се представяш под името antijew тръгна да изпълняваш волята тъкмо на евреите. Жалко, Росене, не те мразя, само ми е тъжно, много ми е тъжно.
Темата беше заключена.
преди 15 години 3 месеца #41698
Умишлено ли ме караш да се повтарям?

Пак ти казвам, не говори на аба.
Не говориш конкретно, точно и ясно. Общите ти подмятания не вървят...

"...тръгна срещу мен... оплюхте ме по волята на една хазарка"

ГЛУПОСТИ на квадрат.

А бе, какво се занимавам...!?
Темата беше заключена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.