Разправии продължение от друга тема

преди 19 години 11 месеца #10790

Сериозно ли няма други българи? Особено в Мадрид те са твърде много. Събират се в гръцката църква, защото май няма Българска, доколкото знам. Все някъде има, където се събират. Малко ни пързаляш...

Живея в малък туристически град, в най-долната част на Испания, само няколко километра вода ни делят от Африка. Знам, че в Испания има много българи, по официални данни, законнопребиваващите са около 170 000, а колко са нелегалните - не мога да кажа. Просто аз не познавам никого тук, сигурно има и други българи , но аз лично не ги познавам.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 11 месеца #10791
Хайде, успокойте топката най-сетне. Скарлет, съжалявам, но аз съм останал с впечатлението, че емигрантите мислят единствено за себе си. Само как да "успеят навън". Това "успяване" си е чиста проба самоунищожение, но не искам да задълбавам, че това е неприятна тема. Нашата кръв се изтича и разпилява. Това си е трагедия за нас и не е повод за обиди.
Скарлет, интересно толкова ли не може да намерите някакъв начин да ни помогате в нашата борба. Ако разбира се искате.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.