До пичовете, които се регистрират 100 пъти

преди 18 години 11 месеца #20989
Неуважаеми пичове, след няколкократни опити да кажете нещо тук и след няколко поредни изгонвания, няма да имате шанс вече. Този сайт не демонократичен и либерален, така че няма да получите шанс да кажете каквото и да е.
Регистрирайте се, колкото си искате, няма да ви огрее!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 11 месеца #20992
Запознат, тез не са никакви пичове, тез са бездушни еврейчета - в най обидния смисъл на думата.
Кажи им "чифути" и повече не ги обиждай. :tooth:

преди 18 години 11 месеца #20994
А стига бе, аз пък мислех сайта ви е комплексарски и идиотски, а то бил недемонократичен и нелиберален. Я виж ти.

Както и да е, няма да ви развалям дружинката, а ще се забавлявам като го чета. Сеира си е същия, даже и по-голям, щото се самозабравяте и ръсите невероятни истории.

По едно време ми падна жал че сте такива смешни, пък и един сеирджия като мен, Пардон като "нас" може да ви навреди.

Аз ви щадя пичове, нека да се позабавляваме четейки сайта ви още дълго време. Все пак не останаха много такива дебилни места из нета. Те уж искат нарочно да ги направят дебилни за да са им популярни, ама не им се отдава. На вас някакси без да искате ви идва отвътре да сте пълни идиоти, а това че се изживявате като някакъв фактор още повече прави комична ситуацията. А бе кеф дето се казва.

Айде пичове, пишете повече че става скучно така.

преди 18 години 11 месеца #20998
Чинцаното го хапвам изстудено,може и в комбинация с друго питие...
Дай обаче по-сериозно "мезе" бе братчед...

преди 18 години 11 месеца #21000

cinzano писа: А стига бе, аз пък мислех сайта ви е комплексарски и идиотски, а то бил недемонократичен и нелиберален. Я виж ти.

Както и да е, няма да ви развалям дружинката, а ще се забавлявам като го чета. Сеира си е същия, даже и по-голям, щото се самозабравяте и ръсите невероятни истории.

По едно време ми падна жал че сте такива смешни, пък и един сеирджия като мен, Пардон като "нас" може да ви навреди.

Аз ви щадя пичове, нека да се позабавляваме четейки сайта ви още дълго време. Все пак не останаха много такива дебилни места из нета. Те уж искат нарочно да ги направят дебилни за да са им популярни, ама не им се отдава. На вас някакси без да искате ви идва отвътре да сте пълни идиоти, а това че се изживявате като някакъв фактор още повече прави комична ситуацията. А бе кеф дето се казва.

Айде пичове, пишете повече че става скучно така.

Ако ще спазваш това което каза - да четеш и да не пишеш, може и да се позадържиш тука. Току виж си получил някакво развитие.
Но ако си чифут (какъвто най-вероятно си) - недей чети материалите на сайта само. От тях ще получиш непоправими психични увреждания защото не са за евреи писани. В следствие на онова което прави равина от всички тях е противопоказано да се сблъскват с наши текстове после. Получават се в главата еврейска после непредвидени пренапрежения , нервни бури съпроводени с оцъкляне на очите и разкривяване на физиономията в спазми. (картинката е подобна на сценката в "Ледена епоха" - кога саблезъбата катерица с лешника беше затисната между двата ледника)

Така, че чичовото - не цъкай с мишката на МАТЕРИАЛИ. За твое добро ти го казвам.

Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 14.9.2007, 9:25

преди 18 години 11 месеца #21112
цинзано, твоето мнение си е една гола простотия. когато правиш някакви квалификации, като "идиотски", "дебилен" и т.н. е редно както подобава правото да се аргументираш защо така мислиш, ако си говорим сериозно разбира се. иначе и аз мога да кажа, че ти си едно резано комплексирано говно, което ще бъде стъпкано и размазано, но това си остава във пространството... по-сериозен националистически форум от този аз не знам и по тази причина не пиша другаде - то или пълно с комунисти или с нацисти. ако пък си чифут и си вреш гъза под нашия юрган, ти пожелавам един голям... ти знаеш къде, докато не започнеш да рецитираш Талмуда на български. изглежда си простак, но и ние можем да бъдем простаци, ако това те устройва.

преди 18 години 11 месеца #21119

Биляр писа: цинзано, твоето мнение си е една гола простотия. когато правиш някакви квалификации, като "идиотски", "дебилен" и т.н. е редно както подобава правото да се аргументираш защо така мислиш, ако си говорим сериозно разбира се. иначе и аз мога да кажа, че ти си едно резано комплексирано говно, което ще бъде стъпкано и размазано, но това си остава във пространството... по-сериозен националистически форум от този аз не знам и по тази причина не пиша другаде - то или пълно с комунисти или с нацисти. ако пък си чифут и си вреш гъза под нашия юрган, ти пожелавам един голям... ти знаеш къде, докато не започнеш да рецитираш Талмуда на български. изглежда си простак, но и ние можем да бъдем простаци, ако това те устройва.

Разбира се пич, аз също бих искал да си направим тука един диспут, около любимите ви теми и залъгалки, без омраза, без обиди, без отрицателни енергии, но това едва ли ще се получи, щото вие във всичко виждате заплаха, и от всичко се страхувате и съответно отговаряте с агресия породена от страхът ви.

Една трезва дискусия обаче би подровила основите на дружинката и идеологията ви, та по-добре така, аз изстъпвам като простак, а вие имате основание да ме банвате. Аз си се забавлявам, а вие имате матерял за параноята си.

Та така сеир да става и да се забавляваме.

преди 18 години 11 месеца #21125

pollenzo писа: Една трезва дискусия обаче би подровила основите на дружинката и идеологията ви

Ами айде да пробваме какво ще питаш отворко?

преди 18 години 11 месеца #21124
виж сега, не слагай всички под един знаменател. параноици не са всички. направи дискусията без омраза, без обиди и да видим какво ще се получи. интелигентните хора разрешават проблемите си културно, с приказки... другото е простотия, но понякога се налага, има такива които не разбират от думи. относно сеира, сгрешил си мястото предполагам. това място не е за сеир или поне не за такива диалози с нападки. опитай да подровиш основите с дискусия, хайде.

преди 18 години 11 месеца #21192
Пичке, когато намериш още 1000 като теб, ела и заповядай на диспут. Щото сам си за никъде, ще те разпорим.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.