Предстояща промяна

преди 17 години 9 месеца #32948

Миро писа: Данчо, модераторите управляват форума(ако използвам една аналогия-те са канският съвет), затова казвам, че те са всъщност нагледният пример за всички останали. По това как те пишат, как те спазват елементарните технически правила ще се водят всички останали.
И много ясно, че правилата не са само технически , а и идеологически и да, прав си, че те са много по-важни. Казвал съм го и ще продължавам да го твърдя-БАН-а нека да бъде последната мярка, преди нея има и други начини да откажеш някого да пише. И то без да му кажеш и думичка.

Да де, за това пак ти казвам, че САМО ВРЕМЕННО УПОТРЕБЯВАМ СИЛА, след това не ме търси. От вас, зависи, колко дълго ще продължи това. Решението на Админа за нов сайт е великолепно.
Ще спра да употребявам сила, ако се създадът идеологически правила, щото вече 2 години се наситих на изстъпления, затова Бана за мене е правилното решение. Не се пилее енергия в обяснения, нито в пререкания.
Мисля, че за идейни изстъпления и провокации, направо Бан, без никакви обяснения. А те са много чести тука.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 9 месеца #32950

anti666 писа:

Миро писа:

И още нещо, Миро, това, че вие сте решили нещо, не значи, че сте спряли действието му.

Данчо, това не го разбрах -какво сме решили и кое действие не сме спряли?

Миро, верно ли не разбираш? Ами след като сте му отказали от какъв чеп е предлагал на Мещера това ченге партийни постове? Откакъв зор са споделяли неща от Движението, свойства на Розетката и т.н. Откакъв зор и онзи ще му пише, че "въпреки намесата му, движението му харесвало".

Това вече е съвсем друго нещо- ние ОТКАЗАХМЕ категорично и с това се сложи точка по този въпрос. По-нататък единствено Мещера и предполагам Ангел са имали вземане-даване с Войнов. Исках да кажа, че употребата на "Вие, които строихте партия" не е никак уместно. Така се лепва етикет на хора, които не го заслужават.

преди 17 години 9 месеца #32951

Тук има явен, директен опит за узурпация от тия негови аверчета и то зад вашия гръб също. За Режисьора, баннат от лошите админи пък няма какво и да обсъждаме.

Честно казано не виждам такъв опит за узурпация, защото е ясно, че няма да успее.
А кого имаш пред вид като казваш "Режисьора"?

преди 17 години 9 месеца #32952

Миро писа:

Тук има явен, директен опит за узурпация от тия негови аверчета и то зад вашия гръб също. За Режисьора, баннат от лошите админи пък няма какво и да обсъждаме.

Честно казано не виждам такъв опит за узурпация, защото е ясно, че няма да успее.
А кого имаш пред вид като казваш "Режисьора"?

Има предвид Парадокс.
В желанието си да изнесем цялата история с Войнов и да се прекратят по-натаъшните инсинуации /точно това е думата/,се превърнахме в узурпатори,кариеристи и квото там още се сетиш.Пак казвам-нелепост някаква,която насочва моята и сигурно още на доста хора мисъл в посока да се питам какво точно цели Анти 666.

преди 17 години 9 месеца #32953

Ще спра да употребявам сила, ако се създадът идеологически правила

Е да, но и със сила не се създават правила, защото тогава се получава диктатура. Ето например ти си готов да дадеш БАН на Чорбаджийски и защо? Защото казва, че Тангра е бил жив човек? Извинявай, но за такова нещо ще бъде смешно да се палиш чак толкова. Освен това той има точни попадения, например това за Баорг и само заради него си заслужава да пише. Да не мислиш, че всичко, което ти пишеш е ясно на повечето четящи? Не разбира се и затова трябва спокойно и кротко да обясняваш защо смяташ, че е така, а не да искаш безпрекословно да повярват в твоята истина.
Иска се много говорене, Данчо, общуване, диалог с всеки, който е влезнал тук да чете, а не на всяка втора дума да се иска БАН . Знанието е сила, когато се осъзнае, а не когато е наложено . Един път осъзнае ли се- по-нататък то започва да се прилага и чак тогава Сарактът може да стане реалност.

преди 17 години 9 месеца #32954
Мещер, за историята с Войнов вие с Ангел сте си виновни, задето го натресохте на Движението, така че - оправяйте се както искате. За режисьора-Парадокс, ако това е имал предвид Анти, не мога да имам мнение, защото просто не знам нищо.

преди 17 години 9 месеца #32955
Така е,както казваш,Миро.

Сега по темата и за моето съмнение.
Знам,че Админ ще отговори на въпроса ми и затова,преди да е отговорил,да вметна още нещо.
Ако погледнем от другата страна въпроса с новите регистрации ще стигнем до извода,че новорегистрираните участници вече ще са тези,които наистина ги е еня за Движението.Тези,които участват с Дух и Сърце.
Но така представеният начин за ново регистриране дава или вменява в някаква степен елемент на задължителност.Този елемент ме притеснява-как ще бъде приет от най-свободолюбивите и бунтарски настроени Българи.
Не е ли по-добре,и ще представлява ли техническа трудност да се проверят всички регистрации и да се елиминират банираните,направените през прокси и тези,които са стари и не участват въобще в сайта /за по-старите от шест месеца беше предложил Парадокс/.Защото съм сигурен,че от тези 1610 регистрации доста сериозен процент са ...невалидни,най-малкото.
След тази проверка,на останалите да се изпрати едно ЛС,с коеито да се уведоми участника за предстоящата промяна и за действието,което той трябва да предприеме,ако иска да участва отново.
С този подход ще се покаже едно уважение към всяка една личност и елемента на задължителност ще бъде обяснен и ще се възпреме нормално.

