Предстояща промяна

преди 17 години 9 месеца #32982

Dimitar_II писа: След последните дискусии за това дали да има правила и какви, аз оставам с впечатлението, че за новия форум се търсят хора които са готови да си завържат очите и други да ги водят на сляпо и нещо още по-опасно да приемат за нормално да им се трият мненията само защото са в конфликт с разбиранията на малцина.
Да живее новата велика инквизиция !

Точно така. Добре е да си завържат очите, за да могат да започнат да гледат с вътрешните очи. Наистина има нужда точно от такива хора. Иначе от останалите - критици и демократи - с лопата да ги ринеш.

(Послеслов. Едип цар, дори си ги избоде, когато уби баща си и преспа с майка си.)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 9 месеца #32983

anti666 писа:

Dimitar_II писа: След последните дискусии за това дали да има правила и какви, аз оставам с впечатлението, че за новия форум се търсят хора които са готови да си завържат очите и други да ги водят на сляпо и нещо още по-опасно да приемат за нормално да им се трият мненията само защото са в конфликт с разбиранията на малцина.
Да живее новата велика инквизиция !

Това е още един постинг, който си плаче за гумичката. Но виж, ако реши Dimitar_II да обсъдим повече неговата идея за торсионния ефект в обществени групи и дали е приложима тук - нека пусне тема ако иска, разбира се.

Много лесно вадиш гумичката, anti666, а не се сещаш, че точно по този начин потвърждаваш мнението на Dimitar_II. Диктатурата не е добро решение в никоя област на живота, това вече и исторически е доказано.

преди 17 години 9 месеца #32985
На участника Мещер, ще му бъде изпратена персонлана покана за пререгистрация, когато му дойде времето, за да не се чувства пренебрегнат.
Не мисля,че съм заслужил тази ирония,която се поде веднага от други участници.

Още един въпрос-готов ли е напълно форума към новият сайт-като структура?
Питам,за да избегнем предложения от техническо естество,ако вече всичко е готово.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.