Нещо за Атака

преди 19 години 6 месеца #13192
Добре, да кажем, че с Волен споделяме много общи идеи. Защо тогава хората на Волен ни смятат за свой враг №1? Ако някой каже, че не е така, то се налага втори въпрос. Ако не е така, защо самото споменаване на Движение "Воини на Тангра" се наказва с бан, и защо е невъзможно в техния форум да се постави линк към нашия сайт? Дори към ДуПиСе не са предприели такива мерки. Да не излезе, че Волен и Доган бозаят от една бозка? Защото и такива сведения се прокрадват тук-там.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 6 месеца #13197
Това за бозката ми се струва ПРЕКАЛЕНО.Колкото до другите два въпроса-и аз им търся отговора...

преди 19 години 6 месеца #13198
Шефът на "ЛУКойл" Валентин Златев е близък, даже интимен приятел с Ахмед Доган. С думата "интимен" само напомням за оргиите с малолетни момиченца в бившата резиденция на Тодор Живков край Правец. Ако Волен няма нищо общо с Валентин Златев, нека да изнесе данните, които ние изнесохме във в-к "Съпротива". Нека Волен проговори за връзките на бившия зам. шеф на Национална служба "Полиция" Павлин Димитров със "Сивите Вълци". Няма да проговори, защото Димитров е много близък с О. З. полковник Николай Ненчев, а пък Ненчев заема твърде влиятелен пост в "ЛУКойл".

преди 19 години 6 месеца #13205
Елтимире, ако искаш да разбереш нещо - проследи парите. Винаги съм твърдял, че Волен е невероятно умен журналист ( :karte4: брррр - журналист звучи гадно), но е невъзможно да му се вярва. Задавам един въпрос. Кой и как в това тоталитарно общество позволи на Волен да си издаде книгите. Ама чифутите даже не протестираха проформа с/у тях. Кой и как "управлява" Атака. Защото Волен не е - той е само отпред. Кой стои зад паравана?
Ама как се промени Волен след "магистралното предупреждение"?
Имам си вътрешно твърдо убеждение (лично е - не мога да го докажа), че Волен е манипулиран по начина по който се манипулират всички политици на авансцената (отпред). :tooth: храсталакофф не можаха да го манипулират (щото вътре в главата му било вакуум - не ставало), ама хапна "бисквитки" и се понатърти малко.
Така че ако търсиш кой (и защо) управлява "ха така" - търси сред "капките" :tooth:

преди 19 години 6 месеца #13210

Елтимир писа: Обаче получих съобщението на 6 /шест!/ от своите пощи. Ама аз съм се регистрирал там само с една поща, откъде Чуколов знае останалите? На всичко отгоре отдавна съм баннат от тоя форум. Хайде размислете и ще разберете защо ви описвам случая.

Не си само ти, аз също получих писма на пощи, които нямат нищо общо с тази с която съм се регистрирал.

преди 19 години 6 месеца #13230

Елтимир писа: Още по-интересно е, че Тенгрианството е сочено като единствен път и за Киргизия /бившият президент Акаев!/, и за Казахстан, Татарстан, Башкирия, Якутия, и май за половината Азия. Ако пък нашите попове са достатъчно откровени, ще признаят, че Православието поне в българския му вариант цялото е пропито от Тенгрианство. Юдеите /да не се бърка с етноса евреи/ ги е страх от нас и ни ненавиждат, защото съществува предсказание, според което именно Тенгрианството ще унищожи Тъмната вяра на демона Йехова. За справка - родената в България и живееща в САЩ Вики Тамир. Защо обаче от Атака срещаме такава омраза? Нали уж бяха националисти? Или не са?
Всъщност сещам се за още едни, които ужасно, до смърт се страхуват от Тенгрианството. Това са представителите на руската управляваща върхушка. Отново моля да не се смесва тази върхушка с руския народ. Та тези типове се страхуват Тенгрианството да не се превърне в оня обединителен фактор, който ще събере заедно Дунавски, Волжски и Кавказки българи. Руската управляваща върхушка, сред която има не малко последователи на юдаизма се боят от създаването на една нова Българска Империя. От какво обаче се страхуват в "Атака", та показват такава злоба към нас? Нали уж всички ние сме за България и за Българското? Или не сме...?

"Та тези типове се страхуват Тенгрианството да не се превърне в оня обединителен фактор, който ще събере заедно Дунавски, Волжски и Кавказки българи."

Точно така е - разкъсаното тяло на Българският Бог, на Българската етнична общност трябва да се събере отново. А тя бе разкъсана, така както Орфей бе разкъсан, така, както Део-нис беше разкъсан, така, както Ази-рис (Озирис) беше разкъсан, но тялото им беше събрано отново и те възкръснаха.
Кога стана разкъсването? Когато Българите започнаха да почитат Проявите на Българския Бог, а не Същността Му. Тогава те се увлякоха по мюсюлманство, християнство и други такива вторични и третични късни монотеистични религии.
Различните религиозни влечения впоследствие доведоха и до разкъсване на цялостта на Българската етнична общност. И до още по-срамното - опустошителни братоубийствени войни помежду ни.
Чие дело беше това? Не беше ли това костеливата ръка на Иахве?

Днес, Българския Бог отново събира чедата си под Свещения Бой Терек!

преди 19 години 6 месеца #13234

Елтимир писа: Дали някой там целенасочено не издирва информация и не я трупа в базата данни за потребителите на форума? А после къде отива тази информация, само Бог, дяволът и Чуколов знаят. Може би знае и Капка Георгиева. Волен вероятно не знае, той няма време. Нека го имат предвид тези, които пишат във форума на в-к "Атака".

Отговорите на въпросите ти бяха дошли преди да си задал. А.Балевски сам беше заявил, че лично е разпоредил да се записват всички IP-та и имейли. Мисля, че израза беше "поголовно". По-интересно ми е за какво са му.

преди 19 години 6 месеца #13235
Позадържаха се два поста на Георги,но на Урс обяснението във връзка с линка го махнаха...Кривици има навсякъде.

преди 19 години 6 месеца #13248
Хайде сега един въпрос с повишена трудност. Съществуват два форума, където по никакъв начин не мога да се регистрирам. И в единия, и в другия форум знаят името ми. И в единия, и в другия форум това име е тема "табу" за дискусии. Тези два форума са както следва: на в-к "Атака", и и форумът на руския град Балашиха. Въпросът с повишена трудност е какво имат двата форума помежду си? Не вярвам да е ГРУ, руското разузнаване. Иначе ще излезе, че някои от "Атака" имат работа с ГРУ, с град Абакан и с тамошната телевизия СКАТ, а пък аз изобщо не искам да твърдя такова нещо.

преди 19 години 6 месеца #13251
Та както някога някъде някой бе казал, след думата на "Дума" да си дойдем на думата. Натрупаха се достатъчно въпроси. Погледнете галерията, там също има документирани такива. Моля тези, които разбират да ми отговорят, щот аз нещо не съм наясно. Защо "Атака" е срещу Движение "Воини на Тангра" и въобще какво преставлява това нещо, наречено ПП "Атака"?

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.