Знае ли някой за тия? Паравоенна организация "Войни наТангра"
Ако изключим прекомерната емоция и омраза, която се разлива на твърде широка територия (според мен поне), позицията на Атил е като цяло разбираема, въпреки, че не е изцяло споделена от мен.
Особенно ми харесва картата на Волжка България, която е доста по-точна от официално публикуваните.
Има ли откъде да я видим или дръпнем в естественния и размер?
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Знаеш ли, аз не бих искал да дръпвам картата, а бих му дръпнал един здрав бой. Ще му предоставя възможноста да си избере с коя от двете сопи, които имам да му начупя кухата тиква!Пламен Пасков писа: Има ли откъде да я видим или дръпнем в естественния и размер?
Анти666 по-горе добре го е казал по повод на този изрод. Прочети го пак. Този действа целенасочено чрез използване на такава информация да ни петни по нет пространството.Пламен Пасков писа: истината е, че той е чел и цитира някои интересни книги, като например Боно Шкодров, но формата, в който приподнася информацията, е трудносмилаем...
Ти чувстваш ли се да лижеш подметките на чифутски свине или да си чифутска подлога? Аз не! Питай Запознат за обидите които е изтрил от поста му. Аз ги прочетох.
Бан!
Първо не съм използвал никакви Обиди, това което е Изтрито от предишния ми Пост е "*********"- Точно какъвто си ТИ antijew.
Аз не Обиждам хора който не познавам за разлика от Мутирало Руско Славянско Селянче
С много от хората в този Форум имам еднакви Виждания по много въпроси и проблеми, но с по-различни подходи за Решаването им:
"Лозето не ще Молитва иска Мотика?-Ако ме разбирате какво искам да ви Кажа
Трето може да се срещнем с теб да видим кой кого ще спука от Бой - живея в района на Малкото НДК в София,ако въобще такъв като теб знае къде е това.
Повече с теб няма да се занимавам-- Нито си ми на Акъла нито на Образованието и трябва да Благодариш на Перун че си имал Привилегията да ти обърна макар и Незначително Внимание
ВАЖНО !!!!!!!!!!
Само до Българите Арийци
Пичове не съм дошъл в този Форум с лоши намерения спрямо който и да е от вас или към вашата организация като цяло.
Не знам защо е тази Злоба на НЯКОИ от вас към мен (не на всички), не съм ви обидил по никакъв начин.
Явно ме Бъркате с някой Друг, Вземете се Ориентирайте Правилно.
Аз съм този който пише в news.bg и аз съм този който пише само Истината, колкото и Болезнена да е за някои от Вас.
ЕДИН КАН--ЕДИН БОГ--ЕДИН НАРОД----БЪЛГАРИ
Atil редактирам ти поста за последен път.
Atil,Mar 11 2008, 04:42 PM писа: antijew
Първо не съм използвал никакви Обиди, това което е Изтрито от предишния ми Пост е "*********"- Точно какъвто си ТИ antijew.
Щом като повечето тук са **********, какъв го дириш тук?
Изпарявай се щом сме такива за теб!
Трето може да се срещнем с теб да видим кой кого ще спука от Бой - живея в района на Малкото НДК в София,ако въобще такъв като теб знае къде е това.
До София бих дошъл за по-важна работа от колкото да си цапам ръцете с теб!
София не е България. Ако беше от града в който живея на драго сърце бих пробвал кой-кого...още днес.
Пичове не съм дошъл в този Форум с лоши намерения спрямо който и да е от вас или към вашата организация като цял
Тука няма пичове, а ********* според теб така, че...
Атил, майтапа настрана (то си е твърде грубо за майтап, но нейсе), но ако искате да стане диалог, трябва да направите няколко неща, според мене:Atil писа: Не съм никакъв Танкиста или още по-малко онава Говедо от Севлиево мразещо Жените от блога на националистите
Като Чета коментарите в този Форум ми става ясно че 80% от Присъстващите тук са ******* ******* които си нямат и най малка представа от Историята , Настоящето и Бъдещето на България
Едва около 20% от Коментиращите тук са Истински Българи Арийци, Знаещи Своя Произход и Готови на Реални Действия за Ликвидиране на този 130 годишен Руско-Турски Кенеф създаден от Скапаните Руски Славянски Колохозници и Възстановяване на Истинската Българската Държава такава каквато е била преди около 630 години
Значителна част ** *** са Чифутски или Славянски Подлоги като Расате или Каракачанов
1.Псевдобългарската организация на Боян Расате се Финансира от Мръсния Чифут Сорос,а самия Расате си Изявява в Долнопробната Руско-Славянска Антибългарска телевизия на Руския Контрабандист на Оръжие Манджуков
2.Псевдо ВМРО-то на Скапания Влашки Комунистически Циганин Каракачанов няма нища общо с Истинското Българско ВМРО. То както и 99% от Партиите в България е Творение на БКП и Заграби Имотите на Истинското ВМРО но ще ги Връща с Лихвите
Знаете ли закона ТОРЕ,той се Отнася за такива като вас, Расате и Каракачанов които Лижат подметките на Славянските и Чифутските Свине.
