Национализмът
А ако търсиш конкретно доказателство, поразрови се из интернет и потърси едно любопитно писмо от римския папа Николай, в което се оплаква, че българския цар Симеон уж приел християнството, а си продължавал с езическите обичай. Конкретният повод бил, че Симеон участвал в колобърски ритуал с жертвоприношение на куче.
А другият му брат Боян Вениамин - Магесник (също завършил Магнаурската школа и всъщност най-надарения от всичките) си е бил открито висш колобър и си е живял свободно в Троянския Балкан, макар Симеон да му е предлагал неведнъж трона.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Каква ли му е била реакцията на тъпанара, когато е разбрал, че не само ватикана го е изработил, но и неговите хора и това, което така тържествено дал на папа Николай е било...добре изработен фалшификат.
Терачинския кочвег, по името на италианския град Терачина, където гние до ден днешен).anti666 писа: И още нещо за Борис 1. Колобърите са знаели предварително, че християнството ще бъде навсякъде в България. Целта е била обаче то да бъде чистото християнство, направено от и за българите. А на върха на държавното и духовно управление да са посветени, за да се запази силна национална държава. Подобен модел се използва и до ден днешен при чифутите, каквато е тяхната пирамида. Борис също е имал предвид подобен модел. Проблема при него e, че е решил да търси помощ от чужди антибългарски сили, което си е равносилно на държавна измяна. Най-голямото негово предателство е било не само избиването на 52-та български рода - цвета на България и тангрианството, а предаването на враговете ни Колобърския ковчег с жезъла, одеждата и всички други най-важни регалии на Главния Колобър (известен като Терачинския кочвег, по името на италианския град Терачина, където гние до ден днешен). Това е станало на овча купел, днешна Македония, където ги е предал на римските пратеници и е приел католицизма.
Каква ли му е била реакцията на тъпанара, когато е разбрал, че не само ватикана го е изработил, но и неговите хора и това, което така тържествено дал на папа Николай е било...добре изработен фалшификат.Дали наистина си е мислил, че колобърите не са знаели за плановете му и така ще оставят някакъв самозабравил се да унищожи всичко, събирано от хилядолетия? Жалко само за най-верните му хора покрай него.
Жалко, защото макар и фалшификат, това е един от най-уникалните свещености на Тенгрианството. Така или иначе, обаче за него в България днес много малко се говори и разглежда.
Истинското учение го търси в апокрифите и в християните-николаити в Ирак, които са българи мужду другото казано. Лъжливото можеш сам да си го прочетеш в днешната библия. 10тте божи заповеди за които говориш са от тората и се отнасят само за евреите. Исус (предпочитам да си го наричам Йошуа - това си му е истинското име) е дал само едно напътствие - Любовта. И понеже стана въпрос за Любов, бих искал и аз от своя страна да те попитам - знаеш ли с колко "любов" са изтребвали философите, знаещите и напредничави хора тези "колоси" на християнството - от първите до последните епископи - да започнем от кирил александрийски. Колко истински последователи на Йошуа са намерили мъченическата си смърт от мечовете на войниците на император константин, заради отказа си да приемат за истинно написаното в т.нар. нав завет? Тези "покръствания" със невероятно насилие много ми приличат на "помохамедастването" над българите от турците.Петее, престани да ни занимаваш с твоите библейски фантасмагории. Със сигурност в този форум има участници, които знаят много повече от теб за история на религиите. Ако толкова искаш да бъдеш последовател на Йошуа - ама истинския - не този христос натрапен ни от павел, ириней, и никейския събор - попрочети апокрифи - ще откриеш истинското учение на Йошуа и Буда - което е едно и също понеже стана въпрос за митичния "съставител", взел си името йоан - ма що толкова мрази този ми ти йоан Св.Николай, че взел че сложил в устата на исус толкова ненавист към него? Да този същия св.Николай, един от 12те апостола след т.нар. "самоубийство" на Юда, който е заел неговото място. И разпрострял учението на Йошуа в Ирак. И до днес всички християни н Ирак са николаити. Дааа, много ревнив е бил този йоан по повод на собствената си импотентност - щото изглежда не му ставала фатката (Пто е заменено с Ф) - и е "родоначалник" на монасите-хомосексуалисти. Ужас - каква е реалноста!
Абе петее - ти да не се заглеждаш по малки момченца?
Така, понеже ме заинтригува с това изказване, бих искал да те питам следното:
- каква е разликата между "истинското учение на Йошуа" и неистинското (най-общо казано)
- в какво се състои учението на "Йошуа - отговори ми в едно изречение, кратко и ясно.
Пример: Според мен Християнството учи хората на братство и обич давайки 10 божи заповеди, които последователите трябва да спазват. Съдържа и известни пророчества. Нищо повече.
- С какво се различава учението на Павел от учението на Иисус (аз разлика не намирам)
Надявам се да получа кратък и ясен отговор. Благодаря предварително.
