Национализмът
Идеята ти е добра,но трябва да се дооформи.Аз нещата ги виждам като вирус който ще разяде системата.Разяде е може би прекалено силна дума,но кой знае.Иван писа:
Необходимо е всеки да търси минимален брой хора, годни да разберат горното. Например едно село ще бъде спасено и ще се превърне в ядро на Нашата идея
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Но аз търся оня сноп на КАНА,било стрели,копия или пишки ако щеш...,да ни обедини.!Спирам до тук,че ще ме изгони от къщи жената с тия наши разговори по ПС-то ли му се казваше?АТАКА ДО СМЪРТ!
Да, новата култура вече е факт.Petee писа: Иване, спокойно. Голямата разруха предстои. Този свят и без друго трябва да си замине. Турен му е вече надгробен надпис. Всичко ще бъде пометено. През Огън ще мине Земята и след този Огън ще дойде нова култура.
Деградация му се вика на тая "култура" .затъпяване, оскотяване, оциганяване , подлост, лъжа , лицемерие , грозота ..............
и нищо няма да бъде пометено защото някой горе мисли за теб , кретенче.
Заек, идеята на обединена Европа е реализирана от злото, но ще служи на доброто. Няма да остане страна от Европа, която да не я вкарат в съюза. Тази идея е на повече от две хиляди години и е от Бога. Няма какво да се ядосваш.
И така: Откровение на Йоан Богослов, глава 12
1 И голямо знамение се яви на небето, - жена, облечена със слънцето, с луната под нозете й и на главата й корона от дванадесет звезди.
2 Тя бе непразна и викаше от родилни болки, като се мъчеше да роди.
3 И яви се друго знамение на небето, и ето голям червен змей, който имаше седем глави и десет рога, и на главите му седем корони.
4 И опашката му, като завлече третата част от небесните звезди, хвърли ги на земята; и змеят застана пред жената, която щеше да роди, за да изяде чадото й щом роди.
5 И тя роди мъжко дете, което има да управлява всичките народи с желязна тояга; и нейното чадо бе грабнато <и занесено> при Бога, дори при Неговия престол.
Коментари са излишни. Жената е Европа. Короната с 12 звезди...хм ми колко са звездите на знамето на Европейския Съюз? Толкова! "Луната под нозете". Къде в нозете на Европа има луна? Нозете - долу, тоест на юг. На турското знаме. Европа е бременна. С какво? Какво дете ще роди? Братството, "което има да управлява всички народи".
Къде е змеят в цялата тази картинка? В синагогата. Той ще се опита да "изяде чадото й щом роди", тоест да настрои народ срещу народ, но няма да стане.
Който не може да разбере доброто и злото, нека продължава да си кудкудяка по форумите, но волята Божия ще я бъде.
А преди колко време е написано или казано това за което говориш ти...може да поспориме малко
Идеята за братска Европа според мен на около 4 000 години. Това е написано от Йоан, когато е живял. Иисус говори, а Йоан записва. Вземи Новия Завет и чети.
Деградация му се вика на тая "култура" .затъпяване, оскотяване, оциганяване , подлост, лъжа , лицемерие , грозота ..............
Baldr, първо победи злото в себе си и тогава вън от теб. Докато не приемеш белия човек, без значение дали е англичанин, албанец, американец и прочее, за свой брат, ще ти се привиждат все повече цигани и негри.
Това е написано от Йоан, когато е живял. Иисус говори, а Йоан записва. Вземи Новия Завет и чети.
Петее, престани да ни занимаваш с твоите библейски фантасмагории. Със сигурност в този форум има участници, които знаят много повече от теб за история на религиите. Ако толкова искаш да бъдеш последовател на Йошуа - ама истинския - не този христос натрапен ни от павел, ириней, и никейския събор - попрочети апокрифи - ще откриеш истинското учение на Йошуа и Буда - което е едно и също.
И понеже стана въпрос за митичния "съставител", взел си името йоан -
Това е единствената гледна точка. Прибери си оръжието, защото няма да ти трябва.
Очакваше се да стигнеш дотук. Вие, юдеите първо идвате с мазни приказки и нравствени поучения, а като видите, че никой не ви противоречи и започвате веднага със заповедите.
"Като вземат да ми плещят за дъновистка култура посягам към кобура" - Херман Гьоринг.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.