преди 17 години 9 месеца #32958

Миро писа:

Ще спра да употребявам сила, ако се създадът идеологически правила

Е да, но и със сила не се създават правила, защото тогава се получава диктатура. Ето например ти си готов да дадеш БАН на Чорбаджийски и защо? Защото казва, че Тангра е бил жив човек? Извинявай, но за такова нещо ще бъде смешно да се палиш чак толкова. Освен това той има точни попадения, например това за Баорг и само заради него си заслужава да пише. Да не мислиш, че всичко, което ти пишеш е ясно на повечето четящи? Не разбира се и затова трябва спокойно и кротко да обясняваш защо смяташ, че е така, а не да искаш безпрекословно да повярват в твоята истина.
Иска се много говорене, Данчо, общуване, диалог с всеки, който е влезнал тук да чете, а не на всяка втора дума да се иска БАН . Знанието е сила, когато се осъзнае, а не когато е наложено . Един път осъзнае ли се- по-нататък то започва да се прилага и чак тогава Сарактът може да стане реалност.

Точно така. Защото казва, че Тангра изначало е бил жив човек. Мъдреци, които носят име, производно от прозвището на Българския Бог, може да е имало много. То и сега има Таня, Танко, Денко и т.н. Преди е имало и Деоспор. Но да се каже, такова нещо, колкото и хубави мнения да е написал преди това - БАН и никаква милост. Защото това е покушение. Даже си мисля, че е подигравка, и то преднамерена подигравка. Точно така звучеше. Хайде, това с Баорг, да го приемем и аз там не реагирах. Реагирах само за шестоъгълника, защото Овалът е първия израз на Абсолюта като Сътворител. Публикувахме и снимки, цяла тема имаше по тоя въпрос, в който го разисквахме, Иван се включи и т.н. "Бао", като висша духовна сила, "Ба" като душа и дракон, съществуват, така, че хайде, да е живял прадед с такова име, може да се приеме, ама да се изпльоска подобна подигравка - сеч и никаква милост, пък нека да изглежда диктатура.
Свободата не значи някой да си развява своеволно байряка, особено, ако е дошъл за първи път на гости. Имаше една приказка навремето: "В наше село и керемидите бият".

Ние с тебе сме на диаметрално противоположни позиции. Според мене, много обяснения са за пазара. Колобърът Боян ясно го е формулирал: "Който говори, не знае, който знае - не говори!" Аз смятам, че в афористичния изказ, а не в дългите и протяжни обяснения е бъдещето. С две изречения се казва, ако не схване отсрещния, значи не е готов и не е нужно да се превръща форума в битак с дългите обяснения, на който той почва да прави контра със свои мнения и вертикалът се разводнява в хоризонтал. Когато дойде времето ще разбере. Ако се дава знание, то трябва да е концентрат, а отсрещния трябва да знае да си го разрежда, по свой вкус, спрямо своите рецептори. Ние не сме ресторант, където като дойде някой: "Заповядайте, какво обичате? Ама как го обичате: сладко. солено и т.н. и т.н. с гарнитура или без".
"Две изречения" - ако не разбере, няма нужда от повече обяснения, ако обаче почне да провокира или да изтъплява - БАН без право на помилване.

преди 17 години 9 месеца #32964
Йордане,има една книга от Карл Сейгън-КОНТАКТ.В общи линии човечеството получава Послание как да построи машина,с която да направи контакт с другите светове.Интересното там е,че един свръхмощен компютър бе впрегнат да изчислява безкрайността в числото ПИ-3.14....
Незнам на кой си ден,на кой си километър от поредицата числа,се появава закономерност по двоичната система-точно определен брой нули и единици,която,преобразувана,дава...идеален кръг!...
Подписът на Автора.Та по отношение на овала едва ли трябва да има съмнения.Всички други геометрични фигури са производни нему.

преди 17 години 9 месеца #32966

Миро писа:

anti666 писа:

Миро писа:

И още нещо, Миро, това, че вие сте решили нещо, не значи, че сте спряли действието му.

Данчо, това не го разбрах -какво сме решили и кое действие не сме спряли?

Миро, верно ли не разбираш? Ами след като сте му отказали от какъв чеп е предлагал на Мещера това ченге партийни постове? Откакъв зор са споделяли неща от Движението, свойства на Розетката и т.н. Откакъв зор и онзи ще му пише, че "въпреки намесата му, движението му харесвало".

Това вече е съвсем друго нещо- ние ОТКАЗАХМЕ категорично и с това се сложи точка по този въпрос. По-нататък единствено Мещера и предполагам Ангел са имали вземане-даване с Войнов. Исках да кажа, че употребата на "Вие, които строихте партия" не е никак уместно. Така се лепва етикет на хора, които не го заслужават.

И после точно от тези хора започнаха да идват оплакванията и редовните предизвикателни постове, които отваряха работа за гумичката. В лп Елтимир дори ми се оплака, че Войнов имал големи контакти с Русия, а ние сме го отрязали. Тогава и аз за първи път чух това име. Т.е. за мен този човек, въпреки категоричния ви отказ не е спрял да чекне за партийната идея. Така че това не са маловажни неща. Защото те са директен повод за ежедневните проблеми, които имаме с провокативни мнения. Да са новодошли - бан и толкова, но със стари участници - не е толкова лесно.
А вече гвоздея на програмката - удрянето на сайта, сигурно и това е параноя. Такава параноя, че едвам успяхме да го възстановим, включително с още финансови средства. И не ми разправяйте, че е направено от някой си случаен или от Ташко Танкиста. Аз си оставам на предишното мнение.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.