Архивиране и освобождаване на дисково пространство
А сега продължението, съжалявам, че е кратко, времето не ми достига. Следобяд ще опитам да допиша и останалото:
Случи се обаче друго. От една страна Биляр демонстрира невероятна наглост, като се престори, че напомнянията не се отнасят до него. От друга страна някои иначе читави хора, явно подведени от хубавите му писания, почнаха диалог. Тя опаковката на много стоки е красива и лъскава, но какво съдържание се крие под красивото и лъскавото? Тогава поставих въпроса ребром: в този сайт няма място за двама ни едновременно. Или Биляр ще си отиде, или аз ще си тръгна. Твърде горчив е опитът ми с Мирчева, за да го забравя и да пренебрегна поуките.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
В тази връзка бяха думите ми, отправени към Йордан. Вярвах, че той ще разбере. Излъгах се, Йордан не разбра. Стана дума за способността ми да усещам емоции от огромни разстояния. Нужни са ми само две-три думи, написани от някого и ако се съсредоточа достатъчно, улавям пълното му емоционално състояние в момента, в който ги е писал. Та в тази връзка усетих, да кажем неприязън към мен. Това беше и причината да почна да трия своите текстове. Ако е за пръв път, да не обърна внимание. Но вече години наред срещу мен се изливат всякакви помии. Не знам някой друг, срещу когото специално да са правени два блога. Това бяха блоговете „На гости при ЛЕМС” и „Разобличенията на Биляр”. Нямам вече нито сили, нито нерви да се занимавам с билярчета, с лемсчета, със самовоинчета и с всякакви подобни вредни насекоми. Така че, ако някой иска да се занимава с тях, аз си вземам шапката и си тръгвам. Копирах малка част от гадостите, за да видят всички за какво става въпрос. Какво сложно има? Или няма да допускаме насекоми сред нас, или аз си заминавам. Вярвам, че имам право да го направя. Когато написах и пуснах „Парад на измяната” вярвах, че поне с това ще свърши. Излъгал съм се. Аз обаче мисля, че има много по-важни битки и този път няма да хабя нерви и сили да воювам с насекоми. Който иска да го прави, негова си работа. Ако пък някой си въобразява, че насекомите могат да бъдат опитомени, да опита. Аз нямам такова намерение.
Остава Запознат, той също не пише, но пък е админ. Виж, това вече е проблем
Ако нещо бъркам-поправи ме, но до тук аз така разбирам нещата по твоите обяснения.
Сега ще направя каквото ми е по силите да се махна от България. Не знам дали ще успея, но се отвори малка пролука. Ще направя каквото зависи от мен, пък накрая ще стане каквото е писано.
Това ми напомни за намесата на някои хора в една тема включително и теб. Задръстихте темата с негативизъм при положение, че помолих хора с такава нагласа да отбегнат да пишат там.Елтимир писа: ...Проблемът е, че провокаторите провалят много полезни начинания. Провокаторите дезорганизират хората, объркват ги, плашат ги, обезокуражават ги. И в крайна сметка нищо не става. ...
"Бяха" ... значи сега не са, така ли? Питам, за да разбера дали правилно схващам думите ти.Елтимир писа: Дари и Антиджу бяха на моя страна.
За провокаторите във форума - не намирам, че някой се впечатлява от техните твърде редки изяви, не забелязвам никаква дезорганизираност сред членовете на форума. Друг е въпросът ти самия какво очакваш, когато изобличаваш някой от силните на деня, не знам защо мислиш, че сто човека тук ще рипнат и ще засипят аудиторията със закани и псувни, но без факти. Фактите са у теб, Ангеле и на теб се пада изобличаването на тези другари. За всички останали остава информацията за истинското положение на нещата, тази информация, която ще промени осъзнаването, а нали то е важното в момента.
Интернет пространството е залято от такава информация, Ангеле, тя не е само тук, при нас и можеш да бъдеш убеден, че тя си върши своята работа. Разбирам ти и умората, разбирам ти и недоволството от това, че нищо не се променя, разбирам те и тогава, когато така ти писва, че ти иде да зарежеш всичко(даже и идея си нямаш до каква степен те разбирам...), но промяна има, само че е още невидима за повечето, защото още не се е материализирала.
От мен толкова
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.