Национализмът

преди 19 години 9 месеца #11608
Я сметни колко са българите в европейския съюз и колко са европейците в България, тоест кой при кого е отишъл.

Така наречените наши сънародници, отиват там от икономическа, а не от духовна нужда, дай да се разберем и да направим разликите. А тия ни налапват като територия от геостратегическа нужда.

Впрочем аз смятам за предателство, акта да се бяга навън, за да се оцелее вън от България, поради икономически причини, изключвайки пътуванията в чужбина и командировките там по работа и т.н.

Лошото е, че повечето Българи днес са повече всякакви, отколкото националисти. Ако бяха такива, никога нямаше да приемат пагубната еврейска философия за оцеляването, която се пропагандира днес навсякъде, че ние сме оцеляваща нация.

Националистът не оцелява - той е като Слънцето, което всеки ден дава Светлината Си, за да живеят другите.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 9 месеца #11609

Petee писа: Я сметни колко са българите в европейския съюз и колко са европейците в България, тоест кой при кого е отишъл. :hammer:

Не си в час мой човек.
Ако живееш в България, не знам как не си забелязал каква строителна дейност ни смачква. Огромни парцели и дворни места се купуват. Строят се супермаркети, къщи, ... Забрави ли, че бившата държавна собственост е и в техни ръце?! Европейците не само са у нас, но зверски ни изтралскват от местата, които обитаваме. Изтласкват ни с парите си и с помощта на държавната бюрократична машина, на която могат да плащат подкупите, а ние - не.

Имам информация, че банки от Турция дават пари на ръка по списък.
Разбираш ли какво ти говоря - идват турци от някое село и вадят по 80 000 лв. за къщичка, която веднага събарят и правят палат. Превземат ни на юруш. А продалите я глупаци българи се нанасят в някой апартамент. Ако пък имат синове (дъщери) студентчета с тия пари вземат една стая (боксониера) в "престижен" столичен квартал. Или теглят заем, който ще "осмисля" оставащите им години живот.

А ти ще ми даваш за пример нашите жалки печалбарчета. Паричките, които изкарват вече им стигат просто да преживяват. Преди 5 години ние тук преживявахме, а те печелеха. Сега ние измираме, а те преживяват. А много от тях смятаха, че за 4-5 години ще се върнат богати. Не могат вече да се върнат. Или поради промития си мозък или просто защото са станали крепостни селяни.

Физическото идване на европейците е факт. Жалък, грозен факт, станал възможен благодарение на поколението, което в момента е 30-40 годишно, т.е. тези, които станаха пълнолетни в годините на прехода. Те бяха първите, които тръгнаха да си дирят късмета по широкия свят и с огромно удоволствие се отказаха от всичко, което е тук.
Жалко, много жалко. За родителите на това поколение 17 години не стигнаха да разберат заблудите на социализма. А въпросното поколение още не е започнало да осъзнава собствените си заблуди. Проблемът е, че то няма пред себе си това време. Неговите заблуди се оказаха фатални.

Но това е на повърхността. Ние говорехме в преносен смисъл, че европейците ще дойдат при нас. Това още не се е състояло. Ще дойдат при нас, когато те осъзнаят забудите на цивилизацията си. Непосилна задача.

Това съобщение е редактирано от Иван на 1.12.2006, 15:13

преди 19 години 9 месеца #11610
Петето е решил да бъде контрапункт на всичко каквото напишем. Може би се мисли за по-умен. Пете, знаеш ли колко глобиха фирмата Е.ОН, която изгърмя сума техника из варненска област? 20 хиляди лева. Техния годишен оборот е към $55 млрд. Кой на кого яде парите в случая?

преди 19 години 9 месеца #11612
Вие говорите за евреи, а аз за европейци (разбирай германци, французи, италианци, англичани), който за сега са само шепа хорица в България - идват за да намерят спокойствие, любов и човещинка сред българите. Евреите са много и те са на върха на всяка една пирамида. Те ни вкарват е ЕС. Те са тези с банките и те печатат парите, турците са само инструмент. Еврейски са супермаркетите, електрокомнаиите и прочие, не европейски.

преди 19 години 9 месеца #11613
Заради любовта и човещинката изкупиха цялото Банско, нали? Явно наистина не си в час със събитията. Изкупуването на имоти в България е поголовно. Аз съм за пълна забрана на продажба на небългари.