Запомнете:
Славяните и Чифутите са ТОР за Земите Български Арийски
Цялата земя от Москва до Казахстан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска.
Ние Наследниците на Императорския род ДУЛО ще прочистим Земите Български Арийски от:
Славянската, Турската,Чифутската и Римо-католическата Сган.
И ще Възстановим Империята на рода ДУЛО
ЕДИН КАН--ЕДИН БОГ--ЕДИН НАРОД---БЪЛГАРИ
![]()
![]()
![]()
![]()
1. Да намалите или даже да прекратите с обидите и заканите към потребителите на форума. Такава тактика, особенно въвъ виртуалното пространство, не е довела никога до нищо добро и градивно в нито един от известните ми интернет форуми. Само го омърсява и принизява и предизвиква ответни действия от модераторите.
2. Да подходите с уважение към регистрираните потребители, първо, защото са хора, и второ, защото са българи
3. Заради това, че са хора и българи, да се въоръжите с търпимост към вижданията и тезите им, даже когато не сте съгласен с тях и мненията им се различават диаметрално от вашето. Постарайте се да докажете силата на вашата теза не с помощта на децибели, обиди и закани, а на добре аргументирани факти и данни. Виждам, че имате източници, които можете да цитирате.
Според мен - това е достойният начин.
Простете, ако съм прозвучал менторски.
Повече няма да се наложи да редактираш Поста ми, защото няма да се занимавам с това "Същество" с неустановен Пол и Произход наречено "antijew"
До г-н Пасков
Виждам че си Интелигентен Българин нещо нетипично за голяма част от Коментиращите в този Форум.
Кажи ми по кои Въпроси и Теми искаш моето мнение подкрепено с Аргументи и Източници.
До сега аз не съм Коментирал нито една тема.
Моите Коментари бяха по повод на Мненията на някои "Индивиди" с неизяснен Произход и Пол за моята Личност без дори да ме Познават или да са Чели нещо написано от мен.
Понеже виждам че си оставил Кординати за връзка в Русия и Украйна би ли ми казал какво е това Руснак иле Украйнец, това Порода Куче ли е ?
Няма такива държави Русия и Украйна още по малко такива нации, това е Киевска България или наричана още Черна България-Черното е означавало Северна посока.
Киевско-Волжка България след период на междуособици (855-921 г.) се разделя на Волжка България и Княжество Киев и Новгород(Бъдеща Русия и Украйна), между които започват религиозни противоречия.
Волжките Българи при кан Алмъш приемат Исляма от Арабите а недоволните от Насилственото налагане на новата вяра Боляри-Тангристи се обединяват около Кан Лачин син на стария Лачини, брата на Кан Джилки всички от Рода Дуло и се връщат от град Болгар в старата Българска столица
град Киев основана от брата на Кан Кубрат - Шамбат Кий и носеща неговото име.
През 922 г Кан Угър Лачини от рода Дуло племенник на кан Джилки (по-късната руска летопис от ХII в. е предала името му като “Игор Рюрикович”), основал отделно от България украинската държава Рус със столица българския град Киев.
В Болгар той изпратил свои посланници да отнесат неговите думи към кан Алмъш :
“Аз чух брат, че ти мъчиш привържениците на нашата стара българска вера, към която се отнасям и аз. Пази се защото аз станах самостоятелен уруски бег и съм в състояние да помогна на моите едноверци ”
Впоследствие от Българската държава Рус се отделило Суздалското княжество което по-късно започва да се нарича Московия (Московско–Руска държава, Русия). Но и в Украинската, и в Московската държава управлявали потомците на същия Угър Лачини – “Рюриковичите”.Не случайно национален символ на Украйна станал гербът на българския род Дуло “тризъбец”,
а столица на Московията станал град Мосха, основан от българския цар Ахад Мосха в 1068 г и получил името му.
Измислената "Руска държава" е изградена на Основите на Киевска България.
Те нямате един Руски Цар всички са Българи от Лачин(Рюрик) до Грозни и от Борис Годунов до Романовите
80% от т.н руска "аристокрация" е Българска.
Руските Диваци Взимат(Крадът) от Българите НАГОТОВО вече Изградена държава с Политическа и Стопанска Организация.
Но това няма да е за дълго !!!!!!!!!!!!!!
Цялата земя от Москва до Казахстан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска.
Наследниците на Императорския род ДУЛО ще прочистят Земите Български от:
Славянската, Турската,Чифутската и Римо-католическата Сган.
ЕДИН КАН--ЕДИН БОГ--ЕДИН НАРОД---БЪЛГАРИ
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.