Проблеми с форума

преди 7 години 8 месеца #54577
Ние всеки ден сме под хакерска атака, моят комп също. Всъщност атаката е на много по-широк фронт. Особено се активизират маймуните на Цветанов след 23.00 часа. Сайта често, губи връзката със сървъра за съвсем малко, после пак се вдига, опитват се да го бутнат напълно поне за ден. Хакерските атаки напоследък са станали много свирепи, по 4000 на ден са, те в интернет, където ГЕРБ бива онождан брутално и всекидневно (сочи статистиката).

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 6 години 10 месеца #55251
Поради чистене на ботове, които се опитват да блокират дейността на сайта, по погрешка бе възстановен негов вариант от месец юни. Така три месеца коментари, мисли, студии, части от студии, снимки и албуми отлетяха в небитието и сега започна възстановяването им от чернови, понеже повечето неща в тези месеци са писани "в движение", поради тежкото гербо-битие и необходимостта да противостоим и да се занимаваме с личната политическа недозрялост на "българският народ" и неговото нерадостно и тежко бъдеще.
Поради това, ще излизат на преден план вече публикувани и казано неща и теми. Има дори цели теми, които са отлетели. Някои, от които може и да не се възстановят, защото аз дори не ги помня вече.
Само за 3 месеца работа сме създали цяла нова вселена, цял един нов свят със своите сложни съставни части и взаимовръзки. Току публикувам нещо и си помисля, че вече съм свършил и излиза още нещо, което е правено и написано. Абе, истината е, че съм доста продуктивен, но нема голема файда от това и трябва да го ударя на ядене, пиене, лежане и живот
:tooth: Останалото се подразбира :tooth:

преди 6 години 5 месеца #55698
Понеже не се вижда кой е онлайн, да не се чудите. Тази опция е изключена от администраторите, не е бъг в системата. Ако някой има въпроси, да пита Йордан.
Препоръчваме също така всеки, който се логва да използва опцията “защитен вход” в началото вдясно, която отваря допълнителен прозорец.

Хунтата е откачила от параноя, докато Мишлето изгризва стабилността им...

преди 5 години 11 месеца #56249
Здравейте, аз бях регистриран с ник bgToyota. Моля не ме трийте отново.

преди 5 години 11 месеца #56250

Krum писа: Здравейте, аз бях регистриран с ник bgToyota. Моля не ме трийте отново.

Извиняваме се, сайта бе почистван от ботове, които пълнят свободното му пространство и в крайна сметка блокират дейността му. Това периодически ще става, така, че нека, за д ане стават грешки, никовете, с които се регистрира всеки, да са по-различими или по-отличими. Както си го направил сега "Крум" е добре от "бг тойота".

преди 5 години 11 месеца #56290
Благодаря. Искам също да попитам защо някои стари теми като например „Енергийните Вампири” и др. не се отварят и въпреки, че съм в профила излиза съобщение „имате грешка” или „влезте в профила си или се регистрирайте” ? Възможно ли е да са изтрити или заключени?

преди 5 години 11 месеца #56307
Тези стари теми са прехвърлени в архива на сайта, достъпен само за админа. Ако Йордан реши, може да ги върне обратно. Защо и по какъв критерии са архивирани? Или защото вече не са меродавни или най-вече заради някакви сплетни, скандали, дрязги и прочее, които изобилстваха в ранните етапи на форума. Все пак той е от 2005г когато нямаше Фейсбук и смартфони и форумите бяха основните социални платформи.
Тази тема "Енергийните вампири" също не прави изключение относно дрязги между хора от Движението, някои от които дори не са вече на този свят. От уважение към тях - добри или лоши, тези теми са архивирани.

преди 5 години 6 месеца #56722
Сайтът "Воини на Тангра" бе подложен на хакерски атаки от Бойко, Курвите му и изтърсачетата им, програмистчета;))) Тва е след като Курвите ми блокираха профилът у Фъсът! Изтърсачета, Байко ви, ви гу е натопорил един голем, червен и мъхнат, ша го лапате и смукате и знам, че тва за вас, нема да е тормоз и малтретиране, както го пишат у Фъсът :hammer: :-D :tooth:

преди 5 години 6 месеца #56726
Ако някой е писал или се е регистрирал през последната седмица на февруари и счита че е важно, нека да го направи наново. Нямаме вина, че разлайваме кучетата и те стават особено свирепи покрай важни за тях периоди.

преди 5 години 5 месеца #56826
Пичове, много келеменца и говненца през годините са се опитвали да избухат този сайт! Та, мамини посериченца, сайтът още го има, а вашите задници са все така подрискани с едната разлика, че сега мама я няма, за да ги обърше! :tooth: :tooth: :tooth:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.