Знае ли някой за тия? Паравоенна организация "Войни наТангра"

преди 18 години 5 месеца #25616
Данчо,ДЕ МОРИУС АУТ БЕНЕ,АУТ НИХИЛ!
С всичко останало съм съгласен.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 5 месеца #25618

Jordan_13 писа: Това е Танкиста.

Май си прав. С тези си постове той клепа истинския Атила от форума на БГ-нацоналисти, като се кичи с ника му, и нас. Танкиста не се понасят с Атила, а и тука му затворихме люка! Така, че действията му са "с един куршум, два заека"!
Някой виждал ли му е очичките на ираноида-танкист?

преди 18 години 5 месеца #25620
ираноида-танкист?

Да не обиждаме все пак братовчедите-персийци...

преди 18 години 5 месеца #25628

Мещера писа: ираноида-танкист?

Да не обиждаме все пак братовчедите-персийци...

Според мен няма обида, защото танкиста защитава теорията, че Българите идват от Иран тук, а не са коренно население от Балканите.

преди 18 години 5 месеца #25683
Аз съм Atila от Форума на news.bg.

Проблем ли имате някакъв ?

Внимавайте как говорите за мен и моето Паравоенно Формирование да не го сполети някой от вас Съдбата на Малките Руски Славянски Беслански Копелета.

Ако сте Българи Арици Потомци на Рода Дуло Действайте, а не си чешете само езиците в този форум и не си Барайте Рязаните Патки ако въобще имате такива.
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Аз съм Българин наследник на Императорския Род ДУЛО.

Във вените ми тече Хуно-Българската кръв на:

Кан Атила-Баща на Кан Ирник,

Дядо на Кан Масгут,

Пра дядо на Кан Реан,

Пра пра дядо на Кан Боян,

Пра пра пра дядо на Кан Аскал,

Пра пра пра пра дядо на Кан Албури бащата на Кан Кубрат

Пра пра пра пра пра дядо на Кан Кубрат бащата на Кан Аспарух

Цялата земя от Москва до Казахстан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска.

Ние Наследниците на Императорския род ДУЛО ще прочистим Земите Български Арийски от:

Славянската, Турската,Чифутската и Римо-католическата Сган.

ЕДИН КАН--ЕДИН БОГ--ЕДИН НАРОД---БЪЛГАРИ

преди 18 години 5 месеца #25684

Atil писа: Аз съм Atila от Форума на news.bg.

Внимавайте как говорите за мен и моето Паравоенно Формирование да не го сполети някой от вас Съдбата на Малките Руски Славянски Беслански Копелета.

Ако сте Българи Арици Потомци на Рода Дуло Действайте, а не си чешете само езиците в този форум и не си Барайте Рязаните Патки ако въобще имате такива.

Аз съм Българин наследник на Императорския Род ДУЛО.

Във вените ми тече Хуно-Българската кръв на:

Кан Атила-Баща на Кан Ирник,

Дядо на Кан Масгут,

Пра дядо на Кан Реан,

Пра пра дядо на Кан Боян,

Пра пра пра дядо на Кан Аскал,

Пра пра пра пра дядо на Кан Албури бащата на Кан Кубрат

Пра пра пра пра пра дядо на Кан Кубрат бащата на Кан Аспарух

Цялата земя от Москва до Казахстан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска.

Ние Наследниците на Императорския род ДУЛО ще прочистим Земите Български Арийски от:

"Императорския Род ДУЛО" :-o :out:

преди 18 години 5 месеца #25688

Atil писа: Аз съм Atila от Форума на news.bg.

Танкист и какво като си Атила - май и този ти ник ще остане с един - два поста,а?

Ти не разбра че не ти е тука мястото , та продължаваш да се натискаш като бъхлива котка?

преди 18 години 5 месеца #25691
Какви славянски беслански копелета, бе изрод? Това бяха хладнокръвно избити осетински деца. Вземи се пообразовай и прочети малко какъв народ са осетинците. И спри да се представяш за някой от нас или за наследник на Дуло, ненормалнико! Или за това ти плащат, да спамиш навсякъде с името на Тангра. Писмото, дето си ми го пратил на лп директно отиде неотваряно в боклука. Бан за тоя на момента.

преди 18 години 5 месеца #25693

Дари писа:

Jordan_13 писа: Това е Танкиста.

Май си прав. С тези си постове той клепа истинския Атила от форума на БГ-нацоналисти, като се кичи с ника му, и нас. Танкиста не се понасят с Атила, а и тука му затворихме люка! Така, че действията му са "с един куршум, два заека"!
Някой виждал ли му е очичките на ираноида-танкист?

очите и рошава тъмнокоса глава - да. Надолу се беше закрил с някаква кърпа като бивш активист на Сендеро Луминоса, както сполучливо го бяха определили в други форуми.
Между другото, Дари, поздравления за прекрасните и съдържателни фотографии от Абоба (Плиска). Веднага ги копирах и смятам да ги дам като информация (с цитат за авторството ти) на няколко места, за да видим какво ще им е мнението. Хората се занимават с символика и петроглифи...за момента не желаят да се публикуват.

преди 18 години 5 месеца #25697
Не съм никакъв Танкиста или още по-малко онава Говедо от Севлиево мразещо Жените от блога на националистите

Като Чета коментарите в този Форум ми става ясно че 80% от Присъстващите тук са ******* ******* които си нямат и най малка представа от Историята , Настоящето и Бъдещето на България

Едва около 20% от Коментиращите тук са Истински Българи Арийци, Знаещи Своя Произход и Готови на Реални Действия за Ликвидиране на този 130 годишен Руско-Турски Кенеф създаден от Скапаните Руски Славянски Колохозници и Възстановяване на Истинската Българската Държава такава каквато е била преди около 630 години

Значителна част ** *** са Чифутски или Славянски Подлоги като Расате или Каракачанов

1.Псевдобългарската организация на Боян Расате се Финансира от Мръсния Чифут Сорос,а самия Расате си Изявява в Долнопробната Руско-Славянска Антибългарска телевизия на Руския Контрабандист на Оръжие Манджуков

2.Псевдо ВМРО-то на Скапания Влашки Комунистически Циганин Каракачанов няма нища общо с Истинското Българско ВМРО. То както и 99% от Партиите в България е Творение на БКП и Заграби Имотите на Истинското ВМРО но ще ги Връща с Лихвите

Знаете ли закона ТОРЕ,той се Отнася за такива като вас, Расате и Каракачанов които Лижат подметките на Славянските и Чифутските Свине.

Запомнете:

Славяните и Чифутите са ТОР за Земите Български Арийски

И ще Възстановим Империята на рода ДУЛО

Това съобщение е редактирано от Запознат на 11.3.2008, 12:07

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.