Знае ли някой за тия? Паравоенна организация "Войни наТангра"
"SS__DUNAV
ЕЙ ГОВЕДО, Mar 13 2008, 12:31 PM
Delete Post Quote Post
Група: Потребители
Съобщения: 5
Дата на регистриране: 12-March 08
ЕЙ ГОВЕДО! ЩЕ НАПЪЛНЯ ПУТКАТА НА ЖЕНА ТИ С ЛАЙНА И ЩЕ Я БЛИЖЕШ ВМЕСТО СЛАДОЛЕД! АЛКОХОЛИЗИРАН ПЕДАЛ ИЗПЕРКАЛ!!! smil4334a62fd4260.gif smil4341944e6b0c8.gi"
Ако някой знае как, нека прехвърли снимките от галерията които пуснах, в текста от форума. Ще ми се нещата да са по-прегледни. Благодаря предварително.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Ние всички ще се радваме ако се разкараш заедно с глупавата ти русофобия.Atil писа: Повече в този Долнопробен Руски Кенеф(Сайт)наречен "Войни на Тангра" няма да Поствам тука Вони на Славянска Оборска Тор.
Ако пък решиш да останеш (недей бе!) и админите проявят снизхождение, ето -Йордан се е наел с трудната задача да те обучава на добри обноски и уважение към българите, към които явно и не принадлежиш. Това не пречи разбира се да си тенгрианин.
Как му ВЕРВАМ!!,А?!
Не е истина просто,че го оставихме да мърси...
Е, нали трябва първо да си покаже рогата и да имаме основание за да го изгоним.Мещера писа: Не е истина просто,че го оставихме да мърси...
Ей, днеска какъв ден. Двама бяха изхвърлени за няма и час. Нещо се активира колорадския бръмбар. От затоплянето ще е.
Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 14.3.2008, 1:10
"SS__DUNAV
ТИ СИ ПОДЧОВЕК !!!, Mar 13 2008, 11:43 PM
Delete Post Quote Post
Група: Изгонени
Съобщения: 12
Дата на регистриране: 12-March 08
А за елти-алкохолика празника е 2 февруари..това всички го знаем!
Честито на патерици!!
Да живей СС-дивизия Дунав-Русе, която ще освободи България от
подчовеците !!!"
Провокации ще има и занапред. Лично аз няма изобщо да влизам в диалог с такива. Вие както искате.
Но според мен трябва да се обърне внимание на няколко неща:
Първо, той гарантирано не е Пепчо с фадромите, и не е ревльото от Русе. Няма да се впускам в доказателственна част, просто приемете, че е така.
Това значи, че е някой друг.
И ако не лъже в постингите си (до доказване на противното аз съм склонен да му делегирам доверие за това) момчето не се занимава само със щракане по клавишите, но и е пристъпил към някакви активни действия, които днешният, извинете за израза, "закон" вероятно определя като криминални престъпления на расова и етническа основа. То ест, той не е страхливец. И ако не лъже и за бала си от завършване на висшето си образование, определено не е тъп и полуграмотен скинхед, който по-скоро ще оцапа една идея, откоклото да я прилага.
Мисълта ми е, че ако му се свали бана и се започне диалог с него, даже и на ниво ЛС, ще може да се изясни източника на агресията му към много от потребителите тук. Може той да е жертва на точно такова недоразумение (както вие го припознахте последователно като Пепчо и като мършалчето) и по някакъв нелеп начин да се е генерирало това криво отношение от негова страна.
Атил може да е краен човек или поне засега да се изявява като такъв, но на мен лично ми се струва, че е по-интересно да се видят мотивите на поведението му, и ако те са омраза в името на омразата към инакомислещите на базата на принципа, че инакомислещите и несимпатичните трябва да се мачкат, значи, е клиничен случай.
Но нещо ми подсказва, че нещата едва ли са толкова прости.
Все пак чел е много, и в основните позиции разлики нямаме. Остава да оправим (или поне да се опитаме) междуличностите, ако търканията са от недоразумения.
Аз поне така мисля.
Вярвам, че мога да се занимавам с нещо много по-полезно, отколкото да споря с провокатори.
След изцепките на МВР с пребити или задушени арестанти из участиците, шефовете им решиха за поизчистят малко имиджа си с активно мероприятие. Както се казва с един удар два заека. По новините наблюдаваме как лично ботевградския "приятел" на Елтимир, Павлин Димитров спасява заложници от "лоши националисти". Става дума за Атила. Какво сам му правили, с какво нлп са го оллъчвали - само той си знае. Помните случая с Даниела Терзийска, майката, която си "призна, че убила собственото си дете, само и само режима на Костов да си спаси главата. Този пък искал да говори с някой си, дето искал да блъсне гаджето му. Не че с оръжието, което има не би могъл да си се види с него, без да отвлича автобуси.Jordan_13 писа: Моите действия не се Ограничават само да писане във Форуми а се Проситрат
и ще се Простират в Бъдеще на много Мащабни Плоскости.
Като му дойде времето ще разбереш кой съм, гледай само да си от Моята(Българската) страна на Барикадата а не като като едно Генетично Увредено Славянофилче от постта над мен,според което Руските и Сръбските Славянски Свине и Крадливите Гръцки Етиопски Педерастки Цигани са наши "Потенциални" съюзници.
Трябва да ти кажа, че ние тука се напикахме от страх![]()
Сега лафовете за славянските свине и гръцките цигани се изтъркаха вече. Объркал си адреса, тука няма такива. Мога да преброя колко пъти употребяваш тоя термин във всеки твой коментар, за да си направиш сам извода за собственото си богато фундаментално речниково многообразие.
Твоите действия не се ограничават... и се простират в много бъдещи мащабни плоскости...
Внимавай с плоскостите - хлъзгането и оливането по тях. Могат да се окажат безкрайни, а твоя ум, твърде ограничен, за да ги разбере. Тогава, ще чуеш: "тряс", лампичката ще светне за последно и ти ще се озовеш в клиниката за шизофреници, край село Паталеница, Пазарджишко.
Ще ти дойда на свиждане, щото там има и старо българско светилище.
Но Бойко Ганчевски, бившия шеф на института по психология към МВР, където се правят психопрофилите на всички несъгласни с комунистическия режим си го каза в прав текст. Трябвало МВР да контролира дейностите по форумите, за да не ставали такива работи. Тук чак водещия се смути и измънка нещо като "не му е тук мястото да обсъждаме това"
Контекста е ясен. След като ясно се разграничихме от този Атилов, той и веднага спря да пише от името на Воини на Тангра. От горния институт видяха, че тяхната няма да я бъде. Сега пък го изкараха нещо към ВМРО.
Въобще работата е чиста и проста. Като къпан милиционер.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.