Нещо за Атака
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Ама как се промени Волен след "магистралното предупреждение"?
Имам си вътрешно твърдо убеждение (лично е - не мога да го докажа), че Волен е манипулиран по начина по който се манипулират всички политици на авансцената (отпред).
Така че ако търсиш кой (и защо) управлява "ха така" - търси сред "капките"
Не си само ти, аз също получих писма на пощи, които нямат нищо общо с тази с която съм се регистрирал.Елтимир писа: Обаче получих съобщението на 6 /шест!/ от своите пощи. Ама аз съм се регистрирал там само с една поща, откъде Чуколов знае останалите? На всичко отгоре отдавна съм баннат от тоя форум. Хайде размислете и ще разберете защо ви описвам случая.
"Та тези типове се страхуват Тенгрианството да не се превърне в оня обединителен фактор, който ще събере заедно Дунавски, Волжски и Кавказки българи."Елтимир писа: Още по-интересно е, че Тенгрианството е сочено като единствен път и за Киргизия /бившият президент Акаев!/, и за Казахстан, Татарстан, Башкирия, Якутия, и май за половината Азия. Ако пък нашите попове са достатъчно откровени, ще признаят, че Православието поне в българския му вариант цялото е пропито от Тенгрианство. Юдеите /да не се бърка с етноса евреи/ ги е страх от нас и ни ненавиждат, защото съществува предсказание, според което именно Тенгрианството ще унищожи Тъмната вяра на демона Йехова. За справка - родената в България и живееща в САЩ Вики Тамир. Защо обаче от Атака срещаме такава омраза? Нали уж бяха националисти? Или не са?
Всъщност сещам се за още едни, които ужасно, до смърт се страхуват от Тенгрианството. Това са представителите на руската управляваща върхушка. Отново моля да не се смесва тази върхушка с руския народ. Та тези типове се страхуват Тенгрианството да не се превърне в оня обединителен фактор, който ще събере заедно Дунавски, Волжски и Кавказки българи. Руската управляваща върхушка, сред която има не малко последователи на юдаизма се боят от създаването на една нова Българска Империя. От какво обаче се страхуват в "Атака", та показват такава злоба към нас? Нали уж всички ние сме за България и за Българското? Или не сме...?
Точно така е - разкъсаното тяло на Българският Бог, на Българската етнична общност трябва да се събере отново. А тя бе разкъсана, така както Орфей бе разкъсан, така, както Део-нис беше разкъсан, така, както Ази-рис (Озирис) беше разкъсан, но тялото им беше събрано отново и те възкръснаха.
Кога стана разкъсването? Когато Българите започнаха да почитат Проявите на Българския Бог, а не Същността Му. Тогава те се увлякоха по мюсюлманство, християнство и други такива вторични и третични късни монотеистични религии.
Различните религиозни влечения впоследствие доведоха и до разкъсване на цялостта на Българската етнична общност. И до още по-срамното - опустошителни братоубийствени войни помежду ни.
Чие дело беше това? Не беше ли това костеливата ръка на Иахве?
Днес, Българския Бог отново събира чедата си под Свещения Бой Терек!
Отговорите на въпросите ти бяха дошли преди да си задал. А.Балевски сам беше заявил, че лично е разпоредил да се записват всички IP-та и имейли. Мисля, че израза беше "поголовно". По-интересно ми е за какво са му.Елтимир писа: Дали някой там целенасочено не издирва информация и не я трупа в базата данни за потребителите на форума? А после къде отива тази информация, само Бог, дяволът и Чуколов знаят. Може би знае и Капка Георгиева. Волен вероятно не знае, той няма време. Нека го имат предвид тези, които пишат във форума на в-к "Атака".
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.