Архивиране и освобождаване на дисково пространство
А ти защо не приемеш, че аз вече го знам. Способностите не се мерят. Кой каквито способности да има, никога няма да са му достатъчни, за да види всичко.Елтимир писа: Грешиш, Йордане. Най-плодотворните периоди в моя живот са били тези, през които съм оставал сам. Ако не броим близките хора край мен, разбира се. Книгите, които съм написал, не съм ги писал на маса сред шумна компания. Нито в паузите между два Интернет поста. И не става дума за приятни и неприятни личности, а за нещо съвсем различно, което не си разбрал. Притежавам една способност, за която отчасти съм споделял пред ограничен брой хора. Понякога усещам и виждам повече, отколкото околните допускат. Защо не приемеш, че знам нещо, което предстои да научиш след доста време? Няма да обяснявам повече.
Ако някой тук е неискрен спрямо всички, мами, служи на други сили и вреди, вярвай ми, той ще си плати, ще си плати за всичко, до последната стотинка.
Така, че нека оставим админите на мира. Както навремето беше писано във Ведите:"нека и той премного да не се радва, защото тя, съдбата, за всекиго точи брадва".
Нали разбираш, тази брадва е двуостра.
Както споменах и преди, ударите тази година ще са върху човешкия фактор. Ако някой предава Българската идея, ще си плати, независимо каква земна власт притежава. Не притежава небесната.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Аз предлагам пък още един вариант. Да си кажеш, които хора, ти са тук неприятни и ние ще се махнем. Ще се обградиш с необходимите ти личности и ще бъдеш спокоен и доволен. Всички властови механизми на сайта, ще са в твоите ръце.
Щом Запознат е пак от "оная група", то вероятно и аз съм там и още редица други.
Като се махнем, ще дойдат тези, с които ще можеш да работиш добре и най-вече, ще ти обърнат необходимото внимание. Те и сега напират за това.
Тогава надявам се, вече няма да има кой да ти пречи, няма да съществуват "групички", срещу които да се бориш.
Абсолютно несъгласен!Неизпълнимо!
В другата част на поста ти,Йордане,има много истина.
В един американски щат бяхме наели една къща за лятото близо 10 човека българи. Всеки месец по някой напускаше къщата намирайки си алтернативно жилище и оставяйки останалите замислени как да покриват и неговата част от наема за напред. Едно момиче със звучно турскоезично име един ден ни обяви че се изнася. Причината: Била оставила пари в нейната стая и изведнъж изчезнали. Каза, че знае кой е бил и заради него напуска къщата (да бяхме точно като в Биг Брадър), като не ни каза кого подозира и ни остави всички замислени, кого визира. Чувството е доста неприятно, тъй като всеки си мисли че подозират него, а да живееш с идеята, че те подозират за нещо толкова подло си е гадно преживяване. Ставащото в тоя форум ми напомни тая случка.
Кого обвинявам и за какво? Знаете прекрасно. Обвинявам една групичка, която вече години работи против нас. При това работи доста професионално. Конкретно обвинявам Силвия Мирчева. Последната нейна намеса бе чрез онези хитлеристчета, чийто представител тези дни бе така наречения „багаин”. Обвинявам Димитър Радев. Обвинявам лицето с никове Биляр и violence. Горчивият опит ме научи с такива да не влизам в никакъв контакт, да не разговарям, да не завързвам диалог. Такива се държат на разстояние, на възможно по-голямо разстояние. Многократно съм го подчертавал, само че никой не го е прочел. Някои помнят как с две-три писъмца Мирчева съумяваше да променя мислененето на хората. Това са технологии, разработвани на твърде високо ниво, за да им се противопостави човек лесно. Сега техният удар беше особено силен, макар едва ли някой да го осъзнава.
Пред себе си имам два варианта. Да млъкна и повече да не се обаждам или да направя пълен анализ на случилото се. Избрах второто, така или иначе ще трябва да го направя. Само че ще се наложи да изчакате няколко часа. А после, после едва ли ще има нещо. Спомнете си последния ник, с който Димитър Радев влизаше тук, вижте легендата и ще разберете какво казвам. Сега сядам и почвам да пиша. Като завърша написаното, ще го пусна.
