Халогенните елементи - промивателни за мозъка ТЕМА : неприятна тема

преди 19 години 7 месеца #12526

georgi_nz писа: Ами освен сребърна кана може и да се съберат всички семейни сребърни предмети и да се топнат във водата за няколко часа.
Обаче среброто единствено може да пречиства от бацили. За химикали отровни не може да помогне.

Златото очиства от бактерии - казвам го със сигурност. Колкото по-големи са каратите и грамажа - толкова по-кратко е нужно да се пречиства водата.
По моя информация водата за лично ползване от собствена земя не е нужно да се декларира и плаща данъци в/у нея.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 7 месеца #12528
Не е така,Каруцар,ВСИЧКИ подземни богатства са издлючителна държавна собственост.

преди 19 години 7 месеца #12529

meshter_at писа: Запознат,аз също няма да пусна никой да припари в двора ми!Да го духа държавата!Колкото до водата,чувал съм или съм чел някъде,че ако се държи в сребърна кана се очиства от всичко.Не всеки може да има сребърна кана,но става и топче от сребро,което да се потапя във водата.Ако някой знае повече,да каже.

Работата е там всички, които искаме да бойкотираме криминалната държава да сме обединени и да имаме методика за взаимно подпомагане. Иначе ще ни елиминират един по един. Хиляди хора искат да постъпят като нас, но ги е страх, защото си мислят, че са сами.

преди 19 години 7 месеца #12530
Съгласен със Севар.Наскоро купих място в едно село със два кладенеца и няма да ги регистрирам! БОЙКОТ! ! ! :-)

преди 19 години 7 месеца #12532

antijew писа: Съгласен със Севар.Наскоро купих място в едно село със два кладенеца и няма да ги регистрирам! БОЙКОТ! ! ! :-)

Георги,не го засипвай.Ще "пикаеш" на труда на много хора.Ако го направиш значи си се поддал на античовешките им закони. :thumbsup:

преди 19 години 7 месеца #12533
Кладенецът може да се замаскира като...беседка,да речем.Хем красиво,хем практично. :yeah:

преди 19 години 7 месеца #12535

meshter_at писа: Кладенецът може да се замаскира като...беседка,да речем.Хем красиво,хем практично. :yeah:

И като те види съседа предател ще цъфнат чифутите-слуги намомента!На село повечето са комунисти/баби и дядовци/с робска психика.Няма да се поддам.Даже ще му направя и навесче да е по-хубав!Много са ми хубави и двата.Направени са от реден камък преди повече от 100 год. :thumbsup:

преди 19 години 7 месеца #12583

Янга писа: Не навсякъде в София водата е много хлорирана. При нас си тече нормална, но когато живях в Люлин не се траеше...

Ама то голямо количество не е нужно, Може да е малко и с времето човек привиква на вкуса и мириса и не усеща бавното натрупване и системно действие на хлора ( първото използвано бойно отровно вещество през Първата световна).
Най ценното свойство на хлора е промяната в психиката - безкритичност, апатия и нерешителност. Направо ни подготвя за новия световен ред.
А отделно канцерогенното му действие захранва онкодиспансиерите със свеж материал от българска плът. Така се намаля допълнително броя на българите (хилядолетния враг на едно племе). А "лекуването" на онкоболните е един свръхдоходен бизнес - превъзхождащ наркобизнеса, но с тази разлика че е ЛЕГАЛЕН).

Е както се вижда : хлорирането на водата е силно оправдано финансово, политически и етнически спрямо управляващите ни богоизбрани същества( не ми е на устата да ги нарека "хора").

преди 19 години 7 месеца #12599

georgi_nz писа: Е както се вижда : хлорирането на водата е силно оправдано финансово, политически и етнически спрямо управляващите ни богоизбрани същества( не ми е на устата да ги нарека "хора").

Една лека поправка:
Ако имаш в предвид, управляващите в България, те са слуги на така самонареклите се "богоизбрани". Никакъв бог не ги е избирал за нищо! Това са чиста проба вонящи лъжливи терористи!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.