преди 19 години 9 месеца #11614

Petee писа: Вие говорите за евреи, а аз за европейци (разбирай германци, французи, италианци, англичани), който за сега са само шепа хорица в България - идват за да намерят спокойствие, любов и човещинка сред българите. Евреите са много и те са на върха на всяка една пирамида. Те ни вкарват е ЕС. Те са тези с банките и те печатат парите, турците са само инструмент. Еврейски са супермаркетите, електрокомнаиите и прочие, не европейски.

И тъй де, тъй де.
Нали ти казвам, че е непосилно за европееца да осмисли на какво се е превърнала и Европата му и цивилизацията му. Добричкият енгличанин/французин/германец идвал бил да търси спокойствие и любов. Все ние ще му ги осигуряваме! Ние ще сме под ятагана, докато европееца си чеше гъза с философия, театър, приеми, балове и педераслъци. После нито грам благодарност.

Край на спокойствието. Стига вече!
Като си е направил на кочина европата, там да си стои. Чакай да ти припомня откъса от библията, който ни пусна преди време. Господ им дал на дегенератите пустинята, а Мойсей ги подкарал на юруш към хорските имоти. Сега казваме на европейците обратното "Ние ви дадохме държавност, духовност и ви осигурявахме 1000 години условия да развивате държавите си. Но вие не проумяхте нищо, не се борихте, а консумирахте. Превърнахте планетата в пустиня. Затова нямате право на нищо наше"

преди 19 години 9 месеца #11633

Севар писа: Аз съм за пълна забрана на продажба на небългари.

И аз! Вече цели области в страната се напълниха с колонизатори. Англичаните имат комплески, че живеят на остров и от векове насам колонизират ли колонизират. Къде със сила, къде с пари. При нас е с второто. А и многото чернилки, на които дадоха гражданство им запълниха жизненото пространство като някакъв вид паразит и те сега нас искат да запълнят! А иначе се правят на много важни и не дават на българите да работят при тях. Просто за тях като реципрочна мярка една хубава забрана да изкупуват земя и това му е майката!!!

преди 19 години 9 месеца #11636

Sinclaire писа: . Просто за тях като реципрочна мярка една хубава забрана да изкупуват земя и това му е майката!!!

Аз пък като гледам тлъсни и розови прасета ми идва да извадя ножа.. :-D
КОЛЕДА идва!! :yeah:

преди 19 години 9 месеца #11637
Добре де съфорумци. Погледнете нещата реалистично!!! То е ясно, че не искаме ЕвроСъюз и тн. Не искаме да ни купуват земята и имотите. Какво да направиме като тези неща се случват вече и не могат да спрат??? Просто е Факт!!! Така само да си говориме и да изтъкваме проблема няма смисъл аз си мисля... кви са опциите в тоя случай???

Да им влезнеме в схемите и да ги разбиеме от вътре :yeah:

преди 19 години 9 месеца #11639
Прави каквото е по силите ти.

Аз съм успявал да говоря с всеки от познатите ми, които работят в банки. И най-перспективните от тях още не са осъзнали вредността на лихварската система. Някои започват да търсят незасегнато кътче от системата, "спокойствието" както го нарече Петее, но не проумяват, че не можеш да се криеш от системата. Рано или късно и последното кътче ще бъде превзето. И най-непристъпния балкан и най-безлюдното село ще бъде продадено и купено. Изходът е изграждане на наша система, а не "спасяването" или криенето от сегашната. Казано е с едно изречение така: "На една идея може да противостои само друга по-могъща идея".

Необходимо е всеки да търси минимален брой хора, годни да разберат горното. Например едно село ще бъде спасено и ще се превърне в ядро на Нашата идея, ако в него има поне 30-50 човека, които са наясно с теорията за Идеята и могат да я материализират. Това ще рече от тия 50 човека да има поне един лекар, няколко строители, инженери, електротехници, животновъди, работници на полето. Не както е в момента в Банско - всяка къща е офис за продажба на имоти. Мамицата им мръсна.

Не е никак сложно. Но започнете от днес, от сега, да търсите хората, да управлявате по нов начин интересите си, връзките си, творческите си сили. Всеки ден правете по една малка стъпка за нашата идея.
Важно е да не спираме.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.