Халогенните елементи - промивателни за мозъка ТЕМА : неприятна тема

преди 19 години 7 месеца #12276
Относно стария пост във форума за конспирации:
www.xnetbg.com
ще го използвам за да споделя каво ме впечатли и притесни. Ето поста:

www.xnetbg.com/www/site/smf/index.php?topic=138.0

След като предполагам вече сте прочели за халогените елементи ( понеже инфото за халогените осмисля после казаното ) , ще кажа че имам познати във ВиК-то , от който научих че в момента в България се изграждат масово хлораторни станции по всички помпенни станции за доставка на питейна вода . Монтира се нова апаратура за друсане с хлор на населението. За източник на хлор се използва белина. Най обикновена белина дето с помоща на дозиращо у-во се натъпква в питейната вода. И водата вони на хлорна вар, та се не пие.
Става дума за нови, сега поставяни системи!
А дори на мой познат служител за немърливост са му шибнали 250 лв акт затова че не му работела апаратурата!
А някви инспектори обкалят и съблюдават дали навсякъде работят хлохаторите. Ами дъжавна поръчка - трябва да се изпълнява!

И общото оправдание е че водата е нечиста и добрите хора от правителството я дезифекцрат с хлор. Ама май истината е че не целта е стерилна вода, а А СТЕРИЛНО МИСЛЕНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО!

Наздраве форумци с чаша хлорна вида - и после що българите били обуначени и не им пукало за дереджето в което се намират!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 7 месеца #12277
Не навсякъде в София водата е много хлорирана. При нас си тече нормална, но когато живях в Люлин не се траеше...
Всъщност не знам кое е по-отровното - дали чехълчетата и еуглените във водата или това, което ги трови. Май второто...
Хубаво е да се пие изворна вода, само че не всеки има време да ходи да точи всяка седмица.

преди 19 години 7 месеца #12282
Трябва да се провери къде продават пречистватели на вода за домашни нужди. С активен въглен или има едни с активно пречистване с морска сол и ток. Маха всякакви лайна от водата, но с пари.

Всъщност това което ви предлагам е борба със следствието, а не с причината, което не е решение. Така нагазваме в чифутските схеми отново. Давам го като временен вариант, който ще оправи няколко хора. Лично аз питейна вода не пия и мисля да си изкопая кладенец. За хората от големите градове обаче, им се налага да търпят чифущините. Ами като имат търпение, да търпят! Или да плащат!

преди 19 години 7 месеца #12285
Не разбирам кое е общото между халогенните елементи и хлорирането на водата??? А що се отнася до пречистването най-добрият начин е използването на озонатори, които обогатяват водата на кислород, която я прави много полезна. Също стават и каните с филтър, но филтъра трябва да се сменя на няколко месеца. А комплекта филтри е колкото нова кана :-( Прекомерното пиене на минерална вода уврежда бъбреците. Затова ако нямате възможност да си купите озонатор пиите изворна вода както каза колежката по горе. До София в кв. Бояна има един страхотен извор, още от римско време. Водата му е хладна, пивка и чиста. Затова пиите смело колеги :thumbsup:

преди 19 години 7 месеца #12287

Sinclaire писа: Не разбирам кое е общото между халогенните елементи и хлорирането на водата??? А що се отнася до пречистването най-добрият начин е използването на озонатори, които обогатяват водата на кислород, която я прави много полезна. Също стават и каните с филтър, но филтъра трябва да се сменя на няколко месеца. А комплекта филтри е колкото нова кана :-( Прекомерното пиене на минерална вода уврежда бъбреците. Затова ако нямате възможност да си купите озонатор пиите изворна вода както каза колежката по горе. До София в кв. Бояна има един страхотен извор, още от римско време. Водата му е хладна, пивка и чиста. Затова пиите смело колеги :thumbsup:

Спортувай често и не ти трябва кислородизирана вода.Спортувай често и можеш да имаш пълно доверие на бъбреците си по всяко време.И най-важното,което е твърде актуално за нашето съвремие: спортувай често,за да си издръжлив срещу всички химически нередности.Но също така не забравяй да спортуваш често,защото здрав е духът само в здраво тяло.И небой се тогава от халогенни и психични отрови :-)

П.П.Ако животът е твой висш стремеж,то разтягай се всеки ден,защото както мъдро съветват монасите от Шао Лин,"единствено гъвкавостта на тялото предсказва дълголетие" :thumbsup:

П.П.1 А и ще откриеш,че колкото повече спортуваш,от толкова по-малко вода и храна ще имаш нужда.За жалост историческото събитие,което ни очаква,ще изисква такова умение.

