До пичовете, които се регистрират 100 пъти

преди 18 години 11 месеца #21411
Сканирай бордерото и го изпрати на e-mail: zapoznat@voininatangra.org до половин час, че пръста ми е залепнал вече на калвиша "delete".

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 11 месеца #21412
Тези типове и типчета идват тук, за да ни отклоняват вниманието от важните неща. Идват, за да мърсят и да омаловажават последиците, настъпили след нашите разкрития. И най-вече последиците, настъпили вследствие на идеите ни.
Малко им остана да мърсят.

преди 18 години 11 месеца #21417
Да, направиха ме и сега мога ти трия юдейските съобщения, дегененерат, такъв. Нямам намерение да дискутирам с вас, копелета шибани чифутски.
Елтимир

преди 18 години 11 месеца #21419
хаха Borgo, прочетено отзад на пред значи огроб. или О, гроб. Хехе, чифутчетата почнаха вече и собствените си гробове да копаят.

преди 18 години 11 месеца #21454

ime писа: хаха Borgo, прочетено отзад на пред значи огроб. или О, гроб. Хехе, чифутчетата почнаха вече и собствените си гробове да копаят.

Те отдавна са си изкопали гробовете. Сега само ги дооправят : да са им идеални стените и ръбовете. Както и още малко ги придълбочават - за по сигурно че няма да миришат на останалите след тях обитатели на Земята. Понеже евреина и приживе душата му мирише отвратително. :tooth:

преди 18 години 11 месеца #21470
Видях, че и "самвоин" се е върнал. Тъкмо бях сканирал статията от 1991 година, от която е преписвал Антон Рачев, духовния наставник на "самвоин". Рачев много статии е преписвал от мен, но тази е публикувана във вестник и мърдане няма. Мислех да я пусна в галерията като нагледен материал. Сега констатирам, че моите нагледни материали не засягат никого. С гадните провокаторчета нямам намерение да влизам в диалог. Не съм анархист, но ми харесва една мисъл на анархистите: "С врага не се спори, а се бори". Който иска толкова много да разговаря с Елтимир, да заповяда. Адресът ми е известен.

преди 18 години 11 месеца #21497
Как така се е върнал?
Нали беше гризнал БАНичката?

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.