Каква е старата Вяра на българите?
Сега ясно ли е защо не желая да споря с типовете? Ако някой влезе във вашия дом, ако поиска да ви изгони - вас и вашето семейство и поиска да се настани на освободеното от вас място, вие какво ще направите? Ще пуснете ли натрапника? Няма? Нима?
А не сте ли много краен?
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Дори давността на културата на индианците не го доказва, тъй като съвременните "учени" я вместват в рамките на 4000-5000 г., пр. Христа, рядко в срокове над 7000 г., тъй като това явно противоречи на написаното в Стария им завет за сътворението на света. Това е възприето в историческата наука от юдейската доктрина и всичко след 7000 г., се нарича "предистория". Това е един кошмарен дебилизиъм в мисленето и покушение срещу човешкия дух. За тях след 7000 г., пр. хр., всичко е "тъмна Индия", ефимерно, фантастично и малко вероятно, неподлежащо на доказване.Миро писа: Втората картинка е от Америка, не знам кога са се образували там планините, но не разбирам как това изображение доказва дълголетността на нашата Вяра? Сигурно имаш предвид културата на индианците?
Това, че си сънувал, че преди 4500 г., е Вярата ни, доказва само едно - това е времето, в което твоята душевност и твоето съзнание е започнало да изповяда тази Вяра. Небесната вяра - Тенгрианството е отпреди давност минимум с 6-7 нули, но това е само условно казано, защото и самият аз не искам да я слагам в рамка и ограничавам във времето и пространството.
Така, че Елтимир добре го е илюстрирал.
is.fmi.uni-sofia.bg/todorlb/rodopi/mars.jpg
А така наречените "индианци" са населявали двете Америки - Северна и Южна още преди 50 000 години. Проблемът при тях е, че са претърпели няколко огромни катастрофи, които до голяма степен са изличили даденото им Знание. И все пак много е останало. Само ще добавя, че културата на индианците и нашата култура са плод на две различни направления, но с еднакъв корен. Вярвам, че скоро ще излязат разкрития, които за непросветените ще бъдат шокиращи.
images.google.com/imgres?imgurl=http://w...%26rls%3Dbg%26sa%3DG
Изтритото е в пряка връзка с книгата ми "Човеко, стани!".
Възможно е да бъркам снимките, защото има една подобна сателитна снимка от северна АмерикаЕлтимир писа: Там е работата, че и двете картинки не са снимани на Земята.
Не, Jordan_13, не доказва, че тогава съзнанието ми е започнало да изповядва тази Вяра. Това е доказателство, разбира се-нетрадиционно, за самия мен, че тогава българите са вярвали в Тангра. Не смея да слагам повече нули, както ти правиш, защото просто нямам информация.Това, че си сънувал, че преди 4500 г., е Вярата ни, доказва само едно - това е времето, в което твоята душевност и твоето съзнание е започнало да изповяда тази Вяра.
Какво искаш да кажеш с тази снимка, защото не схванах?Елтимир писа: Вече и други го усещат или пък им е казано. Тук намерих снимката, която копирам:
is.fmi.uni-sofia.bg/todorlb/rodopi/mars.jpg
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.