Предстояща промяна
1. Този сайт ще остане да работи като архивен и няма да може да се пише повече в него.
2. В новия участниците ще трябва да се регистрират наново.
Така или иначе промяна в движението има, защо не и през следващия етап с нов сайт
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
В новият сайт и форум,ще има ли изнесени на видно място ясни, точни и подробни правила за ползване?
Нека не забравяме,че мисията на Българите на този свят от дълбока древност е точно тази-да дадат на хаотичната маса ЗАКОННОСТТА И РЕДА.ПРАВИЛАТА ЗА ТВОРЕНЕ НА ДЪРЖАВАТА-САРАКТ.
И едно мое мнение или съмнение ,ако щете-струва ми се,че изискваната нова регистрация на участниците силно намирисва на партийно строителство...Броене на пилците.
Админ,би ли дал повече разяснение защо е нужно това?
Що бе, Мещер? Партийното строителство не го ли правехте вие, на сбирките, начело с Алти, Парата и Войнов?Мещера писа: Провокиран съм от последния поуст на Миро в темата "Правила за участие във форума",да попитам:
В новият сайт и форум,ще има ли изнесени на видно място ясни, точни и подробни правила за ползване?
Нека не забравяме,че мисията на Българите на този свят от дълбока древност е точно тази-да дадат на хаотичната маса ЗАКОННОСТТА И РЕДА.ПРАВИЛАТА ЗА ТВОРЕНЕ НА ДЪРЖАВАТА-САРАКТ.
И едно мое мнение или съмнение ,ако щете-струва ми се,че изискваната нова регистрация на участниците силно намирисва на партийно строителство...Броене на пилците.
Що си против? Така и твоя другар, Парата, ще получи индулгенция и ще може вече да пише, навярно, поне така си мисля.
Какво лошо има в това, човек да се регистрира наново, да си смени кожата, да забрави за чашката и да мине повече на натурални сокове?
Щом съм осенен отново от височайшото ти благоволение,да попитам директно и тебе:Jordan_13 писа:
Що бе, Мещер? Партийното строителство не го ли правехте вие, на сбирките, начело с Алти, Парата и Войнов?Мещера писа: Провокиран съм от последния поуст на Миро в темата "Правила за участие във форума",да попитам:
Що си против? Така и твоя другар, Парата, ще получи индулгенция и ще може вече да пише, навярно, поне така си мисля.
Какво лошо има в това, човек да се регистрира наново, да си смени кожата, да забрави за чашката и да мине повече на натурални сокове?
Защо не коментираш първата част от поста ми?Защо не искаш да има правила,Йордане?Нали ми поиска БАН за нарушаването им?Усещаш ли какъв нонсенс е това?
Ако исках партийно строителство,щях да си налягам парцалите в Атака.Това е ясно и на врабчетата.
Вълкът може да си смени кожата но нравът-не.Аз се чувствам прекрасно и в пълна хармония в собствената си кожа.
ПП Това "Парата" от Парадокс ли идва?
Измислянето на обидни епитети не ти е силна страна.
Тъй е, де, поисках БАН. Ама няма кой да ти го даде. Ако зависеше от мен - БАН до живот. Но не зависи.Мещера писа:
Щом съм осенен отново от височайшото ти благоволение,да попитам директно и тебе:Jordan_13 писа:
Защо не коментираш първата част от поста ми?Защо не искаш да има правила,Йордане?Нали ми поиска БАН за нарушаването им?Усещаш ли какъв нонсенс е това?
Ако исках партийно строителство,щях да си налягам парцалите в Атака.Това е ясно и на врабчетата.
Вълкът може да си смени кожата но нравът-не.Аз се чувствам прекрасно и в пълна хармония в собствената си кожа.
Ти така или иначе ти си атакист по душа. Как ти беше ника навремето? "Мещер Атака".
