До пичовете, които се регистрират 100 пъти

преди 18 години 11 месеца #21193

cinzano писа: Както и да е, няма да ви развалям дружинката, а ще се забавлявам като го чета. Сеира си е същия, даже и по-голям, щото се самозабравяте и ръсите невероятни истории.
...
Айде пичове, пишете повече че става скучно така.

Айде пичке, когато намериш още 1000 като теб, ела и заповядай на диспут. Щото само с кака Сливия и Спасчо сте за никъде, ще ви разпорим.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 11 месеца #21209

cinzano писа: А стига бе, аз пък мислех сайта ви е комплексарски и идиотски, а то бил недемонократичен и нелиберален. Я виж ти.

Както и да е, няма да ви развалям дружинката, а ще се забавлявам като го чета. Сеира си е същия, даже и по-голям, щото се самозабравяте и ръсите невероятни истории.

По едно време ми падна жал че сте такива смешни, пък и един сеирджия като мен, Пардон като "нас" може да ви навреди.

Аз ви щадя пичове, нека да се позабавляваме четейки сайта ви още дълго време. Все пак не останаха много такива дебилни места из нета. Те уж искат нарочно да ги направят дебилни за да са им популярни, ама не им се отдава. На вас някакси без да искате ви идва отвътре да сте пълни идиоти, а това че се изживявате като някакъв фактор още повече прави комична ситуацията. А бе кеф дето се казва.

Айде пичове, пишете повече че става скучно така.

На мен лично ми се струва, че корените на това (или тази) чинцано са в модераторите на форума на вестник Атака, защото там под ника чинцана пишеше...по-скоро се появяваше Деница Гаджева, не-приятелката на Митко Стоянов, или Владо Лалов, който толкова често рипаше да ни поправя, че не била приятелка на Митко. Ника води към нея, стила обаче е по-скоро на Владко...
Но това са само догадки, разбира се...

преди 18 години 11 месеца #21215
Сложих го в женски род понеже въпреки, че е нееднократно изгонен, пак той продължава да търси някакви пичове. Ние сме обикновени хора, големите пичове са на Hard Trance-оргиите в Изсраел. Там ги търси.

преди 18 години 11 месеца #21256

Севар писа: Сложих го в женски род понеже въпреки, че е нееднократно изгонен, пак той продължава да търси някакви пичове. Ние сме обикновени хора, големите пичове са на Hard Trance-оргиите в Изсраел. Там ги търси.

Искам само да те питам пич, ако съм толкова безобиден,(аз наистина се смятам за такъв) тогава защо се страхувате от мен (пардон от нас) и ме триете и банвате постоянно? Нали вербално ме "разнищавате", що ме триете тогава като нямате страх от мен?

преди 18 години 11 месеца #21259

Cuneo писа:

Севар писа: Сложих го в женски род понеже въпреки, че е нееднократно изгонен, пак той продължава да търси някакви пичове. Ние сме обикновени хора, големите пичове са на Hard Trance-оргиите в Изсраел. Там ги търси.

Искам само да те питам пич, ако съм толкова безобиден,(аз наистина се смятам за такъв) тогава защо се страхувате от мен (пардон от нас) и ме триете и банвате постоянно? Нали вербално ме "разнищавате", що ме триете тогава като нямате страх от мен?

Разбира се,страх няма.Но никой не би търпял до себе си нещо,от което го е гнус.

преди 18 години 11 месеца #21333
Вижте се само, цялата жалка банда. Дори и никовете ви сякаш са напазарувани от Метро. Толкова сте еднакви и глобализирани. Промити мозъчета, изпрани с най-новия Bonux 3 в 1. Сега сте в MTV-style. Какво следва? Да чакаме и азис да се появи и да пръдне тука?

преди 18 години 11 месеца #21347
Всички тези акаунти са на едно и също лице. Вижте темата "Изсраелски хакери". Странно защо евреина замлъкна точно, когато спряхме да го банваме. И "голямата оста" Силвия Мирчева, и тя нещо замлъкна. Или си е глътнала езика, или нещо друго има в устата й в момента.

преди 18 години 11 месеца #21352
Според информация от Апенините, беснеенето на евреите е продиктувано от провала в техните планове за раждането на оня, когото повечето наричат "Антихрист". Хората от пл. "Св. Петър" са забелязали, че Мирчева побесняла, когато съм споменал за нейните мераци да тя да бъде вещицата Чакал, от която ще се роди Антихриста. От еврейка и неслучаен /думата те я написаха/ българин. Във втория случай същия експеримент провеждат апостолите на Осин. Само че в този случай майката е българка, затова детето също е момиче. Може би ЛЕМС не са знаели за тези техни конкуренти. Онова, което аз не знам, е дали така нареченото "Даново коляно" са хазари или семити. Или пък и самите талмудисти не знаят. Та проверяват разни варианти.
Онова, което със сигурност знаем, не само аз, а и други хора - че юдеите са много объркани. И уплашени. Което не означава, че ще спрат дза хапят и да изливат змийската си отрова. Но че ще се провалят - това е повече от сигурно.

преди 18 години 11 месеца #21356

Севар писа: Всички тези акаунти са на едно и също лице. Вижте темата "Изсраелски хакери". Странно защо евреина замлъкна точно, когато спряхме да го банваме. И "голямата оста" Силвия Мирчева, и тя нещо замлъкна. Или си е глътнала езика, или нещо друго има в устата й в момента.

А, ясно значи е един който се е клонирал. То затова акъла му е колкото на овцата Доли. А и блее само по команда :biggrin: А ако тази команда идва оттам дето казва Елтимир, значи хайвана яко го е загазил

преди 18 години 11 месеца #21393
Абе да си плаща, след като толкова много иска да пише.
За чифути по 10 милиона евро на година струва само. Ако няма толкова, къдей тръгнал да иска?!

Банковите сметки са:

В лева:
IBAN: BG34 CECB 9790 1027 661900
BIC на ЦКБ АД: CECBBGSF

В евро:
IBAN: BG75 CECB 9790 4427 661900
BIC на ЦКБ АД: CECBBGSF

основание за плащане: годишна лицензия за публикации

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.