Преди да се включа в Интернет през септември, имах пред себе си два варианта: да пусна обширни, изчерпателни материали или да пусна дискусия с кратки подсещания. Избрах второто. Започнах двете теми – „Политическа есен” и „Грузия”, които по мое мнение бяха най-важните. С „Политическа есен” исках всички да разберат какви са истинските причини за положението в България, и оттук да тръгнем към търсенето на възможности за промяна. А пък събитията в Грузия бележат огромна промяна в света, и тази промяна ние би трябвало да се съобразяваме. Когато човек е наясно какво предстои, той много по-лесно взема правилното решение. Дотук добре.
Само че се наложи да се включа в темата „Милиция”. Включването бе продиктувано от крайната нужда да отстраним един тип, който твърде активно работи против нас – Павлин Димитров. Трябваше ми съвсем малко съдействие, за да се справя със задачата. Бях готов да изнеса главната част от битката, но данните, които изнасях трябваше да бъдат разпространявани навсякъде и непрекъснато из Интернет. Нищо повече. Трябваше да стане скандал, огромен скандал. Дори изнесеното дотук е достатъчно за отстраняването на Павлин от поста му, обаче аз имам още данни в резерв. Знаех с какво се захващам, давах си сметка за трудностите, но пък имах ясното съзнание и за своите възможности. Само че, както вече казах, трябваше ми и мъничко съдействие. Не го получих в степента, в която очаквах. Запитах се за причините и почнах да наблюдавам внимателно. От опит знаех, че когато се включа в Мрежата, глутницата ченгеджийски псета почва да се събира. Не се наложи да чакам дълго.
Пръв се появи Митето Радев. Не тук, а във форума на „Атака”. Не беше трудно да го отблъсна. Димитър Радев далеч не е в онази форма, в която беше някога, преди да се разболее. После пратиха Мършата, Ташко или не знам кой от тях. Сондаж, нищо повече. И сондата изхвърча, преди да успяла да сондира. Тогава забелязах Биляр. Той имаше наглостта да дойде със стария си ник violence, не беше никак трудно да го идентифицирам. Знам, че Биляр има огромно самочувствие, че е един надменен тип, изпитващ презрение към своите събеседници тук. Освен постовете му, съм прочел достатъчно негови писма и ЛС до други хора, мога да преценя. Биляр ми напомня на оня „Цар” от кампанията на Мирчева. Не се наемам да твърдя, че са едно и също лице, но във всички случаи много си приличат. Само ще подсетя, че „Царя” се оказа евреин. Севар го беше разкрил и ми бе пратил пълните му данни. И така, Биляр влезе тук с огромното си самочувствие и се зае да работи. Какво точно вършеше, не знам. Но беше пределно ясно, че не влиза току-така.
Предишният път, през май или юни беше достатъчно да копирам част от негово писание, за да се измете. Тогава не разкрих кой е. Само копирах текста и попитах дали случайно авторът на този текст в момента не се намира тук. Биляр излезе и повече не досаждаше. Поне докато имах Интернет. Този път се показа по-нагъл. Написах, че Биляр и violence са едно и също лице – никакъв резултат. Като в същото време започна да пуска доста смислени и разумни постове. Ако беше някой друг, щях да го поздравя. Само че един откровен враг няма как да ни мисли доброто. Разбира се, че ще пише хубави неща, иначе как ще спечели доверие? Крайната му цел обаче просто не може да бъде хубава. Той е пратен да руши, не да гради. Вече имах случай да пиша, че Радев и Мирчева работят заедно. Подозирам, че към същата група принадлежи и Биляр. Въпреки, че по-късно го отрече, той взе твърде активно участие в блога на ЛЕМС, пазя неговите писания там. И тъй като бях наясно с опасността, стигнах до извода, че решението е с такъв да не се влиза в диалог, да не се спори, да не се разговаря. Нещо повече. След като знам методите на Мирчева, след като знам нейната склонност да работи преди всичко с ЛС и с писма, имах твърде сериозни основания да подозирам, че Биляр използва същите методи. Целях едно-единствено нещо, Биляр да бъде изгонен, а ние да си продължим нашата работа.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.