Не обичаш да даваш отговори на поставените ти въпроси? - Нали Петее?
Аз отговорих и на двата ти въпроса - Любов - за истинското учение на Йошу и "новия завет" - за фалшивото
Привет
Така де - мекере, измекяр и национален предател. На два стола не можеш да седиш, както не можеш да служиш на светлината и мрака едновременно.anti666 писа: Каруцар, Симеон Велики си е бил до последно тангрианин и християнин едновременно. Какъвто съм и аз, какъвто е бил кан Кубрат, какъвто е Елтимир и много други мъже и жени в този форум. При назначаването му Борис го предупреждава, че ако се занимава ЯВНО с тангрианство, ще го последва същата съдба като брат му Расате. Докрай той запазва военната структура с кавхани, боили и т.н., каквато е била от поколения насам. Когато напада византийските гадове, баща му е толкова сърдит, че се е покрил в манастира и даже не му е говорил.
А ако търсиш конкретно доказателство, поразрови се из интернет и потърси едно любопитно писмо от римския папа Николай, в което се оплаква, че българския цар Симеон уж приел християнството, а си продължавал с езическите обичай. Конкретният повод бил, че Симеон участвал в колобърски ритуал с жертвоприношение на куче.
А другият му брат Боян Вениамин - Магесник (също завършил Магнаурската школа и всъщност най-надарения от всичките) си е бил открито висш колобър и си е живял свободно в Троянския Балкан, макар Симеон да му е предлагал неведнъж трона.
Бил бил симеон (колко е велик той сам си знае) тенгрианин и християнин. Дрън-дрън. Развил бил културата и писмеността - чия култура - на чифутите християни. И народа се обезверил и пропил.
На никой ли не му е дошла на ум аналогията на имената?
борис І, ІІ, и ІІІти? Какво са направили за България? Да започнем отзад-напред. борис ІІІтото мекере разказа играта на българските легионери и докара комунистите в България. Дотук!!!
Такаааа, какво се е случило при мекерето моньо-чифутчето (абе къфф му беше номера - се го забравям -
И моля, не говори повече за тайно и явно християнство и тангрианство. Тинтири-минтири. Запазил е държавните структури и бюрокрация, защото му е било нужно време хората му да възприемат римските държавни структури. От днес за утре не става.
Аспарух е дошъл в България за да се обедени с друго български клон - за съжаление съединението с българите от северна италия не се е осъществило. Случайно някой да е чувал за български шевици в Бавария?
От злото не е възможно да произлезе добро!Сигурно е имало причина Борис да постъпи по този начин.
1. Не съм на негово място, а и аз не съм човека който да го съдя. Него Небето ще го съди.
4. След Симеон ... мрак и иго .. 1100 години вече.
толкова за доброто, което ни е доставило християнството
Забравих и още нещо. Много от колобрите са били монаси в православни манастири. Говоря ти за колобри, не просто тангриани. Там са се запазили много от старите знания. Откъде мислиш Васил Левски е бил посветен? Г.С. Раковски го е въвел в тангрианството, но той е бил подслоняван от монаси по-нанатък. Връзката е много по-дълбока, отколкото можеш да си предположиш.
Едно е сигурно - Левски никога не се е кръстил с ръка - ненавиждал е попщината във всичките и форми. Да, бил е, и се е крил в манастири, но като българин при българи, а не като тангрианин при християни.anti666 писа: "И моля, не говори повече за тайно и явно християнство и тангрианство. Тинтири-минтири."
Забравих и още нещо. Много от колобрите са били монаси в православни манастири. Говоря ти за колобри, не просто тангриани. Там са се запазили много от старите знания. Откъде мислиш Васил Левски е бил посветен? Г.С. Раковски го е въвел в тангрианството, но той е бил подслоняван от монаси по-нанатък. Връзката е много по-дълбока, отколкото можеш да си предположиш.
И понеже стана дума да си защитя мнението, а в думите ти прозира не добре завоалиран намек, че не ми достига информация (
В култ не издигам никого - даже и себе си. Това, че някой е казал нещо - е проосто повод за изследване на неговото убеждение, което след време води до приемането или отхрърлянето му. При положение че не съм съгласен (винаги се аргументирам, освен за очевадните неща) с дадено изказване гласно изразявам мнението си.
Стоя на позицията си че "тайно" тангрианство няма - има регенератство.
Ако беше си направил труда да прочетеш не само бегло (през ред) постинга ми щеше да ти попадне пред очите и думите ми "От злото не е възможно да произлезе добро". Бих добавил "От мрака не излиза светлина"!
Оставям на собстветото ти самочувствие да преценяваш хората и техния интелект/знания и този път за преценката ти относно моята скромна особа.anti666 Публикувано на Jan 14 2007, 12:55 PM
Каруцар, тези "тинтири-минтири" ги знам от хора, за които съм сигурен, че са много по-запознати от теб.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.