А що не искам да има "Правила"? За да не се занимавам с идиоти, за това. Щото сте хитри маймуни, и ще ги заобиколите, така или иначе. Ще ви трия, вие ще ми ревете: "Ама що така, сега, това правило било спазено, онова също били, всички правила са били спазени", демек, аз съм злия, че ви трия, па вие мамини душици, с мед да ги намажеш. Па тоя е ясно, че вредителите, никога няма да кажат, че са вредители. Ама вие сте си вредители.
Па бях писал, ама понеже сте идиоти, пак не сте го разбрали: ПРАВИЛАТА НИ ПРАВЯТ ПРЕДВИДИМИ. Те регулират едни рамки на поведение, в които всеки изпечен ДС-ар и нагъл евреин, ще ги спазва и не би трябвало да бъде трит. Ама ще руши. Той затова е дошъл. Ще руши перфидно. Никога няма да има съвършени правила. А като няма съвършени правила, значи никакво регулиране на хаоса не е направено, просто розови очила, през които се гледа света. Па сега виждаш, вие си ревете, аз ви трия поголовно и терена е чист. Кофти е, но е ефективно.
Затова, ако има правила, нека те са ИДЕОЛОГИЧЕСКИ, а не технически, както е по форумите. Щото техническите правила са смешни: "пиши само по темата, не обиждай другарчето". Това добре. Но ако се прави провокация, кое правило я санкционира, ако се прави покушение върху Прозвището на Българския Бог, кое го санкционира; ако поканиш Войнов на среща за любовни обяснения, кое правило го санкционира? Па нека, да ви видя тогава вас.
Щото Георги е прав в онова мнение за правилата, ама него не го плюеш. Плюеш мен, що ли? А, да, трия ви без жал... Ти как я мислиш тая работа. Искаш да си очистиш името, а продължаваш да храниш кучетата и да ги държиш в двора си. Иначе кучетата ще изядът теб.
Доколкото съм запознат само Войнов приказваше за партия, всички останали от сбирката, на която и аз бях, категорично отхвърлиха изобщо да се поставя такъв въпрос, та камо ли и да се обсъжда. Струва ми се, че доста преекспонираш нещата, вменяваш неща на хора, които не си виждал и чувал и по този начин нагнетяваш напрежение тук, във форума.Jordan_13 писа: Що бе, Мещер? Партийното строителство не го ли правехте вие, на сбирките, начело с Алти, Парата и Войнов?
Измислянето на обидни епитети не ти е силна страна.
Не, това не съм го измислил аз, ама ми хареса като псевдоним. Хич не ми се занимава с вас, честно казано, нито искам да ви обиждам, нито да ви чувам.
За мене дори модерирането не е решение, а банирането - бързо, лесно, удобно средство, да не се занимаваш с любовни обяснения по цял ден.
То затова не ходя на сбирки, нали разбираш. Какво напрежение? Форума не е място за любовни срещи. Ти, като искаш се гушкай с Мещера. Не, че не го нарече лъжец, ама щом си решил, че е обратното, твоя си работа.Миро писа:
Доколкото съм запознат само Войнов приказваше за партия, всички останали от сбирката, на която и аз бях, категорично отхвърлиха изобщо да се поставя такъв въпрос, та камо ли и да се обсъжда. Струва ми се, че доста преекспонираш нещата, вменяваш неща на хора, които не си виждал и чувал и по този начин нагнетяваш напрежение тук, във форума.Jordan_13 писа: Що бе, Мещер? Партийното строителство не го ли правехте вие, на сбирките, начело с Алти, Парата и Войнов?
Вероятно обръщаш палачинката заради, оня твоя, другар Чорбаджака. И него бих го банирал.
Ами, хич даже не са смешни правилата, а спазването им ще доведе до яснота във темите. Ето настоящата тема , от една наглед най-обикновена тема със едно най-обикновенно съобщение се превърна за нула време в битпазар.Щото техническите правила са смешни: "пиши само по темата...
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.