Каква е старата Вяра на българите?

преди 18 години 2 месеца #29127
Аз също не желая да споря с типове, които ни изкарват евреи, иранци, славяни, монголци, кигайци или негри. Не желая да споря с типове, според които сме всякакви, само не Българи. Знаете ли защо не желая да споря? Защото целта на типовете ми е ясна. След като не сме Българи, след като не сме коренно население на тези земи, то коренното население е друго. И знаете ли кое е това коренно население според г-да другарите типове? Ами че евреите, разбира се!
Сега ясно ли е защо не желая да споря с типовете? Ако някой влезе във вашия дом, ако поиска да ви изгони - вас и вашето семейство и поиска да се настани на освободеното от вас място, вие какво ще направите? Ще пуснете ли натрапника? Няма? Нима?
А не сте ли много краен?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 2 месеца #29129
Хайде сега пак за Вярата ни. Откъде идва? Не е от Иран, тъй като ние сме минали оттам през един по-късен етап от нашата история. Само ще кажа, че тази Вяра е била дадена и на други, но те не са я опазили. Вижте едно много, ама наистина много древно изображение. След малко ще пусна още едно и според зависи, мога да дам някои обяснения.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 18 години 2 месеца #29130
Хайде сега още една картинка. Тя е дело на култура, паралелна на културата, сътворила нашата цивилизация. Вижте я и кажете на каква възраст според вас е изображението.

преди 18 години 2 месеца #29135
Втората картинка е от Америка, не знам кога са се образували там планините, но не разбирам как това изображение доказва дълголетността на нашата Вяра? Сигурно имаш предвид културата на индианците?

преди 18 години 2 месеца #29136
Там е работата, че и двете картинки не са снимани на Земята. Имам още много такива. В книгата "Последният" описвам нещата, но ми трябват още доказателства. Едно по едно ги намирам. Забелязах, че след като тук, в тоя сайт пуснахме някои хипотези, придружени със снимки, от НАСА също се поотпуснаха и почнаха да пускат непубликувани по-рано изображения.

преди 18 години 2 месеца #29137

Миро писа: Втората картинка е от Америка, не знам кога са се образували там планините, но не разбирам как това изображение доказва дълголетността на нашата Вяра? Сигурно имаш предвид културата на индианците?

Дори давността на културата на индианците не го доказва, тъй като съвременните "учени" я вместват в рамките на 4000-5000 г., пр. Христа, рядко в срокове над 7000 г., тъй като това явно противоречи на написаното в Стария им завет за сътворението на света. Това е възприето в историческата наука от юдейската доктрина и всичко след 7000 г., се нарича "предистория". Това е един кошмарен дебилизиъм в мисленето и покушение срещу човешкия дух. За тях след 7000 г., пр. хр., всичко е "тъмна Индия", ефимерно, фантастично и малко вероятно, неподлежащо на доказване.
Това, че си сънувал, че преди 4500 г., е Вярата ни, доказва само едно - това е времето, в което твоята душевност и твоето съзнание е започнало да изповяда тази Вяра. Небесната вяра - Тенгрианството е отпреди давност минимум с 6-7 нули, но това е само условно казано, защото и самият аз не искам да я слагам в рамка и ограничавам във времето и пространството.
Така, че Елтимир добре го е илюстрирал.

преди 18 години 2 месеца #29138
Вече и други го усещат или пък им е казано. Тук намерих снимката, която копирам:
is.fmi.uni-sofia.bg/todorlb/rodopi/mars.jpg
А така наречените "индианци" са населявали двете Америки - Северна и Южна още преди 50 000 години. Проблемът при тях е, че са претърпели няколко огромни катастрофи, които до голяма степен са изличили даденото им Знание. И все пак много е останало. Само ще добавя, че културата на индианците и нашата култура са плод на две различни направления, но с еднакъв корен. Вярвам, че скоро ще излязат разкрития, които за непросветените ще бъдат шокиращи.

преди 18 години 2 месеца #29139
Тук пък е имало нещо, което е изтрито:
images.google.com/imgres?imgurl=http://w...%26rls%3Dbg%26sa%3DG
Изтритото е в пряка връзка с книгата ми "Човеко, стани!".

преди 18 години 2 месеца #29141

Елтимир писа: Там е работата, че и двете картинки не са снимани на Земята.

Възможно е да бъркам снимките, защото има една подобна сателитна снимка от северна Америка :-)

Това, че си сънувал, че преди 4500 г., е Вярата ни, доказва само едно - това е времето, в което твоята душевност и твоето съзнание е започнало да изповяда тази Вяра.

Не, Jordan_13, не доказва, че тогава съзнанието ми е започнало да изповядва тази Вяра. Това е доказателство, разбира се-нетрадиционно, за самия мен, че тогава българите са вярвали в Тангра. Не смея да слагам повече нули, както ти правиш, защото просто нямам информация.

преди 18 години 2 месеца #29142

Елтимир писа: Вече и други го усещат или пък им е казано. Тук намерих снимката, която копирам:
is.fmi.uni-sofia.bg/todorlb/rodopi/mars.jpg

Какво искаш да кажеш с тази снимка, защото не схванах?

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.