Разправии продължение от друга тема

преди 19 години 11 месеца #10757
Със сигурност е забавна тази тема :-)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 11 месеца #10758

.....най-върлата защитничка на юдеите и техните дела, процигански, протурски настроена, ратник за ЕС, бази на Нато в България, смятаща понятието национализъм за нещо никак добро. Не мога да си спомня всичките ти антибългарски изказвания накуп....

Това е АБСУРД! Или не си добре или просто ме бъркаш с някоя друга. Никога не съм била процигански и протурски настроена, винаги съм била скептична по повод членството ни в ЕС и против базите на НАТО. А колкто до евреите, хайде потърси темите за войната между Израел и Либия в news.bg и ще ти стане ясна позицията ми.
Освен това нямам НИТО ЕДНО антибългарско изказване, НИТО ЕДНО.
Да, преди често посещавах форума на news.bg, затова няма да ти е трудно да се поразровиш из архива им. Искам доказателства за всички тези гадни обвинения!

преди 19 години 11 месеца #10759

Skarlet писа:

.....най-върлата защитничка на юдеите и техните дела, процигански, протурски настроена, ратник за ЕС, бази на Нато в България, смятаща понятието национализъм за нещо никак добро. Не мога да си спомня всичките ти антибългарски изказвания накуп....

Това е АБСУРД! Или не си добре или просто ме бъркаш с някоя друга. Никога не съм била процигански и протурски настроена, винаги съм била скептична по повод членството ни в ЕС и против базите на НАТО. А колкто до евреите, хайде потърси темите за войната между Израел и Либия в news.bg и ще ти стане ясна позицията ми.
Освен това нямам НИТО ЕДНО антибългарско изказване, НИТО ЕДНО.
Да, преди често посещавах форума на news.bg, затова няма да ти е трудно да се поразровиш из архива им. Искам доказателства за всички тези гадни обвинения!

Дали? Вероятно аз съм бил пиян, но понеже не пия и съм с отлична памет, не мога да сбъркам. Не вярвам на архива на Нюза. Те са евреи. Но тебе те помня много добре със зеления ник и групичката "зелени", които те подкрепяха.
Увъртай си колкото искаш. Аз лично никога няма да ти имам доверие.

преди 19 години 11 месеца #10762
Skarlet, стегни се малко, зарежи дежурните внушения и се изкажи поне със 60 откровенни думици каква ти е 'мисията' тук все пак. Зарежи темата за хуманноста, толерантността и човещината и изобщо захърчетата и да си дойдем на думата.

преди 19 години 11 месеца #10763

Skarlet, стегни се малко, зарежи дежурните внушения и се изкажи поне със 60 откровенни думици каква ти е 'мисията' тук все пак. Зарежи темата за хуманноста, толерантността и човещината и изобщо захърчетата и да си дойдем на думата.

Мисия ли? Това как да го разбирам, че всеки, който мисли различно, задължително трябва да е с някаква мисия ли? Не си ли се замислял, че някои хора живеят просто ей-така, без никой да им нарежда и да им дава мисии? И в тоя ред на мисли, твоята мисия каква е?
А всъщност, обяснението е много просто, вече от 13 години живея извън България и ми липсва контакта с българи, затова непрекъснато посещавам разни сайтове и форуми, интересувам се, какво става в Родината, такива неща. А защо точно в този форум? Ами видях линк към сайта на воините в един друг форум, някой го рекламираше, влязох, харесаха ми и реших да се включа във форума - както виждаш нещата си имат много просто обяснение.

преди 19 години 11 месеца #10764
Защо не се върнеш в България? Така тя няма да ти липсва. Освен това ще можеш да се видиш с някой от нас, а не само да пописваш във форумите?

Защо не се върнат гурбетчиите вече? Нали отидоха да понаправят малко пари и да се върнат. Не се ли оправиха вече?

преди 19 години 11 месеца #10765

Дали? Вероятно аз съм бил пиян, но понеже не пия и съм с отлична памет, не мога да сбъркам. Не вярвам на архива на Нюза. Те са евреи. Но тебе те помня много добре със зеления ник и групичката "зелени", които те подкрепяха.
Увъртай си колкото искаш. Аз лично никога няма да ти имам доверие.

Не знам, дали си бил пиян или не, обаче със сигурност не си добре, щом непрекъснато ти се привиждат заговори, конспирации и агенти. Ти явно не можеш да живееш, без да мразиш някого, а това не е нормално.
Чакам доказателства за всичките тези абсурдни обвинения, които изсипа отгоре ми, нали знаеш, не можеш да обвиняваш някого, без да представиш доказателства, личното ти мнение не може да бъде меродавно, ако не е подкрепено с факти. Та, да видим, какво имаш?

преди 19 години 11 месеца #10766

Защо не се върнеш в България? Така тя няма да ти липсва. Освен това ще можеш да се видиш с някой от нас, а не само да пописваш във форумите?

Защо не се върнат гурбетчиите вече? Нали отидоха да понаправят малко пари и да се върнат. Не се ли оправиха вече?

Не мога да говоря от името на всички гурбетчии, а аз......ами, не мога да се върна, защото съм омъжена, тоест създала съм си семейство и живот извън България, не мога просто така да зарежа всичко и да се върна, ако си семеен, ще ме разбереш!

преди 19 години 11 месеца #10767
С такива протоколни отговори не се чуди, когато спрат да ти обръщат внимание или загрубеят към теб другите участници.
Няма интерес и искреност в думите ти, няма желание за вникване, не желаеш да анализираш.

Не мога да говоря от името на всички гурбетчии,

Говори от свое име, тогава, нали си сред тях, трябва да имаш наблюдения. От друга страна искаш "доказателства", "факти", ...

Не се вписваш за сега.

преди 19 години 11 месеца #10768
Винаги говоря точно това, което мисля, без да се старая да се харесам на хората, ако не могат да ме приемат такава, каквато съм, то значи не заслужават да им объщам внимание. Ако думите ми ти звучат неискрено, това си е само твой проблем, както казах, не се стремя да се харесвам.
Обаче, след лъжата, най-много мразя слепите обвинения, неподплатени с никакви факти. Ако за теб е достатъчно да ти кажат, че някой е лош, и ти започваш да го приемаш за такъв, без доказателсва, аз - не! Никога не обвинявам хората, без да имам доказателста за вината им, а най-малко с влияя от мнението на други хора за тях, пък и защо? Аз мога да мисля и да преценявам сама.
Затова ти отговорих само от мое име на въпроса защо не се върна, не познавам други българи-гурбетчии, (иначе нямаше да ми липсва общуването с българи), затова не мога да знам мотивите им.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.