Проблеми с форума
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Поради това, ще излизат на преден план вече публикувани и казано неща и теми. Има дори цели теми, които са отлетели. Някои, от които може и да не се възстановят, защото аз дори не ги помня вече.
Само за 3 месеца работа сме създали цяла нова вселена, цял един нов свят със своите сложни съставни части и взаимовръзки. Току публикувам нещо и си помисля, че вече съм свършил и излиза още нещо, което е правено и написано. Абе, истината е, че съм доста продуктивен, но нема голема файда от това и трябва да го ударя на ядене, пиене, лежане и живот
Препоръчваме също така всеки, който се логва да използва опцията “защитен вход” в началото вдясно, която отваря допълнителен прозорец.
Хунтата е откачила от параноя, докато Мишлето изгризва стабилността им...
Извиняваме се, сайта бе почистван от ботове, които пълнят свободното му пространство и в крайна сметка блокират дейността му. Това периодически ще става, така, че нека, за д ане стават грешки, никовете, с които се регистрира всеки, да са по-различими или по-отличими. Както си го направил сега "Крум" е добре от "бг тойота".Krum писа: Здравейте, аз бях регистриран с ник bgToyota. Моля не ме трийте отново.
Тази тема "Енергийните вампири" също не прави изключение относно дрязги между хора от Движението, някои от които дори не са вече на този свят. От уважение към тях - добри или лоши, тези теми са архивирани.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.