Добре дошли,
Гост
Нещо за Атака
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
преди 19 години 6 месеца
Приятели, днес си направихме един малък експеримент с форума на в-к "Атака". Резултатът се оказа плачевен. Събраните данни заслужават по-обстоен анализ и това е въпрос само на време. Такъв анализ е нужен, тъй като се налага да спасяваме образа на българския национализъм. При атакистите такъв национализъм не видях. И тук се изкушавам да перифразирам едно заглавие от днешния международен печат: Не влизайте в сайта на атикистите. Съществува опасност там да бъдете ударени от НЛГ - неиндетифицирани летящи гениталии...
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Гост
Посетител
преди 19 години 6 месеца
За поканването-твоя воля,но дължа да предупредя,че преди Валентина имаше Раиса и ред други,които тънко провокират във форума на АТАКА.При положение,че там е невъобразима блъсканица,естествена ми се вижда реакцията на останалите.Не казвам,че двете са един и същ човек,но във форумците там се изгради нещо като защитна реакция,вид изкривяване,знам ли...
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
преди 19 години 6 месеца
Бедата е там, че в тоя атакистки форум няма нещо, което да не е изкривено. А по този начин се създава изкривен образ на българския национализъм въбще. meshter_at, моля те, предай им, че нямам никакво намерение да се кандидатирам за каквото и да било. Нещо повече, аз ще бъда първият, който ще бъде против, ако някой се опита да използва Движение "Воини на Тангра" за свои предизборни цели. Последния път подкрепихме "Атака". Искрено съжалявам, че го направихме. Също така можеш да попиташ в "Атака" защо получават алергични обриви само при споменаването на моето име. Успокой ги, моля те. Аз съм един болен и уморен човек, без никакви вождистки амбиции. И понякога умея да си затварям устата, ако не ме предизвикват.
Фелдмаршалът си позволи да се солидаризира с атентаторите миналата година. При този атентат животът на дъщеря ми висеше на косъм. А това вече не мога да простя. Чуколов ако иска да млъкна, нека се освободи от помошници като МЪршала, а не да слага забрани за цитиране на нашия сайт и да трие мнения. Думите на Елтимир винаги намират начин да стигнат до хората, пък и нашият сайт се посещава много повече от техния.
Фелдмаршалът си позволи да се солидаризира с атентаторите миналата година. При този атентат животът на дъщеря ми висеше на косъм. А това вече не мога да простя. Чуколов ако иска да млъкна, нека се освободи от помошници като МЪршала, а не да слага забрани за цитиране на нашия сайт и да трие мнения. Думите на Елтимир винаги намират начин да стигнат до хората, пък и нашият сайт се посещава много повече от техния.
Гост
Посетител
преди 19 години 6 месеца
Тъкмо мислех да питам нещо във връзка с 3-ти март,но виждам че няма смисъл.Ще намеря начин да предам това,за което ме помоли.
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
преди 19 години 6 месеца
Миналата година ние бяхме с Атака на Трети март. Имаме си и снимки, ако някой не вярва. А после, когато онези от НСС ми организираха атентат, ФелдмЪршала дойде тук и почна да сипе заплахи налява и надясно. Гадни, отвратителни заплахи. Включително срещу деца. Също и Мишок - Плъха. Жалко, но факт. Още по-жалко е, ако се докаже /а аз възнамерявам да го докажа!/, че Чуколов покровителства такива типове. Валентина е права поне в едно - вулгарният език само вреди на Атака. Току-що видях, че е постъпило още едно мнение в тоя смисъл. Почвам да си мисля, че Атака и нейните лидери не искат да имат приятели. И се сещам за един стар надпис: "Българите направиха много добрини на християните, а християните забравиха, но Бог вижда".
Запознат
Посетител
преди 19 години 6 месеца
Точно преди секунди по дискусионното студио се плюнчат, защо данчо ментата от дпс го вкарват като депутата в православната асамблея, и се обади един човек по телефона и им каза "Единствения път, възможен за България е Тенгризма", след което "човечето"-водещия веднага прекъсна линията и каза "-А, Йоло Денев, познах ви по гласа!"
