Нещо за Атака

преди 19 години 6 месеца #13134
Въпросът на пръв поглед изглежда личен, но не е. Помислете.
Получих съобщение от форума на "Атака", че отново са он-лайн. Хубаво. Дотук нищо особено. Радвам се, че Атака отново е он-лайна. Обаче получих съобщението на 6 /шест!/ от своите пощи. Ама аз съм се регистрирал там само с една поща, откъде Чуколов знае останалите? На всичко отгоре отдавна съм баннат от тоя форум. Хайде размислете и ще разберете защо ви описвам случая.
Нямам намерение да пиша във форума на "Атака". Навремето обещах, че спирам да пиша на друго място в Интернет, освен в тоя сайт и държа на думата си. Но тези, които пишат при атакистите нека се размислят върху сигурността на своите лични данни. На всичко отгоре получаването на писма на всичките шест адреси май понамирисва и на целенасочено събиране на данни...

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 6 месеца #13138
Аз пък останах отдавна е впечатление че Чухала е рязана карабина, т.е. чифут. Пред мен многократно го доказа със държанието си. А и не само пред мен.

Тоз не е случаен. Естествено че са го ползвали да прати ЛС до останалите ти пощи за да разберат колко активно ги отваряш. А и не е изключено някой друг троянски кон да ти пасе по компютъра вече.

Изниква въпросът дали руските сървари са достатъчно надеждни за поща. И дали не е по добре да прибегнем до арабски такива. И по точно в арабска страна дето е забранено за чифути и такива минавали през чифутистан.

преди 19 години 6 месеца #13162
Ако ползваш криптирана поща, тогава има смисъл, но такава не съм чувал някой да предоставя безплатно. След като не е криптирана, какво значение има къде е сървъра? Данните си минават през главните български рутери в некриптиран вид и са си на разположение на службите. Поне така би трябвало да бъде на теория. А вероятно и на криптираните сесии са им намерили цаката.

преди 19 години 6 месеца #13163
Добре, да предположим, че админът на атакисткия форум просто е разпратил еднотипно съобщение до всички мейли, които се намират при него. Обаче остава въпроса защо там са били записани ВСИЧКИТЕ ми електронни пощи. Явно тази, с която съм се регистрирал не им е била достатъчна. Дали някой там целенасочено не издирва информация и не я трупа в базата данни за потребителите на форума? А после къде отива тази информация, само Бог, дяволът и Чуколов знаят. Може би знае и Капка Георгиева. Волен вероятно не знае, той няма време. Нека го имат предвид тези, които пишат във форума на в-к "Атака".

преди 19 години 6 месеца #13164
Не предполагай,и аз получих такова стандартно съобщение.А защо при теб е така,ти каза горе кой знае...

преди 19 години 6 месеца #13169
Питам не защо съм получил такова съобщениЕ, а защо съм получил съобщениЯ на ВСИЧКИТЕ си лични пощи. Включително на тези, които съм давал само на доверени приятели. Това първо.
И второ. Отново се зачетох в дискусиите там: www.vestnikataka.com/forum/index.php/topic,5272.45.html
Имам идиотското усещане, че участниците в този форум целят да отблъснат нормалните хора от каузата на национализма.
Който има желание, нека види сам и да прецени. А може и да вземе отношение. Не е зле някои да видят, че не всички български националисти приличат на ФелдмЪршали...

преди 19 години 6 месеца #13170
Фелда наистина е краен.Проповядва афинитет към хитлер и германия,а напоследък взе и да обръща палачинката към ББ...Абе секви ги има... :plamp:

преди 19 години 6 месеца #13171
След палежа срещу моето жилище през юни миналата година, ФелдмЪршала си позволи да ни заплаши всички нас, че сме щели живи до горим. Даже се отъждестви с подпалвачите. Тогава от НСС казаха, че по никакъв начин не могат да открият кой е той. Ето, сега могат. Само че обзалагам се, пак няма да искат.
Но онова, което исках да кажа в началото е, че от форума на в-к "Атака" по някакъв начин шпионират своите потребители. Жалко, че моят съученик и някогашен приятел Станимир Цолов нещо се поиздъни напоследък. Иначе щях да се обърна към Комисията по защита на личните данни...

преди 19 години 6 месеца #13172
Сайта им на вестника нещо не работи! Виж по-долу, прикрепения файл.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 19 години 6 месеца #13173
Пуснаха го.
Предлагам да поканим валентина при нас:http://www.voininatangra.org/modules/xcgal/displayimage.php?pid=5357&pos=-5357
вижте и темата пак: www.vestnikataka.com/forum/index.php/topic,5272.45.html
А в "Атака" да си останат само плъхове, мЪршали и чукали...

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.