Проблеми с форума

преди 13 години 5 месеца #46088
Все още имам проблем с влизането във форума.Като натисна бутона Форум се презарежда отново началната страница и не ми се отваря страницата с всички теми от форума.Само при мен ли е така ,или и други изпитват същите затруднения?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 5 месеца #46089
Не само при теб е така, това ни е наследство от последната атака. Не знаем кога ще се оправи, дотогава влизай от страничното меню "КЪМ ФОРУМА". На хостинга им е писнало всяка седмица да се занимават с нас, а не са и длъжни. Така че, както казахме и преди - за жалби и оплаквания, към БОП (бюро на организираната престъпност) и "Шалом"

Делкането се отнасяше за ботове и потребители без нито една публикация. Не за хора, които не са влизали дълго време. Така или иначе е приключило. Нови регистрации стават след одобрението от един от нас, на който му е възложено да гледа човек ли или дзвер се регистрира :hammer:

преди 13 години 5 месеца #46090
Ей го този бот от днес;

Най-новият участник е BethMccai

Няма как BethMccai или там както се зове ботската програма да бъде одобрена. Ще си остане да виси до следващата профилактика. Така че едва ли има някой реален участник, койот държи да използва пощата си, но не пише и да бъде изделкан. Ако има такъв, да се регистрира наново.

преди 12 години 7 месеца #48649
Вчера беше извършена първата успешна хакерска атака за 2014, която свали сървъра в Казахстан за няколко часа. Хайде, на хаирлия да е.

преди 12 години 7 месеца #48683
В момента пак се опитват да сринат сайта или д ами сложат някакъв филтър, с който да не мога да публикувам във Форума. Опитват се, усещам ги.

преди 12 години 7 месеца #48688
Ми като си няматъ влечение съзидаващо, храна имъ е нищетата. Те са въ същински адъ, безъ лъчъ светлина.
Та и азъ днесъ като пускахъ снимките за химикобактериогенните самолетни следи, имахъ засечка, но заобиколихъ, че по другъ начинъ влязохъ въ сайта. Опасявамъ се, че вече три пъти пиша на лични и пращамъ джипек-файлове, но сякашъ потъватъ писмата ми въ небитието. На двама човека писахъ. Поне тукъ да съобщя, че проблемъ има. Ако не е получено това което пращамъ, да търся други заобиколки начини за изпращане.

преди 10 години 11 месеца #50917
Искам да отбележа, че от днес може да се пише във форума на Движение "Воини на Тангра". Възстановяването му беше изцяло наше.

Да живее Българският Бог!

преди 10 години 10 месеца #50988
Има някакви проблеми с Галерията, не иска да ми качва снимки

преди 10 години 7 месеца #51462
От сутрината имам проблем влизането в профила си и с писането във форума,по няколко пъти пиша в тема и не се получава,опитах и да пратя съобщение-също без резултат,влизам през защитен вход,приема име и парола и стига до бутана ЗАТВОРИ и запецва.С много опити успявам но понякое време ме отписва автоматично като че ли,незнам дали при мен е проблема или сайта.

преди 10 години 7 месеца #51463
Проблемите са предимно от зеленочорапковците. Но самия сайт от създаването си - забелязал съм, че ако дълго пиша пост и когато реша да постна - вече съм логаут и не мога да постна. Та така от преди 10 години. Затова аз кога съчинявам обемист пост - правя го в някой текстов редактор. И като стана готов - логвам се и с копи-пейст набързо поствам. И така няма проблем. Иначе сайта има известен брой защити - слагали са ги още Севар и Запознат. Ако нета е с леки проблясъци - логаута е сигурен. Както си логнат - така си и изхвърлен.

Това съобщение е редактирано от Георги-НЗ на 18.1.2016, 0:22

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.