преди 19 години 7 месеца #12297

Sinclaire писа: Не разбирам кое е общото между халогенните елементи и хлорирането на водата??? А що се отнася до пречистването най-добрият начин е използването на озонатори, които обогатяват водата на кислород, която я прави много полезна. Също стават и каните с филтър, но филтъра трябва да се сменя на няколко месеца. А комплекта филтри е колкото нова кана :-( Прекомерното пиене на минерална вода уврежда бъбреците. Затова ако нямате възможност да си купите озонатор пиите изворна вода както каза колежката по горе. До София в кв. Бояна има един страхотен извор, още от римско време. Водата му е хладна, пивка и чиста. Затова пиите смело колеги :thumbsup:

Ами според мен хлора наред с брома и други подобни са халогени елементи. За брома по големичките от вас знаят с каква цел го слагаха навремето в чая на войската и по лагерите.

А относно озонирането на водата наистина е много полезно, понеже озона(атомния кислород) бил към 2000 пъти по активен окислител от атомния хлор и направо изпържва микробите на момента. Като ги прави на мътна утайка.
Ето един озонатор:

Аз не мисля са си купувам, а да си скалъпя с подръчни материали.
Хубавото на озона е че след като си свътши работата се превръща на кислород, който пък е безвреден.

Освен това жобуренето с силно озонирана вода казват, че изчиствало от кариесни петънца. Не знам - ще пробвам.
Ако искате да научите повече за озонирането ето по темата има дискусии тук:
www.xnetbg.com/www/site/smf/index.php?board=17.0
Вижте темата "Озоновата терапия " , както и "Половината болести могат да се излекуват с... вода!!! ".

Добре е да се знаят тези неща защото водата и храните ще стават все по замърсени и отровни. И после на кой докъдето му издържи черния дроб( и стане накрая на джигер :tooth: ).
Ще дойде време когато всеки в домашни условия ще трябва да си самоучиства водата за пиене. Или да си я купува прескъпо.

преди 19 години 7 месеца #12315
Георги, правилно си описал смисъла на озонирането на водата, защото Sinclaire не беше много точен. В нашия град имаме озонаторна станция. Странното е обаче, че въпреки пречистването и с озон също се и хлорира както си му е реда. Извода е, че не могат да ни отровят с белина щото сме и свикнали ( приетите редовно, малки количества ни е изградил нещо като имунитет :tooth: ) - това в кръга на шегата.

По магазините започнаха да продават освен минерални води и изворни. До колкото знам, за да не се минерализираме прекомерно, трябва да пием вода с обща минерализация под 500, но ако някой е по-вещ нека ме поправи.Разбира се няма нищо по-добро от собствения водоизточник ( скоро очакваме да ни ги опишат и да ни наложат такси, данъци или някакъв друг вид налог), но до тогава можем да използваме старата традиция - преварената вода.

преди 19 години 7 месеца #12316

Искрица писа: Разбира се няма нищо по-добро от собствения водоизточник ( скоро очакваме да ни ги опишат и да ни наложат такси, данъци или някакъв друг вид налог), но до тогава можем да използваме старата традиция - преварената вода.

Аз пък напук на шибаната (противо)българска държава не възнамерявам да си заявявам водоизточника ни най малко. По скоро ще го засипа и на 2 метра ще пробия нова сонда, но замаскирана. И най вече в двора си не бих ги допуснал дори да надникнат. Нямат работа.
ТО НЕ Е РАБОТА НА ДЪРЖАВАТА ДА ЗНАЕ ОТ ДЕ СИ ВАДЯ ВОДА И КОЛКО!
Нито ми е изграждала сондажа, нито вода е наливала вътре.
Айдеее, без мен. Когато сложат винетки на циганските каруци и ги накарат денем да са със запалени фарове и сменени номера - незабавно ще притичам да си регна кладенеца в най близката служба по кладенците и дупките.

То така: днеска описват кладенци, акциз на ракията, немой да си колим сами прасетата....и утре данък за лютеницата , компотите а и както за това че спим при жените си.

Да, наистина преваряването на вода си много добро средство. Много по добре да се пие такава, отколкото и най хубавата чешмяна вода.

преди 19 години 7 месеца #12520
Запознат,аз също няма да пусна никой да припари в двора ми!Да го духа държавата!Колкото до водата,чувал съм или съм чел някъде,че ако се държи в сребърна кана се очиства от всичко.Не всеки може да има сребърна кана,но става и топче от сребро,което да се потапя във водата.Ако някой знае повече,да каже.

преди 19 години 7 месеца #12523
Ами освен сребърна кана може и да се съберат всички семейни сребърни предмети и да се топнат във водата за няколко часа.
Обаче среброто единствено може да пречиства от бацили. За химикали отровни не може да помогне.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.