Древността Защо изкарват древните някакви диваци?

преди 19 години 11 месеца #10607

Agent писа: Нима наистина има почитатели на Толкин ? Абе ти националист ли си ? И ако да то български или елфофски националист ли си ? :hammer:

Мишок пак ли ще вдигаме стария спор какво харесвам?

Харесвам "Властелина на Пръстените"-това за мен е показно от друга гледна точка на събитията случили се в Европа от края на Западната Римската Империя до Контантинополската битка 718,където Тервел опердашва арабите.

За сведение на Мишока-Тервел-Теоден(може би само аз виждам приликата)

И за да е щастлив Мишока ще му кажа и че харесвам и всичко свързано със "Междузвездни войни",особенно периода на 2-рата Ситска война и началото на Златната ера на Републиката и периода на Войната на Клонираните.

Та Мишок това че ми харесват "Междузвездните войни" и "Властелина на Пръстените",прави ли ме ненационалист?

Какво е лошото бе Мишок?

Нека те чуем агенте-провокаторе-осман ага-ред бул-мишоко :)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 11 месеца #10611
Тоя и като "Осман Ага" ли се е представял?

преди 19 години 11 месеца #10615

Agent писа: Нима наистина има почитатели на Толкин ? Абе ти националист ли си ? И ако да то български или елфофски националист ли си ? :hammer:

Тъжно ми става за хора като теб,които с няколко думи дават да се разбере колко са елементарни и ограничени :confused: ...Що за самоувереност и наглост трябва да имаш за да задаваш подобни въпроси след като едно изречение не можеш добре да напишеш?

И ако да то български или елфофски националист ли си ?

Namárie!

преди 19 години 11 месеца #10618

Севар писа: Тоя и като "Осман Ага" ли се е представял?

никовете с който сме го засичали са-Мишок,Осман ага,Ред Бул,Провокатор...имаше още един мисля и сега този-Агент. :)

преди 19 години 11 месеца #10624

SSK писа:

Севар писа: Тоя и като "Осман Ага" ли се е представял?

никовете с който сме го засичали са-Мишок,Осман ага,Ред Бул,Провокатор...имаше още един мисля и сега този-Агент. :)

Първият му ник не беше ли МААРС? Май още си го ползва в един друг форум. Не бих се учидил, ако фалшивият Jordan 13 oт вестник Атака е именно мишката, предвид дивата му омраза към Тенгрианството. Проклетото интригантче успя да изсипе тонове помия тук, но по-лошото беше при останалите форуми, където разни фанатици му се вързваха и ... абе всички си спомнят каква плювня падна.

Как ще се обединим, докато продължаваме да позволяваме на такива изчадия да ни скарват и за най-малката дреболия?!!! Впрочем мишката се показа що за националистче е - дискредитира се с едни питания накъде да емигрира (Отговорът е ясен - къде да е, стига да има лудници :mango: ).

И аз съм търсил паралели между роханците и нашите деди, обаче това не го бях забелязал. Имаш една бира от мен :pint: .

преди 19 години 11 месеца #10633

Strannik писа:

И аз съм търсил паралели между роханците и нашите деди, обаче това не го бях забелязал. Имаш една бира от мен :pint: .

Благодаря :)

Още нещо.Исторически се смята че последната година на управление на Тервел е 718,без да има констатиран факт за смърт което дава малки наченки че Тервел може да е загинал в битката при Константинопол(в случая Теоден умира в битката при Минас Тирит),наследникът на Тервел-Кормъш(Кормисош),не е от рода Дула ако не ме лъже памета,може да му е племенник(варианта на Еомер-племенник на Теоден)

и на Мишока,един от многото никове е Маарс

преди 19 години 11 месеца #10641

SSK писа:

Strannik писа:

Благодаря :)

Още нещо.Исторически се смята че последната година на управление на Тервел е 718,без да има констатиран факт за смърт което дава малки наченки че Тервел може да е загинал в битката при Константинопол(в случая Теоден умира в битката при Минас Тирит),наследникът на Тервел-Кормъш(Кормисош),не е от рода Дула ако не ме лъже памета,може да му е племенник(варианта на Еомер-племенник на Теоден)

и на Мишока,един от многото никове е Маарс

Аз този ник Маарс, съм го срещал във форума БАЛ - www.badlsofia.com

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.