Проблеми с форума

преди 10 години 7 месеца #51471

С много опити успявам но понякое време ме отписва автоматично като че ли,незнам дали при мен е проблема или сайта.

Питахме системния админ, казаха ни че е нормално, защитата на сайта отписва автоматично след 15 минути бездействие. Сега е увеличено на 20 мин, тъй като и други хора се оплакват от същия проблем.
Отделно има и антихакерски защити, които също се активират някой път ако системата реши, че си хакер. Ако не можеш да се логнеш, пробвай след ИЗВЕСТНО време с друго айпи. Аз например влизам с прокси през защитения вход и нямам никакви проблеми.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 10 години 7 месеца #51476
Сайта получи "Бойков СМС" и три деня зареждаше бяла страница :-)

преди 10 години 7 месеца #51555
От последното ми влизане тук нищо не се е променило,както винаги пак влизам през "защитен вход"-име-парола-вход-затвори...и до там,за да вляза отивам в прозореца горе на браузера и трия до тук http ://www.voininatangra.org
Писах в темата за Розетата от Плиска,снимката не се прикачи на два пъти,ето резултата "Прикачи картинка (Кликнете на иконата за да увеличите) " и следва...

....ÿØÿàJFIFHHÿázExifMM*À ž ¦°¸(1À2̇iàSAMSUNGGT-I9100HHI9100XWLSS2016:01:24 13:24:06‚š‚..............и т.н.

Нямам много възможност,или сайта е червив или мен ме следят.Тези дни ще си направя нов профил от друг компютър и друг нет и ще пиша(евентуално)за резултата

Проблема е оправен

Това съобщение е редактирано от Admin на 7.2.2016, 13:00

преди 10 години 5 месеца #51705
От сутринта при преглеждането на разни теми, започна да излиза някакво съобщение за грешка (снимката по-долу) и съответната страница не можеше да се зареди:

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 8 години 4 седмици #54278
Ако някой наскоро се е регистрирал и му е изтрит профила, да знае че не го е направил Йордан. Поради многото регистрации на ботове, системата автоматично отстранява тези, за които мисли че са ботове. Така че ако на някой му е залипсвал профила и все пак държи да има такъв в сайта да пише на Данчо да му го възстанови. Или просто да си направи нов със старото име.

преди 8 години 3 седмици #54279
Възможно е в близко време, да има проблеми със сайта. Моят комп е подложен от хакерите на Цветан Цветанов на непрекъсната атака, като бе сринат почти напълно, бяха му блокирани USB портовете (за да нямам нет), музиката и му работеше, само това-онова. Едвам дишаше. само, че имегените на Цветанов, не знаят за силата на Интуицията, която ти дава "внезапното познание", т.е. компа си го оправих сам и в момента отбивам непрекъснати хакерски атаки към DNS-a ми. Само мога да кажа на пикльото и пикльовците, които го правят. Пичуаре, мога да ви убия само с мисъл, да причиня инфаркт или просто да спара сърцето ви и Тангра, няма да ми вмени това за карма. Затова по-добре се молете, да ви намеря физически и да ви уголемя "Фи"-то на DNS ви! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: Вервайте ми, ще заприлича на бурия и ще кърви поне три дни!

преди 7 години 9 месеца #54494
Вчера по време на блокадите, Цвинокио и шайката му блокираха за кратко достъпа до нашия сайт. Явно се притесняват от нещо :confused:
Както и да е, отне малко време и на сутринта при поредното рефрешване на сървърите в Казахстан, сайта се възстанови.

Слава на Тангра!
Слава на Великата майка Умай!

преди 7 години 9 месеца #54495
Страхуват се! Силата на Тангра е безгранична!
Беше ми казано да не си виря носа в неща, с които не съм запознат. Но аз го правя само, за да го има Саракта! За да я има България! Ще продължа да го искам и ще продължа да търся независимо последствията! Намеря ли го всичката тази сган е история и храна за червеите!
Не е нужно да съм аз! Може да е всеки българин-тенгрианин! Само да го поискат!
Смърт на ГЕРБ!

преди 7 години 9 месеца #54499

Петър. писа: Страхуват се! Силата на Тангра е безгранична!
Беше ми казано да не си виря носа в неща, с които не съм запознат. Но аз го правя само, за да го има Саракта! За да я има България! Ще продължа да го искам и ще продължа да търся независимо последствията! Намеря ли го всичката тази сган е история и храна за червеите!
Не е нужно да съм аз! Може да е всеки българин-тенгрианин! Само да го поискат!
Смърт на ГЕРБ!

Кой е тоя келеш, дето иска да ти забранява това-онова? Ще го убия само с мисъл. Мога да убия всеки един боклук, от подобен род без оръжие и без да бъда санкциониран, от който и да е земен закон. За Боклука само DELETE!

преди 7 години 9 месеца #54568
Ако някой се е опитвал да се регистрира през последните 2 месеца и не е получил в пощенската си кутия писмо за потвърждение, нека пробва наново. Отново сме били под хакерска атака, този път е била блокирана опцията за регистрации и не сме забелязали, докато не ни казаха.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.