Архивиране и освобождаване на дисково пространство
Един начин, който виждам е всеки един от нас писал тук, да поизмете мнения, теми и снимки, които смята за не толкова важни или вече меродавни, така че да се освободи дисково пространство. По този начин няма да има сърдити хора към админите, ако го направят те. Гледам, Елтимир вече е захванал този почин, макар да не го намирам за най-добър, защото точно неговите материали са в основата на сайтa и трябва да останат.
Преди това може да се архивира цялата информация досега и да се пусне на един безплатен сървър с препратка оттук. Така всеки, който иска, може да отиде там и да прочете пълната информация за последните 2-3 години. Всъщност тази идея не е само моя и смятам, че е крайно време да бъде приложена. Наскоро Jordan_13 се опита да качи уникални снимки от вила Армира и не успя именно по тази причина. Става дума и за други материали, свързани директно с българското тенгрианство, които при тези промени могат да намерят място тук. Нека админите да изчислят колко място ни е необходимо да освободим и да вземем да поизчистим малко дома си.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Извинявай, ама това са словесни и мисловни лупинги, дето ги правиш. Какво точно "внимание" искаш да им се обърне. На комуто е нужно, той си ги чете. Всичко на тоя свят прехожда. Един материал си изпълнява ролята за дадено време и след това отстъпва място на друг. След време по един или друг начин, този, който го чете или го е чел се връща пак към него.Елтимир писа: Готов съм да изтрия абсолютно всичко, качено или написано от мен. Стига да ми се даде възможност. И не е вярно, че моите материали са в основата на този сайт. Отдавна вече никой не им обръща никакво внимание. Така че наистина е най-добре те да бъдат изтрити. А аз повече няма да вземам участие в дискусиите, нито ще давам предложения и мнения. Не желая да бъда натрапник. Така че който има възможност, да изтрие материалите ми. Нямам нищо против.
Не може да очакваш под всеки материал да тече бурна дискусия непрекъснато.
Внимание към материалите ти има, но към автора им внимание не се вижда че има.Елтимир писа: Готов съм да изтрия абсолютно всичко, качено или написано от мен. Стига да ми се даде възможност. И не е вярно, че моите материали са в основата на този сайт. Отдавна вече никой не им обръща никакво внимание. Така че наистина е най-добре те да бъдат изтрити. А аз повече няма да вземам участие в дискусиите, нито ще давам предложения и мнения. Не желая да бъда натрапник. Така че който има възможност, да изтрие материалите ми. Нямам нищо против.
Аз претенции нямам към никой и нищо. Не ми е нужно името ми да стои под материали, които не съм писал. Ако все още имаш желание да триеш свои материали ти предлагам да започнеш от изпратените броеве на вестници, както и от книгите на хора, които не те подкрепят и не споделят твои мнения. От тук нищо няма да бъде изтрито.Елтимир писа: В такъв случай махни моето име под тях и напиши своето.
С уважение:
Админа
Аз предлагам пък още един вариант. Да си кажеш, които хора, ти са тук неприятни и ние ще се махнем. Ще се обградиш с необходимите ти личности и ще бъдеш спокоен и доволен. Всички властови механизми на сайта, ще са в твоите ръце.Елтимир писа: Мисълта ти не е много ясна, ама карай. Знаеш, че ми е отнета възможността да трия. Затова ти предлагам друг вариант. Просто ми наложи БАН, та да се знае какво е отношението към мен и някои хора да не се чудят защо така се получава. А ти спокойно можеш да махнеш и вестниците, и каквото прецениш. И каквото ти подскажат по GSM-а. Да не продължавам, ти прекрасно разбираш за кого и за какво говоря.
Щом Запознат е пак от "оная група", то вероятно и аз съм там и още редица други.
Като се махнем, ще дойдат тези, с които ще можеш да работиш добре и най-вече, ще ти обърнат необходимото внимание. Те и сега напират за това.
Тогава надявам се, вече няма да има кой да ти пречи, няма да съществуват "групички", срещу които да се бориш.
В крайна сметка, не всеки човек може да понесе самотата, за нея трябва и малко достойнство и духовна пълнота. Така, че не те упреквам, че не можеш да бъдеш сам, упреквам, те, че не си го казваш в прав текст и създаваш поредици от мисловни и словесни финтове.
Запознат не ти е виновен, нито някой друг, виновен е Елтимир в самия Елтимир. Там е проблема. Един участник в една тема беше писал точно за това, а беше упрекнат от други, че пише фантасмагории. Ти си живото доказателство, че той не фантазира.
И не приемай пак, че ти правя зло. Най-голямото зло на Алтимир е създадено от самия Алтимир.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.