Ами хубаво, че си го познал, ама що му затваряш?!
Като чуят Тангра, сякаш ТОК ги удря?!
Аз знам само за един етнос дето го е страх от Тенгри! Сещате ли се?
Ами хубаво, че си го познал, ама що му затваряш?!
Като чуят Тангра, сякаш ТОК ги удря?!
Аз знам само за един етнос дето го е страх от Тенгри! Сещате ли се?
Eлтимир
Автор на темата
Посетител
преди 19 години 6 месеца
Още по-интересно е, че Тенгрианството е сочено като единствен път и за Киргизия /бившият президент Акаев!/, и за Казахстан, Татарстан, Башкирия, Якутия, и май за половината Азия. Ако пък нашите попове са достатъчно откровени, ще признаят, че Православието поне в българския му вариант цялото е пропито от Тенгрианство. Юдеите /да не се бърка с етноса евреи/ ги е страх от нас и ни ненавиждат, защото съществува предсказание, според което именно Тенгрианството ще унищожи Тъмната вяра на демона Йехова. За справка - родената в България и живееща в САЩ Вики Тамир. Защо обаче от Атака срещаме такава омраза? Нали уж бяха националисти? Или не са?
Всъщност сещам се за още едни, които ужасно, до смърт се страхуват от Тенгрианството. Това са представителите на руската управляваща върхушка. Отново моля да не се смесва тази върхушка с руския народ. Та тези типове се страхуват Тенгрианството да не се превърне в оня обединителен фактор, който ще събере заедно Дунавски, Волжски и Кавказки българи. Руската управляваща върхушка, сред която има не малко последователи на юдаизма се боят от създаването на една нова Българска Империя. От какво обаче се страхуват в "Атака", та показват такава злоба към нас? Нали уж всички ние сме за България и за Българското? Или не сме...?
Всъщност сещам се за още едни, които ужасно, до смърт се страхуват от Тенгрианството. Това са представителите на руската управляваща върхушка. Отново моля да не се смесва тази върхушка с руския народ. Та тези типове се страхуват Тенгрианството да не се превърне в оня обединителен фактор, който ще събере заедно Дунавски, Волжски и Кавказки българи. Руската управляваща върхушка, сред която има не малко последователи на юдаизма се боят от създаването на една нова Българска Империя. От какво обаче се страхуват в "Атака", та показват такава злоба към нас? Нали уж всички ние сме за България и за Българското? Или не сме...?
Запознат
Посетител
преди 19 години 6 месеца
Ако мога да допълня въпроса ти: Нали Атака твърди, че иска да върне България на Българите?
А не иска и дума да става за Тенгрианство, което е изначалния и чисто Български мироглед, ценностна система, религия, начин на живот, мислене и действие.
Като задаваме правилните въпроси, стигаме до верните отговори!
А не иска и дума да става за Тенгрианство, което е изначалния и чисто Български мироглед, ценностна система, религия, начин на живот, мислене и действие.
Като задаваме правилните въпроси, стигаме до верните отговори!
Гост
Посетител
преди 19 години 6 месеца
Connection Problems
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.
Ей това ми излезе току що във форума на АТАКА...
Във речта си тази вечер по СКАТ Волен освен другото каза:РУСИЯ Е ДЪЩЕРНА ДЪРЖАВА НА БЪЛГАРИЯ! На мен лично ми хареса много.И виждам общо с някои идеи тук.
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.
Ей това ми излезе току що във форума на АТАКА...
Във речта си тази вечер по СКАТ Волен освен другото каза:РУСИЯ Е ДЪЩЕРНА ДЪРЖАВА НА БЪЛГАРИЯ! На мен лично ми хареса много.И виждам общо с някои идеи тук.
Запознат
Посетител
преди 19 години 6 месеца
Идеи не, по скоро истинската ни история.
Аз виждам, как усърдно през последния век се е триело всичко свързано с Тенгрианството от нашата, Българската история. И като едни културни хора, веднага си задаваме въпроса-Защо?
Аз виждам, как усърдно през последния век се е триело всичко свързано с Тенгрианството от нашата, Българската история. И като едни културни хора, веднага си задаваме въпроса-Защо?
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.